Reprezentativci NK Rijeke

Started by Vado Magnar, 22.05.2023, 12:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

B
Razocarao me ful ovaj euro, 3 nasa igraca nadao sam se da bi netko mogao iskociti...ako nista bar nakon ovoga neka nitko vise ne priziva Skocica ni blizu nasega kluba

Mene je razocaralo jedino sto Hodza nije dobio nikakvu minutazu, to mi stvarno nikako nije jasno kad pogledam konkurenciju i to bi Skocic morao objasnit u cemu je stvar.
Frigan je opet pokazao da je uz Baturinu najbolji igrac ove reprezentacije. Galesic je dobio određenu minutazu plus svi se brzo vracaju doma,  tako da sve u svemu dobro

Posebna prica je to sto mi uvijek mislimo da smo najbolji i ocekujemo da svih dobijemo, - e taj dio mi nikad nece bit jasan.

Rezultat je u skladu sa kvalitetom koju imamo. Da su tamo Gvardiol, Sutalo, Stanisic i Smolcic ta obrana bi bila puno bolja, ali onda mozemo isto tako rec da su Spanjolcima tamo Gavi, Pedri, Balde, Fati, Pino, Nico...

Tako da ne vidim problem, rezultat je u skladu sa ocekivanjima, jebiga, nama je Sigur desni bek, a Colina lijevi i to sve govori.

Veldin u prvoj napokon.

Lijepo je što je Marko Bulat dobio takvu priliku i sve tri utakmice će izgleda odigrati po 90 minuta. Izlog ničim zaslužen i ničim opravdan. Iako pored njega stoji godinu mlađi Hodža sa tri puta više minuta u nogama ove sezone.

Isto vrijedi za 23 i pol godišnjeg (🤡) Bartola Franjića, koji će i treću zaredom krenuti kao desni stoper, dok konstantni Galešić grije klupu, a Jelenić gleda iz Varaždina.

Dugo nisam vidio većeg klauna od Skočića.
#navodninavijač

Frigan odskace od ostatka repke, svaka cast.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 27.06.2023, 20:58Frigan odskace od ostatka repke, svaka cast.

Kao i Sigur, samo u suprotnom smjeru.

Kao netko kome se svidjao Bulat u Sibeniku, frajer je propao svjetski. Ne mozes u ovom karnevalu od nogometa di svatko igra svoje (svaka cas' Skole) puno sudit o vecini igraca, ali Bulat je bas potresan.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

E, da, i Pandur ima bolju pas igru od cca. 50% rostera.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Evo i dres Rijeke na tribinama, prava promjena za vidit nakon onih nakaradnih vlaja iz dijaspore sto strase ljude kad igra reprezentacija.

Sigur retaj, treba mu Frigan zidarsku zalijepit :neretljak:

Frigan stalno u šansama, pokušava na sve načine, al gol nikako. Nešto je do sreće, ali nije prvi put da fali završnice i mirnoće. I dalje vidno jedini koji odskače uz Baturinu - on je pak klasa za sebe.

Hodža za zaborav.

Galešić jako dobar.
#navodninavijač

Z
Frigana završnica muči i mučit će ga.Vidjelo se to i u Hnlu ( npr 1v1 sa Sentićem) Da ima to onds bi stvarno bio igrač od 10 milja eura iz Rijeke ( Krama vol 2 ).

Quote from: TIR on 27.06.2023, 22:34Frigan stalno u šansama, pokušava na sve načine, al gol nikako. Nešto je do sreće, ali nije prvi put da fali završnice i mirnoće. I dalje vidno jedini koji odskače uz Baturinu - on je pak klasa za sebe.

Hodža za zaborav.

Galešić jako dobar.

Otkad je Frigana pustio u sredinu (izvadio Belju), Frigan je opca opasnost u 16tercu.

Fruk je cuda napravio u zadnjih 15minuta. I tragedija je da je dobio samo 15 min na prvenstvu.

Baš htjedoh napisati, od sve trojice naših (+Pandur), Galešić mi je odigrao najkonkretnije to malo minuta što je dobio. Šteta da Frigan nije zavukao bar jednog, imao je lijepih prilika.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Galešić je i protiv Španjolske bio vrhunski. Šteta da ga danas Frigan nije ispoštovo povratnom u onoj situaciji kad je pokrenuo polukontru.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

11.07.2023, 17:15 #134 Last Edit: 11.07.2023, 17:17 by Vado Magnar
Quote from: D2 on 11.07.2023, 15:51Pitanje je bilo aktivan igrač u početnih 11 u natjecateljskoj utakmici i da je naš pomladak. Ako je moj podatak o Hrstiću (BTW jedan od najtrofejnijih igrača Rijeke) točan onda je stvarno predugo tako. Premalo je igrača Rijeke direktno iz kluba primirisalo reprezentacijama, a nije da nije bilo igrača koji su to zaslužili.
Evo ima jedan svježiji podatak  ;D  ;D  ;D
Malo sam si dao truda i pronašao i da je Gračan kao igrač Rijeke bio u dvije natjecateljske kvalifikacijske za SP 1986 u Meksiku, protiv Bugarske i DDR.
Bio je u početnom sastavu protiv DDR 28.09.1985, izgubili 1:2. Godinu prije protiv Bugara je ušao u 37 minuti umjesto Zorana Vujovića, završilo 0:0.
Ajmo ovdje nastaviti raspravu o reprezentativcima.
Dakle,

U početnih 11, natjecateljska utakmica, naš pomladak:
Elvis Brajković - kvalifikacije za EP - Hrvatska - Italija - 16.11.1994.
Nenad Gračan - SP 1986 -  Jugoslavija - DDR 28.09.1985. i navodno Bugarska
Miloš Hrstić - SP 1982 - Jugoslavija - Španjolsak 17.06.1982.

U početnih 11, prijateljska utakmica, naš pomladak:
Anas Sharbini - Hrvatska - Argentina - 12/11/2014

U početnih 11, natjecateljska utakmica, nije naš pomladak:
Kramarić ????