Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote"Navijači žele dublji, dvosmjerni odnos sa svojim timovima koji će ih držati angažiranima tijekom cijele godine, a ne samo na dan utakmice. Korištenjem umjetne inteligencije i drugih novih tehnologija, poput gamifikacije kroz konverzacijski AI, sportske organizacije mogu stvoriti personalizirana iskustva u stvarnom vremenu koja jačaju lojalnost i potiču sudjelovanje. Infobipovi AI chatbotovi na platformama poput WhatsAppa i Rich Communication Services omogućuju navijačima da odmah postave pitanja, pristupe ekskluzivnom sadržaju i primaju ažuriranja 24/7", izjavio je Ervin Jagatić, Direktor proizvoda u Infobipu

Ovo sve su čisto nogometni pojmovi :nisamja:

Zamisli predstavljati chatbota kao primjer dvosmjerne klupske komunikacije  :svakacast: Evo sastavili smo vam listu pitanja koja možete postaviti na našoj stranici i dobit ćete neki od definiranih odgovora, kao primjer ljubavi koju vaš klub pokazuje prema vama :neretljak: Riga mi se.

Ne, nemoram biti svakodnevno i cjelodnevno bombardiran što je neki random nogometaš jeo za doručak taj dan. Imam pametnijeg posla, i mislim da bi svatko trebao imati nekog pametnijeg posla od toga.
#navodninavijač

Stvarno? Sponzorirani članak koji je neka budala na Sportcomu zaboravila navesti kao sponzorirani članak.
Infobipovo istraživanje koje je pokazalo da su infobipovi ai chatbotovi rješenje svih komunikacijskih problema. Tcccc...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

J
Jebeš stadion sa sky boxovima. Di ćeš većeg osjećaja povezanosti kad sa frendom piješ metar od klupskih glavonja. Neka on gleda utakmicu iz lože, ali za šankom trebaju bit svi skupa. Old school is the best.

QuoteJeste li zadovoljni načinom na koji prihvaćaju i apliciraju novi način igre koji ste uveli, a radikalno je drukčiji od nogometa kakav se igrao pod vašim prethodnikom? 

– Jesam. Od prvog dana. Značajno napreduju u usvajanju mehanizama u igri. I ne izmišljam ja ništa novo. Nogomet se može igrati na jako puno načina, a ja želim da moja momčad može način igre i formaciju promijeniti i usred utakmice. Dakle planovi B, C... Moraju postojati. Na kraju sve ovisi o onima koji istrče na teren, a oni se dijele u dvije skupine. Imate nogometaše i imate – igrače. Ja volim igrače. Nogometaši vode računa o frizuri, tetovažama, dizajnu kopački. A igrači, oni jedva čekaju i trening i utakmicu, žele napredovati, pokazati svakom protivniku da su bolji, brži, jači, kompaktniji, dobiti loptu i preuzeti odgovornost, pokazati koliko su bitni u sustavu svoje momčadi i da ga taktički razumiju, žele dominirati u duelima, zabiti gol, asistirati, donijeti pravu odluku... Puno više volim prave igrače nego nogometaše.

Prednost stranca, pogotovo kad nije neki žnj lik (iako Sanchez nema nikakvu posebnu trenersku karijeru!) je što može uletit i ovo reć direktno. Bravo.

Nadam se da nije samo dobar PR iza njega, a šuplja priča kad treba implementirati ideje, i da će napravit nešto dobro kod nas.
#navodninavijač

D
Lijepo ga je čitati, ako 65% ovoga prenese na igrače nemamo brige..

O
Nakon Keka prvi da po meni ima jaku karizmu. (Cosmi ima karizmu ali komedijaša  :neretljak: )

S
Pravi interview. Bez dlake na jeziku i podilazenje nikome

S
Ova podjela na igrače i nogometaše je lektira.

Puno puta smo o tome pričali, ali nismo bili tako domišljati da bismo ih jasno podijelili na - nogometaše i igrače. Svaka čast! Ovo mu je u mojim očima veliki plus.

Gabi pakiraj kofere  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
Quote from: deo123 on 09.10.2025, 11:28Lijepo ga je čitati, ako 65% ovoga prenese na igrače nemamo brige..

Kako je davno rekao moj prvi trener: "Mogu ja govorit do besvijesti, ali ako na drugoj strani nisu spremne i željne uši igrača, nije vam kasno napustit ovaj sport i uhvatit se vježbanja harmonike."  ;D

Z
09.10.2025, 14:44 #4138 Last Edit: 09.10.2025, 14:45 by Zelko Maler
mislim da neki postotak ovog rostera ne može njega pratiti. Nije pitanje samo kvalitete/nekvalitete nego jednostavno nemaju kapaciteta za usvajanje zahtjeva trenera.

Quote from: Zelko Maler on 09.10.2025, 14:44mislim da neki postotak ovog rostera ne može njega pratiti. Nije pitanje samo kvalitete/nekvalitete nego jednostavno nemaju kapaciteta za usvajanje zahtjeva trenera.

Nema problema. Nek se onda uhvate nekog drugog kluba ili posla. Dovoljno su mladi za promjenu karijere. Nema gore stvari u životu nego raditi posao za koji nisi sposoban.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...