Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

vMario87, manigoldo, Goca Bez Lica, m, TIR, kauzalni neksus, Acori, Pesimista, Deni323 and 13 Guests are viewing this topic.

Tko god površno baci oko na moj CV, vidjet će koliko sam mladih igrača promovirao. Ili onih koji su znali doći na probu ne samo iz druge, nego i iz treće lige.

Ovo bi bilo ekstra kad bi mi imali ikakav skauting...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R
Nadam se da će general iz Nigerije poslat kakvog dobrog skauta.......

09.10.2025, 17:53 #4142 Last Edit: 09.10.2025, 17:56 by Zaf
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 09.10.2025, 13:32Gabi pakiraj kofere  8).
Bas sam na njega pomislio kao na nogometaša kad je napravio podjelu nogometaši/igraci. Šteta da nije spomenuo i ona glumačka Barcina omatanja ruku, kao najočigledniju indikaciju nogometaša, ali bi valjda bilo preočito da tipuje na Gabicu, pa nije iz obzira.

U svakom slučaju, čini mi se da se Gabici ne piše ništa dobro ako dramatično ne promijeni pristup.

Quote from: Zelko Maler on 09.10.2025, 14:44mislim da neki postotak ovog rostera ne može njega pratiti. Nije pitanje samo kvalitete/nekvalitete nego jednostavno nemaju kapaciteta za usvajanje zahtjeva trenera.

Kad bi gospodin Sanchez ostao bar 3 sezone pa da isprofilira glupane i makne ih, očito je tu govora o IQ tj. više o nogometnoj inteligenciji nekih igrača
SPORTSKI ODLAZI!

B
Ma napisao sam i uoci zadnje utakmice- zasad pozitivna stvar mi je da manje-vise stavlja igrace koje bi i mi, velika vecina sa foruma ovdje stavili, a pocinje ignorirati one koje i mi odavno zazivamo da ih se makne jer ne vrijede ni k. Znaci da kao prosjecni gledatelji vidimo ipak bar nesto-  da nismo bas neuki idioti jer eto-mi negledamo treninge i ne kuzimo da su jedan Rukavina, il Ndokit ustvari odlicni i da ih se treba forsirat, da rade vrhunski na treninzima pa zato igraju svaku iako 10 utakmica zaredom ne pokazu nista.
 Jedan Gaby se sigurno ne lomi na treninzima pa da ga utakmice nece jer 'nema srece'..

G
Quote from: Zelko Maler on 09.10.2025, 14:44mislim da neki postotak ovog rostera ne može njega pratiti. Nije pitanje samo kvalitete/nekvalitete nego jednostavno nemaju kapaciteta za usvajanje zahtjeva trenera.

Odlicno, na taj nacin se rijesavas nogometno neinteligentnih ne "igraca", nego "nogometasa"!!
Na inteligentan nacin se rijesavas balasta u ekipi😉.

G
12.10.2025, 06:01 #4146 Last Edit: 12.10.2025, 06:04 by Gromacha
Ovo do sada sto je vodio Sanchez je isprobavanje manje-vise svih igraca iz rostera da se uvjeri u njihove psiho-fizicke sposobnosti.
Na osnovu toga ce se na zimu isprofilirati prvih 14-15 igraca a ostalima se zahvalit na xy nacin.

Sjetite se kad nas je sa Olimpiom razmontirao i posprdnih komentara da su nas isamarali igraci koji su igrali u nasoj 2.ligi ili cak i 3.lige.

Ali on (Sanchez) je znao sta hoce i koje igrace trazi za taj svoj sustav koji igra.  I kako je igrala Olimpija???

Postala prvak i dogurala do 1/8 konf.lige i igrala finale Slo. kupa!!

Znaci da covjek definitivno zna sto radi. I kad je dolazio umjesto Djaleta sigurno je dogovarao sa Miskom kako i na koji nacin ce to pokusati sa Rijekom napravit...rjesavanje balasta u ekipi, scoutiranje "no-name" igraca za popunu rostera i barem jedne pripreme sa tom i takvom izabranom ekipom.

Uvjet je vjv.osvajanje mjesta za izlazak u Eu. sljedece sezone i pripremanje ekipe na pripremama na njegov nacin igre!!

Ovo bi moglo biti jaaako zanimljivo sljedece ljeto!!

P.S.
Mijenja se cijela filozofija igre a za to treba vremena do barem pocetka sljedece sezone Hnl-a!

Svi su na testu a doticni je odavno pao na testu 🤮.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
12.10.2025, 09:21 #4149 Last Edit: 12.10.2025, 09:22 by robil
Sebe nije ubrojio. Neki su u Africi.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 12.10.2025, 08:40Svi su na testu a doticni je odavno pao na testu 🤮.

Nismo li već ustanovili da u ovom klubu odgovornost završava s trenerom?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

12.10.2025, 10:35 #4151 Last Edit: 12.10.2025, 10:36 by Silvio Dante
Trener je odgovoran, a gazda i njegovi pobočnici su zaslužni? To želiš reći?

Zanimljiv osvrt DRS-a po pitanju igrača kojima za pol godine ističe ugovor. Do u cent ista retorika kao prije godinu, godinu i pol kad su na tapetu bili Selahi, Djouahra i Goda. Očekivati drukčiji ishod, a ponavljati iste postupke kako se ono veli, može samo budala. To DRS ti svakako nisi. Mi jesmo.

S
12.10.2025, 10:47 #4152 Last Edit: 12.10.2025, 10:48 by Snowcrash
Doveo si 10 igrača, a otišla 2. I to je dovoljno da skineš odgovornost sa sebe?
Doveo si broj, a ne kvalitetu, pa zamijeniš trenera nadajuć se da će slijedeći odredit škart, i smanjit broj igrača.
I tako u krug, iz prijelaznog u prijelazni, iz sezone u sezonu, u nadi da će (uvijek novi) trener ispravit tvoja sranja i nesposobnost.
-----------
Sad bar znamo kako je formiranje ekipe, bizarnom metodologijom, nestala floskula "dovest ćemo iste ili bolje zamjene".
Kao kod promjene guma - ove potrošene, izdržat će do zime, možda do ljeta, a onda mijenjamo vozača.  :neretljak:

Z
Ustanovili smo da je sramota ovog kluba da DRS jos uvijek ima funkciju SD. Uostalon covjek je godinama u sukobu interesa. Npr u Njemackoj sumnjam da bi mogao obnasati te funkcije, ali dobro, zna se gdje zivimo. ZNA SE. Vecinski Jakirovi igraci su nam donijeli naslov i to mu je kupilo mir.
Ja sam se pomirio da dok je ova struktura vodstva kluba, Deliju, arbitražu, njega i takve se neće dirati,a. Ako i hoce dolazit ce novi takvi i gori

B
Cek sada DRS jasno kaze da se platilo 4 milijuna za Fruka?