Reprezentativci NK Rijeke

Started by Vado Magnar, 22.05.2023, 12:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

T
Quote from: Zelko Maler on 01.04.2026, 14:59neće igrati Radeljić, a možda i Barišić, umorni su od reprezentacije i treba ih čuvati za kup  :neretljak:  8)

Radeljicu je oprosteno jedino ako je i dalje mamuran

S
Odgledao sam malo na miru snimak Hrvatska - Brazil.

Kod našeg gola, komentator urla "Lovro Majer...". Kad se malo ispuhao, počne pričat kako treba istaknuti da je veliki posao u ovoj akciji napravio Petar Musa.

Ne bih imao ništa protiv, da nije bilo one genijalne izvanserijske asistencije Tonija Fruka.

Ništa novo.

M
Quote from: SandroB on 02.04.2026, 17:13Odgledao sam malo na miru snimak Hrvatska - Brazil.

Kod našeg gola, komentator urla "Lovro Majer...". Kad se malo ispuhao, počne pričat kako treba istaknuti da je veliki posao u ovoj akciji napravio Petar Musa.

Ne bih imao ništa protiv, da nije bilo one genijalne izvanserijske asistencije Tonija Fruka.

Ništa novo.

A da je Majer asistirao a Fruk zabio,  bili se pričalo o golu ili asistenciji više.
A asist dostojan najvećih majstora.

K
Ja bi Radeljiću sada rekao potpiši novi ugovor ili tribina, pa ćeš gledat SP na tv-u

A
A ja bi mu u ugovor ugradio bonus sa novcem koje će klub dobit ako ide na Svjetsko...Ako ode iz Rijeke ionako ćeš ostat bez tog novca od svjetskog i još ti ode besplatno...Ovako taj novac koji ćeš dobit ako igrač ode na Svjetsko iskoristi za povećanje plaće Radeljiću...Win - win situacija...

Quote from: AR 147 on 03.04.2026, 13:06A ja bi mu u ugovor ugradio bonus sa novcem koje će klub dobit ako ide na Svjetsko...Ako ode iz Rijeke ionako ćeš ostat bez tog novca od svjetskog i još ti ode besplatno...Ovako taj novac koji ćeš dobit ako igrač ode na Svjetsko iskoristi za povećanje plaće Radeljiću...Win - win situacija...

Radeljic ima ugovor s Rijekom do 30.06. Sva lova koja ide od FIFE zbog SPa za Radeljica ide Rijeci, osim ako BIH ne dođe valjda u 1/4 finale, a to je ipak malo veca teorija.

A
Quote from: Snjesko on 03.04.2026, 13:14
Quote from: AR 147 on 03.04.2026, 13:06A ja bi mu u ugovor ugradio bonus sa novcem koje će klub dobit ako ide na Svjetsko...Ako ode iz Rijeke ionako ćeš ostat bez tog novca od svjetskog i još ti ode besplatno...Ovako taj novac koji ćeš dobit ako igrač ode na Svjetsko iskoristi za povećanje plaće Radeljiću...Win - win situacija...

Radeljic ima ugovor s Rijekom do 30.06. Sva lova koja ide od FIFE zbog SPa za Radeljica ide Rijeci, osim ako BIH ne dođe valjda u 1/4 finale, a to je ipak malo veca teorija.

Svejedno, opet dobro, dobio si neočekivanu lovu sa plasmanom Bosne na svjetsko...Preusmjeri tu lovu koju ćeš dobit zbog Radeljića u njegovo povećanje ugovora...

Slazem se ja s tobom, i ja bi to napravio, ali mislim da se nece desit  :bo:

Quote from: AR 147 on 03.04.2026, 13:20
Quote from: Snjesko on 03.04.2026, 13:14

Svejedno, opet dobro, dobio si neočekivanu lovu sa plasmanom Bosne na svjetsko...Preusmjeri tu lovu koju ćeš dobit zbog Radeljića u njegovo povećanje ugovora...

Nije problem povećati ugovor, problem je to što u tim situacijama dobivaš još šaku igrača koji će htjeti više plus ovi novi šta dolaze.
Granice se treba držat jer to je do sada funkcioniralo.
Jedino što se tu može je roknut neki iznos za potpisivanje i podebljat premije.
A drugo pitanje je kakve on ponude do sada ima, možda ima ponude iz nekih arapskih zemlja kojima nećeš parirati da mu 5x pojačaš ugovor.
To su stvari koje se u klubu trebaju znati, i ukoliko je 100 posto sigurno da neće potpisati novi ugovor, ja sam isto za to da uopće više ne igra.
Samo u tom slučaju klub mora iskomunicirat da se nisu uspjeli dogovoriti i da sigurno odlazi na lraju sezone i da nema smisla graditi ekipu za sljedeću sezonu sa njim u ekipi.
Mislim da bi svi navijači to pozitivno prihvatili.

Jebote. Ovo je eureka moment. Dašak genijalnosti. Svaka čast!

Quote from: Zaf on 03.04.2026, 21:00
Jebote. Ovo je eureka moment. Dašak genijalnosti. Svaka čast!

Ponavljam, s obzirom da je Radeljic zadnje dvije godine igrac Rijeke i da ce na SPu nastupati kao igrac Rijeke, Rijeka ce dobiti svu lovu koju UEFA dijeli klubovima za igrace kako god okrenes.
Ako BIH ostane nakon 30.6, onda bi taj i samo taj dio nakon 30.6 isao novom klubu s kojim Radeljic sklopi ugovor od 1.7.

Quote from: Snjesko on 03.04.2026, 22:06Ponavljam, s obzirom da je Radeljic zadnje dvije godine igrac Rijeke i da ce na SPu nastupati kao igrac Rijeke, Rijeka ce dobiti svu lovu koju UEFA dijeli klubovima za igrace kako god okrenes.
Ako BIH ostane nakon 30.6, onda bi taj i samo taj dio nakon 30.6 isao novom klubu s kojim Radeljic sklopi ugovor od 1.7.
Nisam siguran da to tako ide. Koliko se sjećam, Rijeka je dobila pare i za Gavranovića, koji na ljeto 2018. odavno već nije bio pod ugovorom. Mislim da je bila priča da smo dijelili 50:50 s Dinamom.
#degenerik

Zlomislić, Radeljić poziv na SP.
Gojak pretpoziv.
#navodninavijač

A stvarno bi bio show da se progura nekako Gojak.
Kritizirao sam ga sto puta, ali je pokazao kad se ustalio na toj polulijevoj poziciji da itekako ima još šta za reći, plus još odličan karakter.
Valjda će im ovo svima biti dodatni boost za srijedu.
I Menalo je dok je tu bio znao biti pozvan, prati nas se u Bosni i više bi trebalo ako ne u HR čačkat tamo igrače.
Još pogotovo kad vidiš da si u godinu dana imao tri pozvana igrača i jednog na pretpozivu.

I zaboravio sam još Jankovića spomenut, koji je isto trebao biti u ekipi.
Ali odlučio se samouništiti nakon onog propalog transfera.
Mogao je tu lijepo igrat, biti važan igrač, ići sa Bosnom na SP, ali sve odluke nakon toga šta je napravio ili šta su mu savjetovali su ga doslovno resetirale na tvorničke postavke.