RI Europska sezona 2023/24

Started by TIR, 22.05.2023, 10:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Ko kaže da se ne može  8)

R
Rezervirati odmah ili pričekati tekmu gore hmmm

Obavezno rezerviraj! Super cijena, rezerviraj odmah 50 komada. Prolazimo sigurno pa ćeš preprodati klubu (bez da zaradiš! :) ) i ići s njima na gostovanje. Inače će morati ići TGV-om "jer je u ovo doba godine teško naći letove" :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

R
Quote from: Projeto on 08.08.2023, 08:16Obavezno rezerviraj! Super cijena, rezerviraj odmah 50 komada. Prolazimo sigurno pa ćeš preprodati klubu (bez da zaradiš! :) ) i ići s njima na gostovanje. Inače će morati ići TGV-om "jer je u ovo doba godine teško naći letove" :)
Odlična priča  8)

Quote from: Marin_ri on 07.08.2023, 20:46Šteta da nas nije sreća još samo malo pomazila....

Gore 0:0, bunker kakav svijet nije vidio....

I onda doma 2:0 na galamu....

:o  :o  :o
Za pripremu utakmice puštati snimku gostovanja kod Celte.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

J
Quote from: Vado Magnar on 07.08.2023, 20:15Zanimljivo je kako se Hajduk a pogotovo Paok već vide u playoffu. Da ne kažem u skupinama KL. Bahati i jedni i drugi. Paok prednjači s onom grafikom s kojom prikazuje s kime igra, a ne s kime bi mogao igrati u playoffu. Hajduk se opekao s viralnom sitisnututom šakom Ante Miše pa su, djelomično, naučili lekciju i ne rade više takve greške.

Možda Rosenborg ili Hearts budu nova vanzemaljska Gzira jednima ili drugima. Da ih malo prizemlje.
Ja imam osjećaj (objektivno) da je hadjuk i ove godine bleferska ekipa. Spori su, stari, predvidljivi i iako tu ima kvalitete, sumnjam da mogu odigrat utakmicu na visokom nivou u europi (kamoli dvije). U dvije utakmice protiv dinama nisu pokazali apsolutno ništa osim zadnjih 15 minuta protiv dinamovih rezervi, a utakmica protiv nas (gdje se nismo ni pojavili) je pokazala koliko su bezopasni u napadu. Dinamo bi nas napunio do vrha da takvi izađemo na maksimir.

Rasprava o Dinamu prebačena u HNL sezona 23/24 - ova tema je za Rijeku i njezine europske utakmice.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 08.08.2023, 12:46Rasprava o Dinamu prebačena u HNL sezona 23/24 - ova tema je za Rijeku i njezine europske utakmice.

Prijedlog: možda da se onda malo izmijene naslovi tema pa da to bude jasno istaknuto?
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Zabrinut sam jer radi sranja sa Dinamom manja je šansa, gotovo nikakva da će nam HNS (Dinamo) odgoditi derbi između Lillea.

Dinamo ne igra ni sa Varaždinom 5. kolo jer će se tada igrati odgoda sa AEK-om izgleda.

Tri teške utakmice u 7 dana će biti problem. Ipak se pokazalo da nismo trebali potrošiti joker odgodu prvo van propisa protiv hadjuka, a zatim opet sad.

Ali ako se B36 (vrijedan 1,5m) pokaže opak i težak ispričam se lako.

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

R

08.08.2023, 19:30 #371 Last Edit: 08.08.2023, 19:31 by Silvio Dante
Čuj to?
A tradicija je tradicija, majku mu staru. Još najbolje da 2 dana prije gostujuće europske utakmice znamo da ćemo ju moći gledati. Poput recimo svih ostalih normalnih Europljana.
I u tome je ljepota bivanja navijačem Rijeke  8)

Idem naoštritii penkalu i pisati dopise, nas su našli jebavat po tko zna koji puta već...

Za ona tovarska govna ce hrt 2 prenosit tekmu ako sam dobro procitao?

Ako nista drugo imam satisfakciju da im godinama ne placam pretplatu. Nek vam tovari placaju.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Prijenos na Maxsport2...sad vidio najavu
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

R