Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

R
"No, ono što me veseli jest da u Splitu nismo bili ni na 10 posto mogućnosti, a opet nismo teško izgubili. Sigurno ćemo biti bolji već protiv Dukagjinija."

Što će bit kad budemo na 50 - 60%? Padat će Aston Ville i Fiorentine

Z
Jakir je samo bio slikovit. Želio je reći da smo bili daleko ispod svojih mogućnosti.

A dobro,mogao je biti slikovit i s recimo 50% i nadam se da tada ne bi puno fulao,jer prema naprijed u Shitu  je bilo katastrofa. Imao sam osjećaj da ga ni oni ne mogu zabiti do sutra,što je najbolje,ni ne bi,da lopta slučajno nije došla do onog malog,iako im je pobjeda i više nego zaslužena. Kad provodiš puno vremena u protivničkom šesnaestercu,uletiće i neki 🥔

M
03.08.2023, 07:40 #154 Last Edit: 03.08.2023, 09:00 by moreplovac
To Miško tj. vozi Miško

Z
Tako je Miško. Moraš to naglas reći. Ako se sam ne cijeniš ni drugi te neće. Tako određuješ drugima oko tebe kako će te tretirati. Prije svega sucima.

Z
Ono trener izjavi da smo bili na 10% ...očekuješ da će svi reći vow kako dobro, koliko još možemo....ono reakcija je sprdnja i mudrovanje je li baš 10 ili možda 82% ....no coment...to je ono kad ti mrmljanje i prigovaranje postane standard i način života...

Nakon što nas je retorika "četvrto mjesto je majka" dovela na prag borbe za opstanak malo ambiciozniji rječnik je dašak svježeg zraka.

A tu izjavu o 10% tumačim kao "možemo i moramo 10x bolje" i to također pozdravljam.
#degenerik

Baš, dosta idemo iz krajnosti u krajnost.

Ne bi htio da postanemo Hajduk koji se svake sezone bori za titulu jer "mi moramo biti u vrhu uvijek uvijek uvijek", ali ne prihvaćam da smo četvrti budžet u ligi i svake sezone je službeni cilj biti u top četiri odnosno biti četvrti. Jebeš to, to je manjak ambicija.

Naravno kao i obično, Miškov intervju uvijek ima neku skrivenu rečenicu pa tako i ovaj. "Nažalost"... Znam da je svijet nogometa u prosjeku niže inteligentan, ali fasciniraju me medijski istupi većine sportskih djelatnika koji mrtvo-hladno svako toliko "kiksaju". Da nažalost on je htio u Belgiju... Ostavljam prostora i novinarskoj interpretaciji naravno.

Quote"Ponuda i potražnja, ja ću tako reći. Bili su fer i korektni odnosi s Dinamom, ali nažalost igrač je htio ići u Belgiju. Mi smo našli bolje ponude za njega, ali on je htio ići u Belgiju."
#navodninavijač

Z
da tako je rekao, ali Miško se tu referira na Saudijce koji su nudili milju više.

Quote from: TIR on 03.08.2023, 11:29Baš, dosta idemo iz krajnosti u krajnost.

Ne bi htio da postanemo Hajduk koji se svake sezone bori za titulu jer "mi moramo biti u vrhu uvijek uvijek uvijek", ali ne prihvaćam da smo četvrti budžet u ligi i svake sezone je službeni cilj biti u top četiri odnosno biti četvrti. Jebeš to, to je manjak ambicija.

Naravno kao i obično, Miškov intervju uvijek ima neku skrivenu rečenicu pa tako i ovaj. "Nažalost"... Znam da je svijet nogometa u prosjeku niže inteligentan, ali fasciniraju me medijski istupi većine sportskih djelatnika koji mrtvo-hladno svako toliko "kiksaju". Da nažalost on je htio u Belgiju... Ostavljam prostora i novinarskoj interpretaciji naravno.

Quote"Ponuda i potražnja, ja ću tako reći. Bili su fer i korektni odnosi s Dinamom, ali nažalost igrač je htio ići u Belgiju. Mi smo našli bolje ponude za njega, ali on je htio ići u Belgiju."

Frigan je nažalost odabro Belgiju umjesto Al-Shababa, a ne dinama. Opet novinari jedu govna.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Možda je mislio nažalost po dinamo.
Ne mora se baš sve secirat. Nekad imam feeling da mazohistički tražimo slamku za uhvatit se da bi mogli krenut u napad a ne vidjet koliko dobrog se napravilo i koliko se radi.
Konstruktivnu kritiku prihvaćam i podržavam jer ona pomaže u napretku.

Onda isprike šta sam poletio, nisam pogledao video nego eto zaključio iz teksta, očekujući da će HR sportsko dnovinarstvo pošteno prenositi izjave.
#navodninavijač

Z
Nažalost nije prihvatio neku od drugih boljih ponuda, odlučio se za Belgiju.

Dinamova ponuda je bila daleko od najboljih ponuda.

Zar je tako teški slušati i čitati sa razumijevanjem. Ali opet se radi o tome da svatko vidi ono što želi vidjeti.

Z
Quote from: ZZZZ7777 on 03.08.2023, 13:12Nažalost nije prihvatio neku od drugih boljih ponuda, odlučio se za Belgiju.

Dinamova ponuda je bila daleko od najboljih ponuda.

Zar je tako teški slušati i čitati sa razumijevanjem. Ali opet se radi o tome da svatko vidi ono što želi vidjeti.

zašto si ti stalno nervozan?