Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

rizezz and 3 Guests are viewing this topic.

Moje mišljenje je da će Fruk ostat do ljeta.

M
plus trollanje Rukavine:

"Rukavina je u punom treningu i konkurenciji. Nije otpisan, ima svoju vrijednost i nije isključeno da ostane. Naravno, ako ne dođe prava ponuda."

Vragolan Antonini

D

R
UŽIVO HR transferi: Potpuna rasprodaja u Rijeci, Dinamo dovršava veliki transfer

Index govna po običaju

M
Quote from: robil on 23.01.2026, 16:12UŽIVO HR transferi: Potpuna rasprodaja u Rijeci, Dinamo dovršava veliki transfer

Index govna po običaju

I oni to izvuku na temelju intervjua sa Culinom. Neka,teze ce pregrmit kad opet nesto osvojimo, ili ako budemo jedini na proljece u Evropi, zamisli muke izvjestavat, ili nedaj Boze prenosit. Jedna Rijeka.

S
Quote from: moreplovac on 23.01.2026, 17:17
Quote from: robil on 23.01.2026, 16:12UŽIVO HR transferi: Potpuna rasprodaja u Rijeci, Dinamo dovršava veliki transfer

Index govna po običaju

I oni to izvuku na temelju intervjua sa Culinom. Neka,teze ce pregrmit kad opet nesto osvojimo, ili ako budemo jedini na proljece u Evropi, zamisli muke izvjestavat, ili nedaj Boze prenosit. Jedna Rijeka.
Nas nikada nitko nije volio a to se pojacalo strasno u zadnjih 10 godina sa uspjesima kluba. Razbili smo monopol dinama i hajduka a ostatku lige nabili ljubomoru. Odavno MI vise nismo nebitni klubic kako nam tepaju stalno. Knedla smo u grlu cijelom HNL-u. Neka ih pece I neka potraje jos dugo,dugo

K
Quote from: D4 on 23.01.2026, 11:20Evo stigla pressica od VSDA za sutrašnju utakmicu

https://youtu.be/I4jh9uLYFqs?si=ihQtc_JFd97b_W_V

Jedan zanimljiv dio presice je zanemaren u Novom listu:

https://youtu.be/I4jh9uLYFqs?t=602

Priča o transferu Florucza i razvoju igrača

U biti ovo je najzanimljiviji dio presice. Ostalo su tipične informacije i pričice tipične za presice.
Baš zanimljiv materijal.

A
Mislim da mnogi nisu svjesni kakvog znalca i psihologa za trenera imamo...Ali brzo će i oni shvatit jer će ga rezultat nagradit za znanje i rad, kao šta ga je već počeo...

Često se, što opravdano što neopravdano, kipa po njima. No za danas su zaslužili aplauz i hvala. O ekipi s Totalnog nogometa pričam. I Ljubotu, Kecmanu i ostalima...
Sad ide uživo emisija ali pogledati specijal vezan za Kreilacha. Golovi iz nekih davnih dana Kantride kojih se ni ja više ne sjećam. I vrlo lijepe riječi.
Bravo momci.

Z
Kako bih volio da tog lika dobijemo.
Nema spora da ce i on biti  nabrijan na nas.

Ajmo mi dobit pa onda kipat. Ne znam zašto, ali mene je malo strah te utakmice.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

On to namjerno hajca naše ne bi li izazvao reakciju i izbacio nas van takta.
Bojim se te utakmice i izuzetno bi me radovalo da ih razvalimo.