Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Silvio Dante on 23.09.2025, 19:02Ne znam. Nije mi baš fer ovo cipelarenje Devetaka. Pogotovo s medijske strane. Mislim da bi tu moralo biti malo više sluha i takta. Nije u dobrom tonusu, no tko je? Momak je fer i pošten, u ovom sustavu sada nekako je više prokazan, naglašen, na ledu, njegove greške i njegova uloga su prenaglašene. Kao i Petrovičeve. I nije slučajnost da su baš ta dva igrača debelo najviše kritizirana u ovome trenutku. A kod Đalovića su bili savršeno uklopljeni u rolu.

Ali na stranu, ponavljam. Mislim da moramo biti drukčiji, mislim da medijska scena pogotovo mora držati određenu razinu. Cipelaranje i crtanje meta nikome ništa dobro neće donijeti. Niti Devetaka učiniti boljim igračem.

Nastojim zaista ne kritizirati bezveze i liječiti neke frustracije, ali Devetak je sa svojim predstavama stvarno prevršio mjeru. Na stranu ako ne znaš driblat, ok. Ako ti ne ide ni ubačaj, ajde ok iako je onda stvarno pitanje što radiš kao bek. Ali kad ti protivnički igrač utrčava u 16erac i ti se ideš remplati njim i još mu staviš ruku na rame, pa što očekuješ da će se dogoditi?! Da, past će i da, sudac će svirati penal. Ono, minimum minimuma inteligencije.

E sad, trebaju li novinari kako ti kažeš "cipelariti", pa definitivno ne, ali treba stvari ponekad nazvati pravim imenom.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

I
Penal je suđen zbog udarca nogom u nogu, ali nema veze.

Pa otišla su samo dva igrača, a dovedeno nekoliko dokazanih pojačanja!

😄
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 24.09.2025, 08:09Pa otišla su samo dva igrača, a dovedeno nekoliko dokazanih pojačanja!

😄
Dobio je u poruci "ajmo reć" između al je to izostavio naravno

24.09.2025, 09:11 #3984 Last Edit: 24.09.2025, 09:17 by D2
Hebate led čitam ovaj članak i tumačim si ovako.
Izgleda da je Rijeka hard kodirana na verziju X i ne može se samo tako staviti Verzija Y dok se ne updatea firmware na ver2 koji podržava upgrade. Verzija X je odrađivala posao, ali je ponekad doživljavala padove zbog bugova, a i bilo je najava za skorim EOLom jer je zaživio nenajavljeni EOS.  Zbog dovođenja u tu situaciju posumnjalo se na stručnjake za održavanje te ih se otpustilo.
Opće saznanje je da se sve najlakše riješi upgradeom što se i napravilo, ali bez ranijeg čitanja system requirements. U međuvremenu se vidjelo da upgrade nije moguć samo tako i da iziskuje dodatno vrijeme i novac. Iako je angažirani novi stručnjak na prvu jamčio da problema s implementacijom nove verzije i cijelom procedurom ne bi trebalo biti morat će mu se ostaviti određeno vrijeme da novi sustav upogoni jer se downgrade više ne može napraviti. Problem je naravno što prolaskom vremena se nepovratno gubi i novac jer stara poslovica kaže "vrijeme je novac". Svemu tome dodatno ne olakšava ni sitan detaljčić da se sve odvija u vrijeme dok je sva ta skalamerija već oglašena na Njuškalu i s nekim ozbiljnim kupcima se već počelo dogovarati preuzimanje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
A tko će pozvati ove iz vrha ili sportskog segmenta na razgovor?
Mi smo taoci Hns-a i fotelja u njemu

S
"... Ne znamo tko će, iz sportskog segmenta ili možda klupskog vrha, posjesti igrače i održati im kratko »predavanje« bez biranja riječi, ali jasno je da je vrijeme za jednu seriju verbalnih »vritnjaka«..."

Stari moj... kad ih Čulina postroji, jebali su ježa. Ne bi' im volio biti u koži...

24.09.2025, 10:13 #3988 Last Edit: 24.09.2025, 10:14 by TIR
Ma jel vrijeme za alarm Vukušiću ;D  ;D

očekivani golovi pod Sanchezom u 195 minuta igre: 4.24 Rijeka - 2.47 protivnici
očekivani golovi pod Đaletom zadnjih 7 utakmica, 680 minuta igre: 6.42 - 10.24

Sanchez: Lokomotiva, Vukovar
Đale 7: Osijek, Shelbourne gore, Dinamo, PAOK, Varaždin, PAOK, Hajduk
#navodninavijač