RI Europska sezona 2023/24

Started by TIR, 22.05.2023, 10:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da li su predgrupe noć prije ili pon. oko 9h?
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 04.08.2023, 10:33Da li su predgrupe noć prije ili pon. oko 9h?

Vjerovatno ujutro kao i prošlo izvlačenje.
Evropa je to, nema skupih prekovremenih... 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Nema labavo, dajte nam tu Aston Villu nek englezi dodju prepotentno na Kvarner, mi im poskidamo sve zastave sa kafica a nasih 11 gladnih lavova napravi skalp za povijest  :vijesti: !
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 04.08.2023, 11:01Nema labavo, dajte nam tu Aston Villu nek englezi dodju prepotentno na Kvarner, mi im poskidamo sve zastave sa kafica a nasih 11 gladnih lavova napravi skalp za povijest  :vijesti: !
Ja sam ipak da izvučemo Partizan a mislim i da hoćemo!

Quote from: Monarh on 04.08.2023, 11:09
Quote from: sthlm1987 on 04.08.2023, 11:01Nema labavo, dajte nam tu Aston Villu nek englezi dodju prepotentno na Kvarner, mi im poskidamo sve zastave sa kafica a nasih 11 gladnih lavova napravi skalp za povijest  :vijesti: !
Ja sam ipak da izvučemo Partizan a mislim i da hoćemo!

Osveta za ljeto 99' 💪
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Kakva bi to atmosfera bila protiv Partizana..  :sta:  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Uffff
Neki dan mi baš izleti negdje kao prijedlog, kao dogodilo se na današnji dan. Utakmica u Beogradu, Partizan - Rijeka.

I mali sažetak, golovi i to. 3:1 bilo, s tim da smo imali u jednom trenutku vrlo aktivnih 2:1. Ali brzo opet primili iz prekida, dva nam komada glavom utrpao njihov stoper, u godinama poslije vrlo dobri internacionalac Mladen Krstajić. Za nas lijepi gol zabio Stipe. Ta utakmica je čak i bila korektna za nas
Uzvrat je nažalost ostao u pamćenju samo zbog atmosfere. Kažem nažalost, jer mi se nismo pojavili na toj takmici nijednom u toku tih 90 minuta, toliko je Partizan tad izgledao dominantno u odnosu na nas.
Ne bih imao ništa protiv da nam se ponudi šansa za revanš. Dapače.

M
Quote from: vMario87 on 04.08.2023, 11:15Kakva bi to atmosfera bila protiv Partizana..  :sta:  ;D
A tek u Splitu  ;D

M
Quote from: Silvio Dante on 04.08.2023, 11:19Uffff
Neki dan mi baš izleti negdje kao prijedlog, kao dogodilo se na današnji dan. Utakmica u Beogradu, Partizan - Rijeka.

I mali sažetak, golovi i to. 3:1 bilo, s tim da smo imali u jednom trenutku vrlo aktivnih 2:1. Ali brzo opet primili iz prekida, dva nam komada glavom utrpao njihov stoper, u godinama poslije vrlo dobri internacionalac Mladen Krstajić. Za nas lijepi gol zabio Stipe. Ta utakmica je čak i bila korektna za nas
Uzvrat je nažalost ostao u pamćenju samo zbog atmosfere. Kažem nažalost, jer mi se nismo pojavili na toj takmici nijednom u toku tih 90 minuta, toliko je Partizan tad izgledao dominantno u odnosu na nas.
Ono je bio superjaki Partizan,bio je tada onaj Kežman, tek krenuo.
Atmosfera strava, od prve do zadnje minute pjevanje, u biti prije i poslije utakmice pjevanje. Šteta.

Quote from: moreplovac on 04.08.2023, 11:24

Atmosfera strava, od prve do zadnje minute pjevanje, u biti prije i poslije utakmice pjevanje. Šteta.
Treba znati da nas je prije te utakmice dynameto dobro osakatio uzevši nam pet igrača.Na toj utakmice je počelo navijanje Forza Rijeka koje nije stajalo 70 min.
Volim grad koji teče

Ma ne bi ja volio partizan, koliko god slab ili jak bio..... pusti ti te utakmice nabijene tenzijama....

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Starless on 04.08.2023, 11:47
Quote from: moreplovac on 04.08.2023, 11:24

Treba znati da nas je prije te utakmice dynameto dobro osakatio uzevši nam pet igrača.Na toj utakmice je počelo navijanje Forza Rijeka koje nije stajalo 70 min.

Toliko dobra (i pozitivna) da su grači Partizana pljeskali na izlasku sa travnjaka. Mi smo probali sa očerupanom Rijekom, režimski zgaženom i onim Brazilcem iz Novalje :), ali ni blizu. Danas je Partizan prolazan, ali umjesto tenzija i trećih poluvremena daj nam klompe iz Danske UEFA-o mila!

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

M
Da, ocerupali su nas režimska dva bratska kluba. Musa i Pile su odleprsali.
Tek kasnije su otišli Bole, Aga i Mlinka, pa Mijatovic.