Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

-RIJEKA- and 4 Guests are viewing this topic.

Povratak Đaleta? Cirkus  :D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

B
Ma kakav Đale dajte se uozbiljite , novi trener ubire plodove staroga.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

P
Quote from: Basso on 28.09.2025, 12:38Ma kakav Đale dajte se uozbiljite , novi trener ubire plodove staroga.

Onda će se budući nabrat govana od VS-a... Jao nama.

R
Ne davat upravi čudne ideje. Da se ne obistine.

Jao nama sa ovakvim sportskim direktorom, more doc Guardiola badave sve kad mi nemamo krila ni zadnjeg veznog

P
Quote from: robil on 28.09.2025, 12:43Ne davat upravi čudne ideje. Da se ne obistine.

Ma ne čitaju ti oni Večernji.

P
Quote from: kircipijanci on 28.09.2025, 12:43Jao nama sa ovakvim sportskim direktorom, more doc Guardiola badave sve kad mi nemamo krila ni zadnjeg veznog

Moram nešto za reprezentativnu stanku novu ostavit, čekaj  :neretljak:

Quote from: patrik-mrsnik on 28.09.2025, 12:25https://www.vecernji.hr/sport/a-da-vratimo-dalovica-za-novi-uzlet-prvaka-potrebna-je-samo-jedna-rijec-1894269

Dodao bih još...
Ajmo svi na koljenima u gusjenici do Bijelog Polja, nek prvi samo pokuca na vrata, nazad ćemo ga nositi na rukama...

Bilo bi vrijeme da i vi novinari, za promjenu, prozovete glavnog arhitekta prijelaznog roka. Zašto se Gumar nikad ne spominje, ili tek usput?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
28.09.2025, 12:50 #4013 Last Edit: 28.09.2025, 13:35 by deo123
Iskreno malo mi se sere od ovakvih tekstova. Kad je Sancho dolazio niti jedan novinar nije imao jaja zapitati se po cemu je to odabir trenera za Rijeku i jedini realtivno kriticki tekst je izbacen na nepresusan. Sad kad se nije dogodilo cudo svi mu vise za vratom i velicaju trenera kojeg su organizirano gazili od pocetka sezone.

Igrace birao vulkanizer i uprava, trenera vulkanizer i uprava.. pa mozda da se okrenemo na pravu adresu. Nit je sancho kriv nesto niti moze cudo napraviti u 3 tjedna, cak i da je fantastican. A sjetimo se samo koliko njih je drkalo na njega jos od 15.7

P
Quote from: deo123 on 28.09.2025, 12:50Iskreno malo mi se sere od ovakvih tekstova. Kad je Sancho dolazio niti jedan novinar nije imao jaja zapitati se po cemu je to odabir trenera za Rijeku i jedini realtivno kriticki tekst je izbacen na nepresusan. Sad kad se nije dogodilo cudo svi mu vise za vratom i velicaju trenera kojeg su organizirano gazili od pocetka sezone.

Igrace birao vulkanizer i uprava, trenera vulkanizer i uprava.. pa mozda da se okrenemo na pravu adresu. Nit je sancho kriv nesto niti mize cudo napraviti u 3 tjedna, cak i da je fantastican. A sjetimo se samo koliko njih je drkalo na njega jos od 15.7

Ja ga nisam gazio, znamo tko je. Nema veze tko je/nije... Ne bih nikad Đalovića špedio, ali znamo kome je lakše bilo maknut njega nego sebe...

D
28.09.2025, 12:56 #4015 Last Edit: 28.09.2025, 12:57 by deo123
Ma nije mi komentar osobno na tebe nego opcenito mi se ne svidja kako to novinarstvo danas funkcionira. Nekriticki je, previse se "navijacki" pise bez argumenata. Djalovica niti jedan, ili barem koliko znam niti jedan novinar nije pokusao zastititi kad je rekao da nije dobio neke igrace, svi su opravdavali ove koji placaju, a realno 80% je do njih

P.s. ona podguzna muha ne zasluzuje niti komentar kao ni Edi Prodan koji pise ovisno o terapiji taj dan

Bilo bi vrijeme da i vi novinari, za promjenu, prozovete glavnog arhitekta prijelaznog roka. Zašto se Gumar nikad ne spominje, ili tek usput?
[/quote]

101 posto se slažem.
Dosta je bilo što se tiče novinara da se traže nova lica i nove promjene dok je DRS u klubu.
Ujedinite se svi skupa, novinari kojima je "stalo" do kluba i pucajte tamo di je jedino ispravno.
Ako ste svi skupa, cenzurirat vas se ne može.
Znam da je u RH tako nešto SF, ali jebiga, vrime je.

K
Dugo nisam veći proljev pročitao, oprosti, ovo je u rangu Imbexa, možda i ispod toga
Zašto nisi napisao zadnjih 10, 15 utakmica Đalovića? Kako smo prošli u njima i kako smo izgledali?

Jebalo majku ko da smo igrali atomski nogomet pa nam je Real uzeo trenera, pa sad ne možemo prebolit.

Ni jedna riječ o nikome u upravi, za izrigat se

Quote from: Kostrena on 28.09.2025, 12:59Dugo nisam veći proljev pročitao, oprosti, ovo je u rangu Imbexa, možda i ispod toga
Zašto nisi napisao zadnjih 10, 15 utakmica Đalovića? Kako smo prošli u njima i kako smo izgledali?

Jebalo majku ko da smo igrali atomski nogomet pa nam je Real uzeo trenera, pa sad ne možemo prebolit.

Ni jedna riječ o nikome u upravi, za izrigat se

Oćemo mi ko i Dinamo promjenit 4 trenera u 4 mjeseca i dobit još veću kajlu ili ćemo ko Dinamo promjenit "glavu" kluba i počet za početak igrat nogomet.
Ovo je slika i prilika zašto portali i novine više nisu relevantne.
Dok se pišu ovakvi članci i traže krivci tamo di će u budućnosti najmanje boliti, biti ćemo u kurcu kakvom smo sada.

K
Quote from: patrik-mrsnik on 28.09.2025, 12:54
Quote from: deo123 on 28.09.2025, 12:50Iskreno malo mi se sere od ovakvih tekstova. Kad je Sancho dolazio niti jedan novinar nije imao jaja zapitati se po cemu je to odabir trenera za Rijeku i jedini realtivno kriticki tekst je izbacen na nepresusan. Sad kad se nije dogodilo cudo svi mu vise za vratom i velicaju trenera kojeg su organizirano gazili od pocetka sezone.

Igrace birao vulkanizer i uprava, trenera vulkanizer i uprava.. pa mozda da se okrenemo na pravu adresu. Nit je sancho kriv nesto niti mize cudo napraviti u 3 tjedna, cak i da je fantastican. A sjetimo se samo koliko njih je drkalo na njega jos od 15.7

Ja ga nisam gazio, znamo tko je. Nema veze tko je/nije... Ne bih nikad Đalovića špedio, ali znamo kome je lakše bilo maknut njega nego sebe...

Zašto to onda ne napišeš? Ali ne  na forumu.