SHNL 35. kolo: Rijeka - Dinamo, nedjelja 21.05.2023, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 17.05.2023, 19:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: Boy1da on 22.05.2023, 13:08
Quote from: Starless on 22.05.2023, 12:42Zanimljivo da je nas jedino Bišćan pobijedio pobijedio u gostima od kad je preuzeo dynameto.Ne možeš igrati s njima pogotovo šta i nemamo neku kvalitetu bez agresivnosti i prekršaja a mi to nismo radili osim do 20-25 min.A za neke koji pitaju da li možemo kupiti tri-četri kvalitetna igrača a da se trenutno ovi zadrže .....teško.Koliko imam info u teškoj smo besparici i prodaja će biti nužna ali se makar nadam da ćemo neke igrače bar dobro utopiti ali bez prelamanja igrača u cijeni umjesto friškog novca.

Ovo je uvijek pametno pisat javno  :neretljak:

što se tiče posta kolege iznad o besparici to mene ne bi brinulo ni malo. Dapače ja bi išao u toliku krajnost da bi probao zatvoriti bAđet bez prodaje Frigana i Hodže. Po nekakvim mojim kalkulacijama nama do kraja ove godine treba cca 8 mil eura. NIje malo, iako kažem možda sam promašio brojku, ali ovo ljeto bi ostanak Hodže i Frigana morao biti veći prioritet od nekakve trenutne love, a ne dugoročne.
Znači, dobijamo mil eura od TV prava, Nedljeko neće i nesmije ići ispdo 3 i to je relano, Lindon je 2, začudio sam se informacijama da postoji ogroman interes za Ampema i mil eura mi je ok. To je već 8 mil eura, a nikome nisam prenapuhao cijenu. To nam mora biti dosta novaca za mirnu plovidbu. Tu namjerno nisam računao lovu od europe, iako nam je i tu cca 500k sigurno, a sve što dobijemo više je bonus. Dokopamo li se grupa cijela europa će drkati po Friganu i Hodži taman da i popušili sve u grupi, a to nećemo s Jakirom sigurno.

NItko me neće uvjeriti da Frigan nakon još jedne polusezone u Rijeci i  nešto europe može na zimu bez problema biti rotacijski napdač Eintrach Frankfurta, minutaža u rangu Smole, Smola je dobar pokazatelj da se može i Eintracht mi je klub baš taman za Matiju i mislim da može računati na solidnih cca 50% minuteže. Beljo je pokazatelj da mladi napadači u Bundesligi mogu prosperirati.

A
@pitur
ja se ne čudim interesu za Ampema, koliko god on nama djelovao da je "uvijek isti"...čovjek konstantno aktivno sudjeluje u cca 1/3 golova, što kroz asiste što kroz golove...ono što je kod njega zanimljivo primijetiti jest to da je u tom smislu, asista i golova, bio korisniji u vremenima Tadića, Budicina, Cosmija u kojima je nerijetko bio bek, možda i češće nego krilo...ne mogu se oteti dojmu da ga je Profa toliko "ubio" defanzivnim obavezama, da je u konačnici ofenzivno postao lošiji kao krilo nego kada je načelno igrao beka...i da ne bude da govorim na pamet...od kada je Profa došao, ustalio se na desnom krilu sa učinkom od 5 direktnih utjecaja na pogodak u 18 tekmi, a prije toga je imao u 62 tekme 18 direktnih utjecaja na postignute golove...postotno se čini malo, svega 3-4%, ali kako rekoh, u ove 62 tekme čovjek je bio Katica za sve i nerijetko, čak ponekad i jako često, zapravo je bio defanzivac...uhhh, jesam se zapričao...ugl Ampem po meni, Ampem vrijedi više od milijončeka :)

Quote from: Gnjusna Izdajica on 22.05.2023, 19:12- Onaj navijač koji je utrčao i žicao dres Nediljka na kraju - lijep pokušaj, ali i da si uspio dobiti dres mislim da nije vrijedan

Labro mi je super ali ovdje je pogriješio.
Ok, možda je nekome obećao dres prije na Zapadu, ali kad je već došlo do ovoga da čovjek utrči u teren isključivo zbog tebe i tvog dresa, svjesno popuši lovu, zabranu, onda si mogao postupiti na način da ga zagrliš, skineš dres, baciš koju riječ sa zaštitarima i pokušaš ga ispratiti do tribine.
Svojevremeno je Benko na Kantridi skoro ušao u tuču sa specijalnom kad su zbog iste stvari priveli čovjeka.

B
Da to mu je bio baš loš potez mogao je dati makar rukavice hlačice bilo što ako je obećao dres drugome  ovako dečko bzv uletio..

A ono od obregona je bilo toliko jadno...
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

R

Inače, za razliku kad gostuju tovari, kontra Dinama iz kaveza nismo slušali pjesme o gradu punom Srba, vješanju, djeci popova, hodža...I to već neko vrijeme kad gostuju kod nas.
I inda se ovi dole čude što ih toliko mrzimo.

ma pjevali su, samo se nije čulo na ostatku
zato je i počelo šaketanje na Z2
ja sam se prebacio tamo jer mi je pretplata za djecu 100kn ali šta moram slušat.... mislim da ću platiti punu cijenu sljedeće sezone samo da se maknem

I nakon 23 glasa - hvala svima koji su sudjelovali u ocjenjivanju - očekivano su jedino Nediljko, Nais i Frigan dobili prolazne ocijene.
Ostali - sjedni pet!
https://nepresusan.com/tribina/index.php?action=coppa;a=rating;match=1
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2