Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Zato i kažem da. Ista priča s Peruancem.

Ništa protiv, al daj me onda poštedi ekskluziva i doznavanja I sličnog  :nisamja:
#navodninavijač

Quote from: TIR on 18.01.2026, 14:45Zato i kažem da. Ista priča s Peruancem.

Ništa protiv, al daj me onda poštedi ekskluziva i doznavanja I sličnog  :nisamja:

Nemoj tako! Ima on obitelj za prehranit. Mora se pokazati kao veliki i sposoban momak!  :neretljak:

Ako se ne varam utakmicu je zaustavljena u 14 toj minuti,a prekid je bio u 18 toj min. Baš me zanima produžetak prvog dijela

L
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 20.01.2026, 12:57Ako se ne varam utakmicu je zaustavljena u 14 toj minuti,a prekid je bio u 18 toj min. Baš me zanima produžetak prvog dijela
Ja sam isto o tome razmišljao, biti će zanimljivo vidjeti nadoknadu prvog poluvremena.

Baš pogledao snimku. Sudac točno u 15:00 (prema satu prijenosa) uzima loptu u ruke. Ne znam zašto se stalno piše o toj 18. minuti?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 20.01.2026, 15:18Baš pogledao snimku. Sudac točno u 15:00 (prema satu prijenosa) uzima loptu u ruke. Ne znam zašto se stalno piše o toj 18. minuti?
Na semaforu na stadionu pise 15:05

Quote from: kircipijanci on 20.01.2026, 15:27
Quote from: D2 on 20.01.2026, 15:18Baš pogledao snimku. Sudac točno u 15:00 (prema satu prijenosa) uzima loptu u ruke. Ne znam zašto se stalno piše o toj 18. minuti?
Na semaforu na stadionu pise 15:05
Znači to je to, sekunda gore dole, ali 18?
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Evo na semaforu u Puli stoji 15:05.
Znači nikakva 18. to novine kao papagaji ponavljaju jedni druge.  8)

Mislim da je do 18. i dalje vrtio semafor vrijeme pa je svima ostalo to u pamćenju
Dobro, dobrooo! Fuć!

D
Netko da otvori kolo za ivu subotu?

U subotu od 17:15 Rijeka dočekuje Slaven Belupo na stadionu HNK Rijeka. Glavni sudac je Patrik Pavlešić, pomoćnici Ivan Janić i Marko Ilijašev, četvrti sudac Filip Krznarić. Delegat je Filip Dragašević, kontrolor Ivica Modrić. VAR je Ivan Matić, AVAR Fran Jović, a časnik za sigurnost Marko Svilić

B
Neznam kako Culina zvuci dok prica (dal je elokventiji od DRSa), no svida mi se ovaj intervju.
Nema previse floskula, i sto je najbitnije- rekao je ipak otvoreno dosta toga. Nemora se citati izmedu redaka, naravno nije otkrio detalje poslova.

No evo- znamo da Janko nije izbacen, trazi se jos box to box i desno krilo ljevak ako bude prilike, detalji o Pavicu sta su izasli u medijima nisu tocni, Petrovic odlazi besplatno na kraju a Radelja jos ima sanse za produzenje. Fruk vjerojatno ide