Reprezentativci NK Rijeke

Started by Vado Magnar, 22.05.2023, 12:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

https://www.index.hr/sport/clanak/anketa-koga-sve-dalic-treba-zvati-na-euro/2514719.aspx

Glupava anketa, klickbait, ali u rubrici 'Koji ofenzivni veznjaci/krila trebaju biti pozvani na Euro?' Marco 'Bauštelac' Pašalić puše za vrat Perišiću na prvom mjestu.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Z
Quote from: Gnjusna Izdajica on 23.11.2023, 11:38https://www.index.hr/sport/clanak/anketa-koga-sve-dalic-treba-zvati-na-euro/2514719.aspx

Glupava anketa, klickbait, ali u rubrici 'Koji ofenzivni veznjaci/krila trebaju biti pozvani na Euro?' Marco 'Bauštelac' Pašalić puše za vrat Perišiću na prvom mjestu.

Glupava navijačko- klubaška anketa sedam mjeseci prije Eura ...

Interesantno je kako nitko ne primjećuje Pandura najboljeg golmana nizozemske lige...

Ne pratim ali čini mi se da Smolčić igra standardno za Eintracht... Bundesliga...kakvi crni Šarlije i Uremovići 🤡

A ni Pjace nema...

R
Ako nemate što pametnije za čitat od tog sranja uvijek se može na xxx stranice.

Pandur je Buffon za razne Cavline

18.01.2024, 09:59 #411 Last Edit: 18.01.2024, 09:59 by TIR
https://twitter.com/CFC_Janty/status/1747716997670948969

Malo o 'ozbiljnosti' AFCONa... Jučer gol Zambije, Banda 90 minuta u 1:1 remiju šta je za njih dobar rezultat. Sad im stiže lakša Tanzanija i onda u zadnjem kolu biti ili ne biti protiv Maroka.

Ne znam da li mi je smješniji gaf golmana - inače igrača u 2. francuskoj ligi - osmice Moutoussamya - standardan u 1. francuskoj - koji u maniri Kopenhagenovih braniča neuspješno pokušava izbiti Frankov lob.

Ili pak vrišteće vuvuzele na tribini.

Ma rekao bih da mi je najsmiješniji golmanski dres, kojeg na ovom filmiću dugo nisam uspio razlikovati od igrača obzirom na nijanse.
#navodninavijač

Banda se vraća ekspresno.

Prema ocjenama ponajbolji kod Zambije u sve tri utakmice, ali ispali u grupnoj fazi.
#navodninavijač

Baš sam pratio na rezultatima i navijao za Maroko.  ;D
#degenerik

Za neki nebitni "W kup" turnir u nogometnim Emiratima, gdje uz nas igraju još tri nogometne velesile Tunis, Egipat i Novi Zeland, pozive su dobili Labrović i Pjaca. Pretpoziv ide Pašaliću.

Al ništa Galešiću, Fruku ili Jankoviću.

Usporedbe radi, Kovačeva Hrvatska protiv Argentine 2014.g.:

#navodninavijač

Nažalost, teško je shvatiti Dalića i politiku HNS-a.  :o  :o

Repka se okuplja zbog prijateljskog turnira u UAE-u. Prva utakmica 22.03., a druga 25. ili 26.03.

Ptice na grani znaju kako je ovo možda posljednji veliki turnir za naša 3 velikana (Modrić, Perišić i Brozović). Vjerojatno je kraj blizu i za Vidu, Budimira i Kramarića. Pa zar nije ovo idealna prilika malo vidjeti, isprobati i uvesti u reprezentaciju i neka nova imena kako bi nam smjena generacije malo bezbolnije prošla?

Neshvatljivo mi je nepozivanje Domagoja Bradarića koji igra standardno u Salernitani, a jedini lijevi bočni igrač u ovoj priči je Sosa koji rijetko igra, a kad igra, igra uglavnom slabo u Ajaxu. Niti nastupi u reprezentaciji zadnje vrijeme mu nisu bili bajni.

Neshvatljiv mi je poziv Perišiću koji 6 mjeseci nije igrao, a niti je još u optimalnom stanju za ozbiljnije trenirati. Neshvatljivo mi je da u ovom trenutku ne pozoveš Galešića, Šarliju ili nekog trećeg umjesto Vide ili da ne daš priliku Bukviću, Pašaliću ili nekom trećem.

Neshvatljiv mi je potez pozvati Vlašića i Pašalića ako možeš probati Fruka, Hodžu, Bulata, Špikića ili nekog drugog.

Uglavnom mislim da nam nakon ovog Eura ide suša plasmana na velika natjecanja upravo zbog toga jer smo radili gluposti kad je trebalo dati šansu igračima koji dolaze.

Pozivanje Perišića je objašnjeno i ima nekj smisao. Kako je Dalić rekao njima je ovaj turnir bitan u vidu team buildinga za Euro. Dakle, ne isprobavaju se novi igrači ili nova rješenja nego se ide s onime što je prepoznato kao vrijedno i na tome se gradi tim. Ergo team building.
Po meni smislena odluka.

Pa klasičan Dalić, jedino što ima u rukavu je zajednički duh. Šta, kakav teambuilding kad ti prvih 11 igra skupa već šta 6-7 godina u komadu? I sad će se u 180 minuta igre, 3 i kusur dana druženja dodatno skompati, zakopat će se ratne sjekire?

Glupost.
#navodninavijač

Z
Perišić nije morao biti na popisu da bi sudjelovao u team buildingu... mogao je ići kao gost a ne uzimati mjesto nekom drugom...
Dalić klasika... poziva po političkom ključu... on je mentalno još u SFRJ...

Vlašić izgleda ima Dalićeve gole slike...

Skandalozno je da Fruk i Janković nisu barem na pretpozivu...

Quote from: T.T.N.Y. on 04.03.2024, 14:32Nažalost, teško je shvatiti Dalića i politiku HNS-a.  :o  :o

Repka se okuplja zbog prijateljskog turnira u UAE-u. Prva utakmica 22.03., a druga 25. ili 26.03.

Ptice na grani znaju kako je ovo možda posljednji veliki turnir za naša 3 velikana (Modrić, Perišić i Brozović). Vjerojatno je kraj blizu i za Vidu, Budimira i Kramarića. Pa zar nije ovo idealna prilika malo vidjeti, isprobati i uvesti u reprezentaciju i neka nova imena kako bi nam smjena generacije malo bezbolnije prošla?

Neshvatljivo mi je nepozivanje Domagoja Bradarića koji igra standardno u Salernitani, a jedini lijevi bočni igrač u ovoj priči je Sosa koji rijetko igra, a kad igra, igra uglavnom slabo u Ajaxu. Niti nastupi u reprezentaciji zadnje vrijeme mu nisu bili bajni.

Neshvatljiv mi je poziv Perišiću koji 6 mjeseci nije igrao, a niti je još u optimalnom stanju za ozbiljnije trenirati. Neshvatljivo mi je da u ovom trenutku ne pozoveš Galešića, Šarliju ili nekog trećeg umjesto Vide ili da ne daš priliku Bukviću, Pašaliću ili nekom trećem.

Neshvatljiv mi je potez pozvati Vlašića i Pašalića ako možeš probati Fruka, Hodžu, Bulata, Špikića ili nekog drugog.

Uglavnom mislim da nam nakon ovog Eura ide suša plasmana na velika natjecanja upravo zbog toga jer smo radili gluposti kad je trebalo dati šansu igračima koji dolaze.

Za Vidu jedan kolega bi rekao (Gnjida) je bio kraj još prije četiri godine. Ali on sam, očito se ne želi oprostit! Sjedi na klupi, kao da je stručni stožer i na taj način zauzima mjesto nekom mlađem potencijalu koji ima budućnost. Kao npr. Galešić koji je jako puno napredovao u zadnjih godinu/dvije.

A na ovaj Kup, bi trebalo više tih igrača iz drugog ili trećeg plana da se vidi... Svojevremeno Sharbini gol Argentini završilo 1:1
Ri Or Die