Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Fluffy and 2 Guests are viewing this topic.

B
Ne sjecam se i da je nas domaci medij i partner ikad ovako nezaintersirano pratio zbivanja oko naseg kluba. DV se javi samo kad sluzbeno treba demantirat ili popljuvat navijace, ostalo nista. Znaci upravo se prolazi kroz turbulentno razdoblje, novi trener-a nama je zadnja vijest u NL-od  5.9-Da je prebacena kup utakmica, a prethodna 4.9.-Da je Smola 2 u reprstaciji.

Jbte, pa daj malo skokni na trening netko, poslikaj igrace, reci kakva je atmosfera, tko je u stozeru, dal su svi igraci tu i dal svi treniraju, jesu li odigrali koju medusobno. Pa NK Rijeka je objavila sliku sa nekolicinom igraca kao "Pobjednicka ekipa'..mozemo li znati sto je to bilo, neki mini turnir unutar ekipe?

Totalna nezainteresiranost, DVa to ne zanima valjda, al ima li medu ostalima koji navijaju za Rijeku u glavnom regionalnom listu netko vremena da malo skicne sta je gore. Znam i da je vikend, al mozes pripremit dva-tri izvjestaja ranije pa ih samo objavis na portalu.

B
Nama je došlo, ajmo reć 10 igrača, otišlo ajmo reć 3, od kojih su 2 bili ajmo reć prvotimci
Pogodi gosta u PSK  :neretljak:

K
Quote from: Bobic on 08.09.2025, 09:25Ne sjecam se i da je nas domaci medij i partner ikad ovako nezaintersirano pratio zbivanja oko naseg kluba. DV se javi samo kad sluzbeno treba demantirat ili popljuvat navijace, ostalo nista. Znaci upravo se prolazi kroz turbulentno razdoblje, novi trener-a nama je zadnja vijest u NL-od  5.9-Da je prebacena kup utakmica, a prethodna 4.9.-Da je Smola 2 u reprstaciji.

Jbte, pa daj malo skokni na trening netko, poslikaj igrace, reci kakva je atmosfera, tko je u stozeru, dal su svi igraci tu i dal svi treniraju, jesu li odigrali koju medusobno. Pa NK Rijeka je objavila sliku sa nekolicinom igraca kao "Pobjednicka ekipa'..mozemo li znati sto je to bilo, neki mini turnir unutar ekipe?

Totalna nezainteresiranost, DVa to ne zanima valjda, al ima li medu ostalima koji navijaju za Rijeku u glavnom regionalnom listu netko vremena da malo skicne sta je gore. Znam i da je vikend, al mozes pripremit dva-tri izvjestaja ranije pa ih samo objavis na portalu.

DV-a već neko vrijeme nema zbog smrtnog slučaja u užoj obitelji.

I
Hm...Pa nikad nismo gledali slide-ove sa slikama našeg trenera dok je bio beba, tj. 2 godišnjak sa nogom u gipsu. Ne vidim kad se zadnji put išlo "tako duboko" i prikazivala intima zaposlenika kluba, osim kada bi se čestitao npr. dan očeva.

I vidi vraga...tko bi rekao da ekipa igra međusobno na treningu.  :sta:  Ono...Nogometaši na treningu igraju nogomet.
Brzo pozvati Andriju Jarka da izvjesti o tom spektaklu!

B
Quote from: Krkan on 08.09.2025, 09:40
Quote from: Bobic on 08.09.2025, 09:25Ne sjecam se i da je nas domaci medij i partner ikad ovako nezaintersirano pratio zbivanja oko naseg kluba. DV se javi samo kad sluzbeno treba demantirat ili popljuvat navijace, ostalo nista. Znaci upravo se prolazi kroz turbulentno razdoblje, novi trener-a nama je zadnja vijest u NL-od  5.9-Da je prebacena kup utakmica, a prethodna 4.9.-Da je Smola 2 u reprstaciji.

DV-a već neko vrijeme nema zbog smrtnog slučaja u užoj obitelji.
Aha, e zao mi zbog kritike onda sad. Sucut obitelji ako citaju.

Al svejedno ostali-da je ovo minimum pracenja, stvarno je. Skicnuo sam malo Slobodnu, o hajduku je svaki dan 2-3 posta, ukljucujuci vikende. Ne kazem da treba hiperprodukcija tko je sta jeo, no sad imamo bas puno materijala za pisanje. Nemora se pitat nista o novim vlasnicima ako je tabu tema, no mogli smo neke kratke izvjestaje sa treninga, stozer, igraci...

R
Koji je smisao emisije "kod baraka Rujevice" kad stalno DRS ponavlja jedno te isto.

R

B
Quote from: ispod stijena on 08.09.2025, 09:46Hm...Pa nikad nismo gledali slide-ove sa slikama našeg trenera dok je bio beba, tj. 2 godišnjak sa nogom u gipsu. Ne vidim kad se zadnji put išlo "tako duboko" i prikazivala intima zaposlenika kluba, osim kada bi se čestitao npr. dan očeva.

I vidi vraga...tko bi rekao da ekipa igra međusobno na treningu.  :sta:  Ono...Nogometaši na treningu igraju nogomet.
Brzo pozvati Andriju Jarka da izvjesti o tom spektaklu!

Taj duhoviti sarkazam je urnebesan, ako te zanimaju samo spektakli, citaj o ratu u Ukrajiji
Pa mene bi zanimalo, sta ima na treningu, pogotovo ako je novi stozer, tko je otpisan, tko je od igraca tu.
A inace-ovo o treneru je objavio samo klub. Ja kazem da NL ne pise nista vec 3 dana, a i ono malo sta pisu, sve bezveze. Mogli su pitat tko je u novom stozeru. Meni je to spektakl.

A
Quote from: Boy3006 on 08.09.2025, 09:39Nama je došlo, ajmo reć 10 igrača, otišlo ajmo reć 3, od kojih su 2 bili ajmo reć prvotimci
Pogodi gosta u PSK  :neretljak:

Od kojih su upotrebljivi ajmo reci 2.. .

P
https://www.vecernji.hr/sport/doci-ce-do-pada-hrvatske-reprezentacije-evo-i-zasto-hajduk-ne-bih-zbog-vlastite-higijene-1889195

klasični Štico, premium je, ali ima i dio o nama:

Što bi za Rijeku značila prodaja kluba?

– Značila bi otvaranje novog poglavlja, konačnu nagradu Damiru Miškoviću za uloženi trud i novac, a kakvo će biti novo poglavlje, to možemo samo nagađati. Riječ je o ozbiljnoj firmi koja je pokazala umješnost u upravljanju nogometnim klubovima i sumnjam da će im biti problem u ovakvim odnosima od Rijeke napraviti najjači klub u Hrvatskoj. Mislim da je to i Miškovićeva jedina želja na odlasku jer imao je zainteresiranih kupaca i do sada, ali čini mi se da je tek sada siguran kako klub daje u ruke pravim ljudima.

Što bi za naš nogomet značio eventualni Miškovićev odlazak?

– Mišković je Rijeku dignuo iz mrtvih, pretvorio je u ozbiljan i respektabilan klub. Dokazao je kako je Rijekin model upravljanja klubom daleko uspješniji i neusporedivo jeftiniji od modela upravljanja najvećih rivala. Treba mu skinuti kapu do poda i dignuti spomenik u Rijeci.

Odnosno, treba li ostati u našem nogometu?

– Ne znam znači li prodaja kluba i njegovo povlačenje iz hrvatskog nogometa, bila bi velika šteta ne imati ga u savezu u čijem je radu i ostvarenjima sudjelovao toliko godina.

Quote from: robil on 08.09.2025, 09:54Koji je smisao emisije "kod baraka Rujevice" kad stalno DRS ponavlja jedno te isto.

A bas ta emisija nema smisla vise.

Umjesto da ga barem pita kako i tko je skautirao novog trenera, odnosno kako su i zbog cega bas njega odabrali?
Onda tko je sve u njegovom stozeru od starih/novih ljudi, odnosno ako jos nije ekipiran kad ce?
Pa onda mozda i osnovno zasto nisu dovedene zamjene za Naisa i Selahija kad je to i sam ponavljao 8 mjeseci da je potrebno?
Sto je sa Bodeticem, zasto se mladi graci posuđuju u treceligasa, a ne Orijent ili Opatija?
Sta se desava sa omladinskom skolom, ide li se na drugu momcad kao sto plsniraju Dinamo i Hajduk i zasto ne?

Mislim pitanja i potpitanja ima milijun.

A oni uspiju pricat o posjetu papi i reprezentaciji.

Ajmo rec da i ovako nebi dobili nikakav odgovor odnosno dobili bi opce ajmo rec fraze, ali kako uopce dobit ikakav odgovor, kad ajmo rec, ne pitas nikakva ajmo rec, normalna pitanja?

P
08.09.2025, 11:08 #3911 Last Edit: 08.09.2025, 11:11 by patrik-mrsnik
Quote from: Snjesko on 08.09.2025, 10:16
Quote from: robil on 08.09.2025, 09:54Koji je smisao emisije "kod baraka Rujevice" kad stalno DRS ponavlja jedno te isto.

A bas ta emisija nema smisla vise.

Umjesto da ga barem pita kako i tko je skautirao novog trenera, odnosno kako su i zbog cega bas njega odabrali?
Onda tko je sve u njegovom stozeru od starih/novih ljudi, odnosno ako jos nije ekipiran kad ce?
Pa onda mozda i osnovno zasto nisu dovedene zamjene za Naisa i Selahija kad je to i sam ponavljao 8 mjeseci da je potrebno?
Sto je sa Bodeticem, zasto se mladi graci posuđuju u treceligasa, a ne Orijent ili Opatija?
Sta se desava sa omladinskom skolom, ide li se na drugu momcad kao sto plsniraju Dinamo i Hajduk i zasto ne?

Mislim pitanja i potpitanja ima milijun.

A oni uspiju pricat o posjetu papi i reprezentaciji.

Ajmo rec da i ovako nebi dobili nikakav odgovor odnosno dobili bi opce ajmo rec fraze, ali kako uopce dobit ikakav odgovor, kad ajmo rec, ne pitas nikakva ajmo rec, normalna pitanja?

Nepopularno mišljenje.

Miško ne voli puno da mu se čačka po poslu kojeg radi, to svi znamo.
A znamo i kako su završili/završavaju neki koji su se usudili postavit pitanje više.
Volarić više ne radi Rijeku, Frančišković isto tako. Nije kućni doveden u NL za badava.

Zadnje što ti kao riječkom sportskom novinaru (pogotovo ako si mlađi) treba da ti iz NK Rijeke kažu da nisi dobrodošao.
Zato se autocenzuriraš. Ne pitaš jer ako pitaš sutra nećeš imat šta jest. Ne talasaš. Pitaš - a idete kod pape? Super. Jel vam smeta repstacija? Ne, imate dosta terena, je tako?
Odradiš. I progutaš knedlu jer nisi niš pitao, I ideš dalje.

Nisu novinari slijepi i gluhi. Pitanje je samo tko što smije pitati. I tko će kojim pitanjem koga naljutiti i sutra ostati bez kruha. A na to ipak malo više pazimo...

Vrlo jasno već neko vrijeme, ne znam čemu se ljudi čude.

Mnoga pitanja u formalnom razgovoru nema smisla pitati jer nećeš dobiti odgovor, pa jednostavno preskočiš...
#navodninavijač

R
Ferlin nije mladi novinar da se boji za posao.
Mogao bi samo ga nije briga. Odradi preko k...

P
Quote from: robil on 08.09.2025, 11:15Ferlin nije mladi novinar da se boji za posao.
Mogao bi samo ga nije briga. Odradi preko k...

Njemu baš treba sad da ga dida razvlači pod stare dane...