Reprezentativci NK Rijeke

Started by Vado Magnar, 22.05.2023, 12:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

L
Danas se svatko može nazvati novinarom, prije pisanja članka treba neki put provjeriti činjenice. Ndokyt igra za Kongo, a ne za DR Kongo

S
Quote from: deo123 on 17.11.2025, 21:36Vesovic solidan, ali kad mu se Perisić nacrta pred facom sav se usere. To je totalni zaser da ga nismo uzeli u Ri
Meni je bio los, ne znam je li do toga da se, kako kazes, usrao u nekim situacijama, ali imao je par amaterskih reakcija, ukupno nista posebno.

S
Nije striktno za ovu temu, ali zanima me šta misle naši dečki koji su išli dole, kako Đale, "uno di noi", gleda na onaj transparent.

Nije striktno za ovaj forum, a ne za ovu temu.

Za mišljenja naših dečkiju iz KNAR, zaputite se u njihove prostorije u ulici Slaviše Vajnera Čiče :)
#navodninavijač

A kako.
Dio si grupe. Kao takav imaš zatomiti svoje osobne principe. Interese, istine, mišljenja. Stavit ih po strani. Ako ne želiš, ako nisi dio toga, ako imaš problema s tim, ispadaš. Većina nas se u jednoj fazi svojih života našla na tom raskrižju.
Ne mogu više. Nisam ja za to. Imam svoju glavu. I problem mi je nekad nositi se s njom samo, kamo li sa stotinu tuđih još.

Poruka, ako misliš na onu o pušenju i odjebu ruke pomirenja, ne znam čijih je ruku djelo? Po položaju na tribini i tonu uopće, ja bih je pripisao splitskoj navijačkoj grupi. To mi je njihov rukopis i vokabular.
Ali svi su jučer i dolje bili skupa, i vjerujem da svi stoje iza nje. Da i to budemo na čisto i ne zanosimo se.

Di je tu pojedinac, di je tu jedan Radomir Đalović, dragi Sandro, odrasti. Procesi, trvljenja, događaji idu mimo pojedinaca. Di nema mjesta misli a što, kako, što s njim, i kako se on osjeća. Nije vrijeme od toga, mislim da si svjestan trenutka svijeta u kojem živimo. Već s pandemijom je to počelo. Di su pale sve maske i di se bjelodano vidjelo koliko smo kao vrsta jednostavno kvarljivi. Nepopravljivi, neprobavljivi.
U takvom svijetu zanositi se dilemom kako se ovaj ili onaj osjeća kad te masa goni, pa to je apsurd. Prevaziđenost.

Želim ti reći, mislim da se nitko na svijetu jučer nije zapitao kako se osjeća Radomir Đalović. Osim tebe. I evo mene sad  ;D 

Nema se tu šta analizirati. Čemu, za koga. Ja kao fan sporta i čovjek baštinik ovih prostora, jer osim što sam ponosnim Hrvatom, još ponosnijim Bosancem, na neki sam način ponosni i Balkanac. Ne mislim da smo kao ljudi specijalno toliko loši/ji od drugih. I volim kulturu ovih prostora. Ljude, običaje, tradiciju, hranu, muziku, žene, geografiju. Sve to volim. I baštinim. Meni u tom smislu ostatak kugle ne treba. Sve što meni godi je tu. I drago mi je sinoć bilo, baš sam u poruci dragoj osobi isti tren pisao, čovječe kako lijep osjećaj kad nitko ne fućka hrvatskoj himni.
Poslije je zaiskrilo, uskomešalo se, krv je proključala i podsjetilo je to na onaj drugi Balkan. Svijetu poznat, i zbog kojeg je i došao na zao glas. Tu suditi, i pitati se zašto stvarno mislim da je gubitak vremena.

Znam da ti nisam otvorio oči, niti te za milimetar prosvjetlio, i ne znam zapravo o čemu sam upravo i uopće pisao. O prolaznosti valjda. Prestari smo ti mi stari moj za ta sranja. Neka mladost to riješava, nama je da se zavalimo u fotelju...

18.11.2025, 18:43 #800 Last Edit: 18.11.2025, 18:44 by Zaf
Situacija je da si je jedna navijacka udruga dala za pravo provoditi državnu politiku i odlučivati o pomirenju ili ne. A ostale se valjda slažu.

S druge strane, ta ista odlazi sudjelovati na vecne derbije u Bg. Jer njima su valjda oprostili. I svi se prave da se to nije desilo.

Pa su im Riječani rečani, Srbi, djeca popova i slične gadarije. A ti isti Riječani prestali pjevati da Dalmacija gori.

Pa im zamke i navlakuše postavljaju po autocestama i otocima...

I nakon svega toga dečki zajedno s takvima tikve sade.

To je apsolutno kršćanski, okretanje drugog, trećeg, petog, desetog obraza. Jbg! Neki su kršćani, neki su vari.

S
19.11.2025, 00:10 #801 Last Edit: 19.11.2025, 00:10 by SandroB
Quote from: TIR on 18.11.2025, 15:39Nije striktno za ovaj forum, a ne za ovu temu.

Za mišljenja naših dečkiju iz KNAR, zaputite se u njihove prostorije u ulici Slaviše Vajnera Čiče :)

Podsjetio si me na jednog bisera od forumaša (možda čak ne ovog, nego susjednog, svojevremeno... gotovo davno) koji je, u naletu kritika prema Armadi, njihovim stavovima, akcijama, skandiranjima itd napisao "a sad ste tu jaki, ajde da vas vidim, odite im to na tribinu, u facu recite".

Izazvao me, pa sam ga pitao je li njemu OK kad nas Torcida jebe sa "šugava RIjeko". Kaže "nije, naravno". - Pa odi na njihovu tribinu i to im reci u facu!

Z
Radelja i Zloma idu u dodatne kvale za SP.
Šteta da nisu izdržali jučer. Iako da bi pobijedio trebaš igrati. Bosna je igrala možda 15 minuta cijele utakmice. Austrija je bila bolja.
ako izbore kroz dodatne kvale Radelja je sigurno stratni stoper i bilo bi fora gledati prvotimca Rijeke( još uvijek)  u prvih 11 neke zemlje na SP:

Quote from: Zelko Maler on 19.11.2025, 12:24Radelja je sigurno stratni stoper i bilo bi fora gledati prvotimca Rijeke( još uvijek)  u prvih 11 neke zemlje na SP:

Nije nažalost. Konkurencija su mu Muharemović (Sassuolo), Barišić (Basel), Katić (Schalke) a bome i Kolašinac ako ga odluče koristit na stoperu a ne LB.

Može se izborit za mjesto pored Barišića i Katića, ali pored ove dvojice jako teško
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Lasickas 76 minuta i prvi gol u pobjedi na gostovanju u prijateljskoj utakmici protiv Moldavije. Zlomislić i Radeljić bez minuta u prolazu Bosne protiv Walesa na penale.

K
Ulazi Fruk u 83'

Veldin Hodža gol za Kosovo u pojedi kod Slovačke 3-4

K
Barisic igra za U21 znaci oporavio se :vijesti:

Quote from: KadOkrenemSe on 31.03.2026, 16:19Barisic igra za U21 znaci oporavio se :vijesti:

Mozda se oporavio samo za repku kao onomad Velkovski :)

Ne volim kad mi igrač prve minute nakon duže ozljede ima u reprezentaciji. Ne u klubu koji ga plaća. Toliko.