Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

P
Quote from: Kostrena on 28.09.2025, 12:59Dugo nisam veći proljev pročitao, oprosti, ovo je u rangu Imbexa, možda i ispod toga
Zašto nisi napisao zadnjih 10, 15 utakmica Đalovića? Kako smo prošli u njima i kako smo izgledali?

Jebalo majku ko da smo igrali atomski nogomet pa nam je Real uzeo trenera, pa sad ne možemo prebolit.

Ni jedna riječ o nikome u upravi, za izrigat se

Cilj mi je bio prikazat i u javnom prostoru da ni pod VS-om ne igramo bajno, kao ni pod Đaletom u zadnje vrijeme.
"Je, i njemu se zamjerao pad u pristupu zadnjih tjedana mandata, no možda ne bi bilo loše probati još jednom."
Tome služi ova rečenica.

DRS-a "obrađujem" uskoro, malo šire. Stay tuned.

Quote from: patrik-mrsnik on 28.09.2025, 13:06
Quote from: Kostrena on 28.09.2025, 12:59Dugo nisam veći proljev pročitao, oprosti, ovo je u rangu Imbexa, možda i ispod toga
Zašto nisi napisao zadnjih 10, 15 utakmica Đalovića? Kako smo prošli u njima i kako smo izgledali?

Jebalo majku ko da smo igrali atomski nogomet pa nam je Real uzeo trenera, pa sad ne možemo prebolit.

Cilj mi je bio prikazat i u javnom prostoru da ni pod VS-om ne igramo bajno, kao ni pod Đaletom u zadnje vrijeme.
"Je, i njemu se zamjerao pad u pristupu zadnjih tjedana mandata, no možda ne bi bilo loše probati još jednom."
Tome služi ova rečenica.

DRSa treba obraditi dok su glavu vruče tj. kad se dese ovakve predstave na terenu di je ključna stvar što i najveći nogometni laik vidi, nedostatak kvalitete na 6 od 11 pozicija na terenu.
Nema isti impact članak tri, četiri dana nakon utakmice kao što bi imao da je izašao u terminu di se zaziva Đalovićev povratak ili što god, nisam pročitao jer nemam želuca više slušat ili čitat o proljevenom mlijeku i aoristu.
Ali ajde, bolje ikad nego nikad.

Gumara je davno trebalo obraditi. Ne jednom, ne dva puta, nego 100 puta.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.09.2025, 13:14Gumara je davno trebalo obraditi. Ne jednom, ne dva puta, nego 100 puta.

Prvenstveno i najjače kad je dao otkaz čovjeku koji je donio duplu krunu. Prvo je sebi trebao dati otkaz i onda pustiti Đalovića da "sam" da otkaz.
Koliko god sam zazivao smjenu Đalovića, najveća nepravda je upravo tu napravljena, a to je da ti čovjek koji je barem za level više kriv da pedalu.

K
Quote from: patrik-mrsnik on 28.09.2025, 13:06

Tome služi ova rečenica.

Nisi uspio u tome jer prizivaš čovjeka pod kojim kako kažeš nismo igrali bajno, i nije zadnjih tjedan mandata... Kako je bilo zadnjih 10 utakmica prvenstva? Rezultati? Igra?

Quote from: patrik-mrsnik on 28.09.2025, 12:25https://www.vecernji.hr/sport/a-da-vratimo-dalovica-za-novi-uzlet-prvaka-potrebna-je-samo-jedna-rijec-1894269

Dodao bih još...
Ajmo svi na koljenima u gusjenici do Bijelog Polja, nek prvi samo pokuca na vrata, nazad ćemo ga nositi na rukama...

Mene bi bilo sram potpisat se na ovo, ali dobro.

Tjerati trenera nakon 23 dana je bedastoca sama po sebi, a kad se sva argumentacija svodi na neki subjektivan dojam da nije kliknuo, onda je to bedastoca na kvadrat.

Svasta mozemo procitat, ali objektivne i strucne analize nazalost nigdje nema. Da ima, nebi svi kao papagaji ponavljali kako su otisla "samo 2 igraca".

Ukratko, poserem se na sve tekstove o Rijeci koji se pisu u bilo kojim novinama jer tu nema ni trunke znanja, bilo kakve analize ni postavljanja pravih pitanja.

A
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 28.09.2025, 12:58Bilo bi vrijeme da i vi novinari, za promjenu, prozovete glavnog arhitekta prijelaznog roka. Zašto se Gumar nikad ne spominje, ili tek usput?

101 posto se slažem.
Dosta je bilo što se tiče novinara da se traže nova lica i nove promjene dok je DRS u klubu.
Ujedinite se svi skupa, novinari kojima je "stalo" do kluba i pucajte tamo di je jedino ispravno.
Ako ste svi skupa, cenzurirat vas se ne može.
Znam da je u RH tako nešto SF, ali jebiga, vrime je.

[/quote]
Novinari koji prate Rijeku i koji su na presicama su blagi užas jer i sami znaju da nesmiju kritički ništa napisat ili postavit pitanje koje se nesmije( primjer je Vranić koji nesmije blizu)

I onda tema koja ne znam je li se uopće tu vukla a to je da je zaboravio roster prijaviti za KL. (1.9 je Đale otkaz dobio, 4.9 je ja mislim VS došao, a 2.9 su bile prijave za KL, pogledajte ko nam je kao trener prijavljen na službenim stranicama KLa što dovodi do zaključka ko je zaboravio prijaviti ekipu).
Da nam na tom rosteru nema igrača koji je protiv Maksimira bio kapetan momčadi, koji je nekada bio proglašavan boljim igračem od Petra Sučića i Jankovića u Zrinjskom.
Igrač koji po svemu mora biti i projekt i barem prva  zamjena za sredinu nema na spisku.
Ali ajde, neću više spamat i odlaziti u off topic, ali koliko je ovaj čovjek grešaka napravio zadnjih sezonu i pol to ne bi preživio nigdje osim kod nas očito, da je to radio u nekom od dva medijski najzanimljivija kluba, "objesili" bi ga odavno.

K
Objesili bi ga prvi novinari, jer imaju muda pitat i pisat.
Mi se bojimo da nam ne uzmu akreditacije.
Zato je na pressicama 2,3 ljudi i 2,3 pitanja koja nemaju veze s mozgom

Pogledajte rostere drugih ekipa, pogledajte naš.
Vidjet ćete veliku razliku.

P
Vrlo populisticki tekst...koliko god nisam bio za to da se djaleta makne vec da odgovaraju oni izbad njega, toliko je ovo ideja van pameti...postoji razlog zasto je djale maknut i vracati ga nakon 3 tjedna bi bila totalna glupost....a sto se.sancheza tice, treba jos malo vremena za procjenu, ono za sto vise nije potrebno vrijeme za procjenu je rad naseg sportskog segmenta unazad nekoliko prijelaznih rokova i to je tema koju bi trebalo obraditi....a ne na prvu napadat sirotog spanjolca kao najlaksu metu jer niti ne cita nase medije...

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.09.2025, 13:14Gumara je davno trebalo obraditi. Ne jednom, ne dva puta, nego 100 puta.
Slažem se ali trebali bi svi mnogo vise agresivnije pisati šta mislimo o vulkanizeru samo  na stranicama Rijeke, neka čitaju.
Volim grad koji teče

P
Mene nije sramota. Dapače. Mišljenja su različita. Ja sam ponudio jedno, svoje i potpisao se. Ponavljam, nije me sramota, znam šta radim. Pri zdravoj sam pameti.

O stručnosti, stručnih analiza danas nema u masovnim medijima jer za takvo što fali ljudi. I ja bih izgubio 4-5 sati u danu analiziravajući DRS-a, ali za to fakat nemam toliko vremena pored svih radnih zadataka. Vjerujem da je i kolegama tako, po svim medijima.

DRS-a ću analizirat drugi tjedan, kad sam na godišnjem. Tad ću na miru sjest i otvorit sve šta već danima sejvam u folder DRS...

P
Quote from: Arci1984 on 28.09.2025, 13:28
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 28.09.2025, 12:58Bilo bi vrijeme da i vi novinari, za promjenu, prozovete glavnog arhitekta prijelaznog roka. Zašto se Gumar nikad ne spominje, ili tek usput?

101 posto se slažem.
Dosta je bilo što se tiče novinara da se traže nova lica i nove promjene dok je DRS u klubu.
Ujedinite se svi skupa, novinari kojima je "stalo" do kluba i pucajte tamo di je jedino ispravno.
Ako ste svi skupa, cenzurirat vas se ne može.
Znam da je u RH tako nešto SF, ali jebiga, vrime je.

Novinari koji prate Rijeku i koji su na presicama su blagi užas jer i sami znaju da nesmiju kritički ništa napisat ili postavit pitanje koje se nesmije( primjer je Vranić koji nesmije blizu)
[/quote]

O tome ja pričam stalno... Napišeš, nema te. I di smo? Šta smo? Dobro, ja sam bar tu na forumu pa ću preć na stranu koja piše baš ovo da smo užas :D

K
Bolje da si 4-5 sati analizirao pozicije igrača od kad je došao Sanchez a ne u jednih rečenici napisat da su pogrešne i to je analiza novog trenera.
Za DRS moraš izgubit 5 sati jer za njega ne smiješ napisat u jednoj rečenici da je smeće od SD