SHNL 35. kolo: Rijeka - Dinamo, nedjelja 21.05.2023, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 17.05.2023, 19:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

U zadnje vrijeme opet bruji nešto sa tog sjevera,
pokrenula se velika medijska mašinerija mordora.

Uvijek ta ista shema, narativ je pomalo otrcan,
šalju sitno para, te kombi poluigrača prekrcan.

Za uzvrat u suprotnom smjeru trebao bi da krene,
mladi talent, nebrušeni dijamant, noge nadarene.

Uvijek se govori, sjetit će se pravi navijači stari,
tamo gdje dima ima, ni vatre vjerojatno ne fali.

Kad već vatre ima, al ne u peći kao što južnjaci vele,
za nedjeljni ručak pripremimo Dinamo, na gradele.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Ako Jankovic i Marin odigraju utakmicu zivota Misko ce se za Frigana  zadovoljit sa 3m + ova dvojica  :neretljak: .

Nadam se naravno pobjedi i kriminalnoj partiji iznad spomenutih invalida  8) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Karte su v žepu. Pive će bit na šanku. Na sve ostalo nemam utjecaja   ;D
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 17.05.2023, 20:26Karte su v žepu. Pive će bit na šanku. Na sve ostalo nemam utjecaja  ;D
Utakmica visokog rizika - samo sokići.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 17.05.2023, 21:27
Quote from: Uzaludni on 17.05.2023, 20:26Karte su v žepu. Pive će bit na šanku. Na sve ostalo nemam utjecaja  ;D

Ako pohodi istok onda ima pivi na sanku u dockeru  ;)

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.05.2023, 21:56

Ako pohodi istok onda ima pivi na sanku u dockeru  ;)

Ah vidim, Vi kolega ste isto čovjek od kulture 😂

Jedini visoki rizik na toj utakmici je da Miško u loži dogovori transfer Frigana u diname. Cijena? Prava sitnica 😂

Kad idem na tekmu ja volim doci 2-3h ranije pa sjednem u dockeru pa laganini po pivama. Na stadionu ne pijem  :) .

U nedjelju plitak potok  8). Razvalit ćemo ih ko beba zvečku  :neretljak:

Nažalost, s prelaskom na Rujevicu izgubio sam dugo brižno njegovanu tradiciju dolaska na utakmicu par sati ranije. Što je na Kantridi bio ritual. A nije da se nije znalo zaglaviti i par sati i nakon tekme... ;D
Gore jednostavno, rekoh, otpočetka sam nekako što silom, što voljom, zauzeo drukčiji kurs. Dođem u globalu netom prije početka, popijem pivo, dva za vrijeme utakmice, i nakon pozdrava igračima idem ća sa stadiona. I iz kruga stadiona.

Nije vjerojatno ni do Rujevice čak, nego više godina možda, zamora materijala, obveza, malo i drugačijeg profila ljudi s kojima se danas ide na utakmice za razliku od nekad. A i kapaciteti su bogme pali, i ove ove dvije ponekad me dovedu u stanje gdje ne vladam 100% sobom. Ejjj mladosti...

I
Evo da ubacim prvi upis u temu "utakmice"...
Nek bude u cilju troboda, domaceg naravno...

I najviše bih  volio da dobijemo iz nekog nepostojećeg penala u inat svima

Bojim se Vulčevića. On je sklon kiksevima na "velikim" utakmicama i nekako nisam siguran je li dorastao istima. Ne bi me čudilo da započne Smolčić ne bi li bili malo čvršći na tom lijevom beku.
Pitanje je hoće li tada igrati i Selahi pa ćemo imati zatvoreniji pristup ili će se Jakirović odlučiti za Bandu koji omogućava okomitiji protok lopte i brže otvaranje kontri. Ja bi bio za ovu drugu opciju. 

Malo smo potreseni pa iskreno ne vidim puno načina kako možemo pobijediti. Dinamo je ipak u stvaranju drukčijeg sustava, mislima neće biti u ovoj utakmici, pogotovo ovi istaknutiji - pokazuju to i rezultati gdje imaju nule bez golova sa Istrom, Hajdukom i Osijekom, dok ove manje riješe bez puno muke. Djelujemo organiziraniji i od Osijeka i Hajduka prema natrag, ali je pitanje individualnih grešaka. Hajduk je to riješio micanjem Vuškovića, mi nažalost povratkom Dilavera nakon ozlijede u paru s Galešićem opet imamo kiks po utakmici praktički.
#navodninavijač

B
I Veigu bi malo na hladenje za motivaciju...
                  Labrovic
Smolcic Mitrovic Dilaver Vukcevic
          Hodza.      Selahi
Ampem.      Banda.      Djuarha
                  Frigan

Nece sigurno ovako istrcati Profa, no mislim da jedino na iznenadenje mozemo dobiti gnjk.
Marin i jankovic su vec ispucali sve sta su mogli od kredita i njihovo forsiranje nema smisla. Imamo Djuarhu koji je kostao i malo ga isforsirat treba. Galesica bi maknuo iz ove utakmice, Smola 2 je uz Dilavera najvise pokazao iz zadnje linije ove polusezone. Neznam u kakvom je stanju Mitar ali vrijeme je da se vrati bar jednu utakmicu do kraja sezone

O

Marin je raozčarao u napadu, morao bi i trebao više pokazivati samo je pitanje njegove kvalitete. Što se tiče Jankovića mislim da on ipak ima perespektive za razvoj i da će biti kvlitetan i da ga treba zadržat.

Jakir me malo već nervira tvrdoglavošću, ali stvarno se nadam vezi Hodža, Selahi i Banda..  Djouahra je realno jednako neučinkovit igrač kao i Marin, iako je pod ugovorom.. Ampem je bio odličan lijevo i tada bi desno koristio ili Frigana (pa Obre u napad) ili Grgića..

za očekivati da će ipak Jakir odigrati opet s Jankovićem na desetki iako definitivno nije igrač za to..  ako mu je smisao presinga i trke Jankovića kad nemamo loptu, onda je bolje da to rade Frigan i Selahi koji ima najviše 'ukradenih' lopti u ligi..