SHNL 36. kolo: Osijek - Rijeka, subota 27.05.2023, 19:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 25.05.2023, 11:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

F
Pozdrav, jel ima tko da ide sutra za OS da mi uzme dvije ulaznice danas u Rijeci ? Nece biti prodaje na GV

Iako sumnjam u pobjedu, baš bi bilo lijepo dobiti to sutra.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: D2 on 26.05.2023, 13:58Iako sumnjam u pobjedu, baš bi bilo lijepo dobiti to sutra.
Reci, tj napiši ono dobitno

Quote from: moreplovac on 26.05.2023, 17:15
Quote from: D2 on 26.05.2023, 13:58Iako sumnjam u pobjedu, baš bi bilo lijepo dobiti to sutra.
Reci, tj napiši ono dobitno
Nešto je oslabio mojo zadnje vrijeme  ;D  ;D  ;D  ;D , ali ništa ne košta pokušati ;)

PLITAK POTOK, PLIIIITAAAAAAK!!!!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Današnja utakmica nema neku važnost osim u vidu statistike, prestiža i pozicije na tablici. Samim time volio bih da ju dobijemo!  ;D
Ali ono što ne bih volio da se dogodi je još jedna ružna utakmica prepuna sudačkih grešaka i nepotrebnih napetosti iza koje bi se vukli repovi. Ove sezone ih je bilo dosta. Čak i onih na kojima nismo igrali. Zaključati sezonu jednom pristojnom pobjedom, pa na odmor i preslagivanje momčadi za iduću sezonu.

O
Nema razloga da bude ružna utakmica u vidu sudačkih previda u to ne vjerujem jer sve jasno ,4. Mjesto je ok nakon svega što se izdogađalo na jesen hoću reći veeeliki uspjeh i trenera i igrača,a sada slijedi prijelazni rok.

Janković i Selahi klupa
Dilaver nije u zapisniku

Marin na polušpici ili Djouahra?
#navodninavijač

Obojica! Zanimljiva ekipa. Ofanzivna, potentna. Ili će biti kiša golova ili kiša promašenih zicera. Slično kao i kod nijih. ili 0:0 ili 0:5 ili 5:0 : ili 5:5 :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

A
Quote from: Projeto Shalom on 27.05.2023, 18:12Obojica! Zanimljiva ekipa. Ofanzivna, potentna. Ili će biti kiša golova ili kiša promašenih zicera. Slično kao i kod nijih. ili 0:0 ili 0:5 ili 5:0 : ili 5:5 :)

Slažem se sa onim dijelom zanimljiva ekipa, ali ne i sa kišom golova ili kišom promašenih zicera...mislim da ćemo prije svjedočiti kiši netočnih dodavanja i gestikulacija tipa "kako nisi skužio gdje ću sa pasom"

Bit će svega nekvalitetnog zasigurno :) Pravi HNL.

Svečana atmosfera u Osijeku. Rekao bi neutralni gledatelj iz Indonezije, slavi se neki trofej.

Kad u šestoj sekundi Banda sa svoje polovice izbije loptu u gol aut Osijeka, nakon što smo mi krenuli s centra :neretljak:
#navodninavijač

Kakve duge lopte imaju Banda i Nais. Predivno.

Osijek na konpcima. Sada krece festival frustracija bezličnih sa tribina, klupe....

Quote from: Projeto Shalom on 27.05.2023, 19:36Kakve duge lopte imaju Banda i Nais. Predivno.

Osijek na konpcima. Sada krece festival frustracija bezličnih sa tribina, klupe....
Samo rokaj. Ne gledam tekmu, uzeo sam si slobodno  ;D  ;D
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Samo se odmorite Magistre, zaslužili ste.

Izlazi Hodža ulazi Selahi. Kakva klupa! Kao kad izađe Bernardo Silva, uđe Mahrez. Jebem ti mater jesenski dijelu sezone!