Reprezentativci NK Rijeke

Started by Vado Magnar, 22.05.2023, 12:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

03.03.2025, 12:35 #600 Last Edit: 03.03.2025, 12:48 by IvyFiume
  Čudno da nema Galešića na listi, s obzirom da mu je jedan od razloga odlaska u Gnjinamo bio taj da će prije upasti u Hrvatsku reprezentaciju kao njihov igrač....
  😈 😏 🤷🏻

Quote from: Vado Magnar on 03.03.2025, 12:25Želiš li reći da Dalić nije u ljubavi prema Smolčićima? Možda jer nikada nije siguran tko mu je zaista došao?  :bo:  :neretljak:
Zato i treba pozvati obojicu pa nema problema.
S druge strane, zamislimo scenarij u kojem jedan rastura totalno u utakmici i dobije glupi crveni. Samo zamijene dres i hop, evo ga nazad u igri.  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: IvyFiume on 03.03.2025, 12:35Čudno da nema Galešića na listi, s obzirom da mu je jedan od razloga odlaska u Gnjinamo bio taj da će prije upasti u Hrvatsku reprezentaciju kao njihov igrač....
  😈 😏 🤷🏻�♀️
Zločesta si!  :nisamja:  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Mislim da se Galešiću utakmica s Francuskom preklapa s nastupima za hrvatsku taekwondo reprezentaciju. Dobar je u tome!  :neretljak:

Dakle pozvani su Pongračič koji je u svom klubu toliko loš da uopće ne dobiva minutažu, Ćaleta-Car koji je većinu utakmica na klupi, Juranović koji je ove sezone odigrao sve skupa 10 utakmica i to po par min samo...

Jer nedaj Bože da Dalić pozove Ivana & Hrvoja Smolčića i malog Luku Vuškovića-
Mlade igrače koji su svi u vrhunskoj formi trenutno ..

:jbg:

Svi sa pretpoziva su bili igrači Rijeke.
Izbornik je bivši trener Rijeke.
Među pozvanima jedan aktualni, i tri bivša igrača Rijeke.

:)
#navodninavijač

F
Ovo je vec ozbiljna reputacija naseg kluba, sad je valjda i gazdi jasno sto bi naslov znacio

Da. Trošak.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A jebi ga i vi, igra se u Splitu, dolazi ekipa Paklarevo, ImoCki, Š. Brijeg... I vi očekujete da u reprezentaciji bude 5 igrača koji su nosili ili nose naš dres. Ne ide to tako.

J
As ti gospu, a di su melnjak, uremovic i lučić. Zašto izbornik nije sta iza livaje? Raketa mora bit kapetan! Zašto je zva periju tek kad je izda hadjuk??
Pametnome dosta!!

" Martin Zlomislić i Stjepan Radeljić dobili su poziv Sergeja Barbareza, izbornika reprezentacije BiH, za utakmice protiv Rumunjske i Cipra u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo."

Quote from: TIR on 03.03.2025, 13:14Svi sa pretpoziva su bili igrači Rijeke.

Gdje je tipka ignore kada treba? Ili još bolje tipka opali ćepu.  :neretljak:
On topic: mene zanima hoće li se Pašalić i/ili Ivanović sjetiti nas kad budu davali interviewe i slično. Ako se ne varam Ivanović je rekao da gleda utakmice Rijeke kada može. Pašalić? Spava u to vrijeme?  :neretljak:

F
Quote from: Vado Magnar on 03.03.2025, 16:21
Quote from: TIR on 03.03.2025, 13:14Svi sa pretpoziva su bili igrači Rijeke.

Gdje je tipka ignore kada treba? Ili još bolje tipka opali ćepu.  :neretljak:
On topic: mene zanima hoće li se Pašalić i/ili Ivanović sjetiti nas kad budu davali interviewe i slično. Ako se ne varam Ivanović je rekao da gleda utakmice Rijeke kada može. Pašalić? Spava u to vrijeme?  :neretljak:

Mislim da ih ne boli k. I oni su dio ove price i ako se sve odvije kako treba, obojicu ocekujem na Korzu uz naravno i ostale nase decke Hodzu, Smolu.. a Gale ce svoju dobiti postom, ako smije  8)

"Gabriel Rukavina dobio poziv za okupljanje Hrvatske U21 reprezentacije, koja će sudjelovati na nogometnom turniru u Katru."

:bo:
         😄

Super. Drzim fige da ga uskica neki seik s nogometnim klubom.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è