RI Europska sezona 2023/24

Started by TIR, 22.05.2023, 10:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dobro je, obje ekipe zajedno vrijede niti 3 mil eura.....

ovo bi se moralo lako rješiti...

za sad nas kenja, neka tako ostane i u PO-u
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Bas cu navijati za Grcke timove u kvalama  ;D
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

24.07.2023, 14:39 #152 Last Edit: 24.07.2023, 14:59 by Marabunt Campetto
Eto i 💰 od Europe. Od prodaje Frigana i Ampema 7M itd. može se onda bar jedan kapitalac dopeljat do playoffa i onda ući u grupe i doći do još 💰

Iduće godine još lakše, jer će biti i veći EU koeficijent.
I ove godine nemamo pravo na kiks u Europi, do playoffa se MORA doći...

Prošle godine, Đugarden bio ispod nas, danas  je ispred nas po EU koeficijentu.
Ri Or Die

Z
Kapitalac ne garantira ništa.
Uostalom tko je taj kapitalac ?

Quote from: Uzaludni on 24.07.2023, 14:34Bas cu navijati za Grcke timove u kvalama  ;D

Uvijek protiv ovih dole... U jednu je ruku to dobro, u drugu nije. Onda će imati samo prvenstvene tekme. Treba učiniti sve, da ovi dole uz potporu Kustića itd. ne osvoje kojim slučajem  🏆
Ri Or Die

Zdenko Kapitalac. Postoje samo dobri i loši.
Ri Or Die

Quote from: Baross on 24.07.2023, 14:30Odbijen iznenadan i neočekivan zahtjev Rijeke uoči derbija na Poljudu: 'Hajduk to nije mogao prihvatiti'

Ne mogu vjerovati da smo se išli brukati i moliti odgodu. Ili uopće komunicirati s njima. Povraća mi se.

Plati čarter Miško Rome - Rijeka - Kosovo - Split i ne kompliciraj i ne seri.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Marabunt Campetto on 24.07.2023, 14:42
Quote from: Uzaludni on 24.07.2023, 14:34Bas cu navijati za Grcke timove u kvalama  ;D

Uvijek protiv ovih dole... U jednu je ruku to dobro, u drugu nije. Onda će imati samo prvenstvene tekme. Treba učiniti sve, da ovi dole uz potporu Kustića itd. ne osvoje kojim slučajem  🏆

Iskreno, baš me briga šta će oni. Ja želim grupe miki maus lige i neki trofejčić, barem kup ili slično. A ostali nek se dogovaraju

Quote from: Projeto on 24.07.2023, 14:44
Quote from: Baross on 24.07.2023, 14:30Odbijen iznenadan i neočekivan zahtjev Rijeke uoči derbija na Poljudu: 'Hajduk to nije mogao prihvatiti'

Ne mogu vjerovati da smo se išli brukati i moliti odgodu. Ili uopće komunicirati s njima. Povraća mi se.

Plati čarter Miško Rome - Rijeka - Kosovo - Split i ne kompliciraj i ne seri.

Jebiga, bodulska krv  ;D  ;D  ;D

Z
Evo ga sad na onom drugom SN forumu kažu navijači izričito za vodstvo kluba : glupani !
Znalci opće prakse sve znaju. :svakacast:

Gledajući malo dalje prema playoffu (jebiga ako sad ne možemo bit mirni, nećemo nikad)

I Osijek i Hajduk će biti nositelji ako prođu do tamo - jer ždrijeb se radi dok 3. pretkolo još nije gotovo. Tako da Rijeka sigurno ne može protiv Cluja ni protiv PAOKa po pitanju nositelja.

Uz Juventus koji će isto u dogovoru sa UEFA izaći "svojevoljno" kao dio kazne, ostaju:
Eintracht, Brugge, Basel, Alkmaar, Gent, Dinamo Kijev, Fenerbahče, Lille, Midtylland, Partizan, Maccabi, Viktoria Plzen.
+ gubitnici iz EL Q3 dvoboja koji će službeno tamo kao nositelji: Olympiacos - Servette/Genk i Slavia - Dnipro/Panathinaikos

Prvih par ispod crte su Aston Villa, Bodo/Glimt, Lech, Bilbao, Rapid Beč, Hapoel Sheva

To su zasad nama "dostupni" nositelji. Jasno, zeleno = 50-50 utakmice, ove ostale treba tu jako puno sreće. I naravno, osim njih par, većina igra 3., a neki još i 2. pretkolo pa može tu doći do ispadanja. Treba vidjeti, ali po svemu sudeći smo mirni do 24.8. Okosnicu ne smijemo sad prodati kad se ždrijeb ovako otvorio gdje ćemo imati 180 ozbiljnih europskih minuta pred ulazak u grupnu fazu!

Ako ispadnemo u playoffu, zaradili smo 750 tisuća eura samo od nagradnog fonda. Grupa nosi 3 milijuna samo za plasman.

Sve ranije je epska katastrofa i sezonu se može nazvati propalom na temelju toga, što zbog bruke, što zbog novaca, što zbog statusa, a onda i zbog budućeg koeficijenta.
#navodninavijač

Quote from: Marabunt Campetto on 24.07.2023, 14:39Eto i 💰 od Europe. Od prodaje Frigana i Ampema 7M itd. može se onda bar jedan kapitalac dopeljat do playoffa i onda ući u grupe i doći do još 💰

Iduće godine još lakše, jer će biti i veći EU koficijent.

Prošle godine, Đugarden bio ispod nas, danas  je ispred nas po EU koficijentu.

Ako ispadnemo u PO mislim da će nam bit isti koef, jer dobijamo koliko i gubimo - 2.5 boda.
Za povećanje koef-a moramo ući u grupu

Quote from: Uzaludni on 24.07.2023, 14:44
Quote from: Marabunt Campetto on 24.07.2023, 14:42

Iskreno, baš me briga šta će oni. Ja želim grupe miki maus lige i neki trofejčić, barem kup ili slično. A ostali nek se dogovaraju

Ja želim sve! Prvenstvo da osvojimo, Europu pokorimo... Apokalipso
Ri Or Die

Quote from: Uzaludni on 24.07.2023, 14:49
Quote from: Marabunt Campetto on 24.07.2023, 14:39Eto i 💰 od Europe. Od prodaje Frigana i Ampema 7M itd. može se onda bar jedan kapitalac dopeljat do playoffa i onda ući u grupe i doći do još 💰

Iduće godine još lakše, jer će biti i veći EU koficijent.

Prošle godine, Đugarden bio ispod nas, danas  je ispred nas po EU koficijentu.

Ako ispadnemo u PO mislim da će nam bit isti koef, jer dobijamo koliko i gubimo - 2.5 boda.
Za povećanje koef-a moramo ući u grupu

Prošle godine smo bili na 14.500/15.000 ove na 11.500
Bilo kako bilo, do playoffa se mora doć! Jer ćemo padat, pa će iduće biti možda i sljedećih godina dosta teže doć do playoffa a kamoli u grupu...
Ri Or Die

"Bolje da ne idemo u Europu, preslabi smo, samo ćemo se izblamirati"

... ždrijeb nas posere ko nikad.  :svakacast:
#degenerik