SHNL 36. kolo: Osijek - Rijeka, subota 27.05.2023, 19:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 25.05.2023, 11:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ispod majice Valentine mogao bi se čovjek sakriti od kiše.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

So far, so good. Mitrović s osmijehom na licu. Igra radi igre. I dobro igra.  :svakacast:
Za sada nemam nikakvih prigovora. Svi su na nivou, a izgleda i da je ova Nais na boku, Marin u sredini dosta dobra kombinacija. Za sada dobro rade.

A Banda... prejako!  ;D

Možda sam romantik, ali najdraži dio naših utakmica su mi ovi kratki susreti Valentine i Djaleta  :-*

Quote from: Vado Magnar on 27.05.2023, 19:53So far, so good. Mitrović s osmijehom na licu. Igra radi igre. I dobro igra.  :svakacast:
Za sada nemam nikakvih prigovora. Svi su na nivou, a izgleda i da je ova Nais na boku, Marin u sredini dosta dobra kombinacija. Za sada dobro rade.

A Banda... prejako!  ;D

Joj kad vidim lagani kas šampiona Mitra prema naprijed sa loptom odmah partijam like its 2016.

F
Ne bojim se Osijeka, ali se bojim Galešića. Mierez ga napravio smiješnim u nekoliko navrata, a kod njihove najveće šanse je realno bio prvi na lopti. Žuti neću komentirat.

Ni Mitar mi ne ulijeva previše povjerenja, ali tu postoji određeni kredit.

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: beetlebum on 27.05.2023, 19:53Možda sam romantik, ali najdraži dio naših utakmica su mi ovi kratki susreti Valentine i Djaleta  :-*

Đale, stari jebač, to rješava u podrumu podruma Europe bez da se oznoji. A i Valentini je ok. Dosta joj je malih mlohavih kita od bivših.

F
Ovoj Valentini moram priznat da se pred kamerom ponaša kao da se time bavi od pete godine, čak bih se usudio reći da je kvalitetnija od bilo čega što jedan HRT trenutno gura u eter.

#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Apsolutno se slažem. Jača novinarka od 10000 Mili, Mirni ili Lana.

I za razliku od muških govana tipa Šapita, Blažićka, Kecmana... apsolutno se drži profesionalno i neutralno, iako nema sumnje gdje su joj simpatije.

Quote from: Projeto Shalom on 27.05.2023, 19:59
Quote from: beetlebum on 27.05.2023, 19:53Možda sam romantik, ali najdraži dio naših utakmica su mi ovi kratki susreti Valentine i Djaleta  :-*

Đale, stari jebač, to rješava u podrumu podruma Europe bez da se oznoji. A i Valentini je ok. Dosta joj je malih mlohavih kita od bivših.
Valentini bi oprostio sto je bivsa od ŠIMIJE.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

F
Jakire, gledamo li mi istu utakmicu?
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Kad smo već u revijalnom tonu na forumu, moram pohvaliti Sergeja danas u laganom Don Johnson Osijek Vice stylingu.

27.05.2023, 20:16 #41 Last Edit: 27.05.2023, 20:18 by Projeto Shalom
Hahaha istina. Ako ima espadrile još onda će Đale ostati suh.

A baš da je revijalan ton, lagano se šalimo, zeka peka, zadovoljni sezonom, brojimo milijune od mercata...

A za bezlične jedna od top 3 tekme u povijesti :)

F
Bože Isuse, kako je ovaj Goda završio kod nas?
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Joj molim te Miš... Bože da Grgić sa konkubina frizurom zabije i slavi kao luđak ispred Kohorte!

Quote from: Fornax on 27.05.2023, 20:17Bože Isuse, kako je ovaj Goda završio kod nas?

Koliko ti vode piješ na dan? :)