SHNL 34. kolo: Varaždin - Rijeka, nedjelja 14.05.2023, 17:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 11.05.2023, 16:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M

Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Poruka je to prvo njemu, koji je dobro opleo po igračima u posljednje dvije najave i izjave nakon utakmice, pa je sad ipak skinuo nogu s gasa. Malo je previše "srao", počeo prozivati i očito je to napravilo kontra efekt. Zadnji koji je prozivao je bio Cosmi.

Jakirović je takav tip trenera, direktan i bez rukavica, isti kao Kek po tome, ali nisu sve osobnosti u svlačionici sposobne prihvatiti oštru kritiku kao motivaciju, pogotovo oni koji se već vide vani. A dolazimo i do Marina i njegovog forsiranja na primjeru Djouahre, ja ne znam koliko loš taj momak mora biti na treningu da je vječna zamjena. Spominjem njega jer je ofenzivac pa ima veći učinak u vidljivom, jasno da ima i drugih slučajeva možda nekakvog nezadovoljstva koje onda biva dodatno pojačano kad ti trener prisere (s pravom ili bez).

Tako da bi volio malo manje krkanluka, više uljudnosti u izjavama, jer se može štošta reći i na fin način. :) Cijenim ga maksimalno, ali Rijeka nije Gorica ni BH liga.
#navodninavijač

A baš. Gdje je nestala ta dobra, stara institucija respecta! Ova današnja mladež ništa ne poštuje, ni respect, ni visoki žuti, ni intenzitet...
Sramota!  :neretljak:  :neretljak:

A znas klince, imaju svoje fore...danas npr. imaju situacioni jedanaesterac...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: TIR on 17.05.2023, 13:35https://twitter.com/nepresusan/status/1658779876114026497

kako se Pelumbi razmahao dobro se Frigan suzdržao, ja bi ga ispucao nogom u glavu prema glavnoj tribini, pa nek lete kazne, ali mi više nikad nebi tako mahao nogama 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku