SHNL 36. kolo: Osijek - Rijeka, subota 27.05.2023, 19:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 25.05.2023, 11:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nediljko moje uši su ti zauvijek zahvalne. Da mi ne tucka ona njihova pjesma kao zadnja stvar ove sezone.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Kraj jedne nebitne bezlične priče na Gradskome vrtu, prepune prosjeka, nebitnih utakmica, nikad trofej nije viđen.

Neka počne nova bezlična era pred 2500 gledatelja (nakon prva tri mjeseca).

Fora mi je da se slikaju i sa našim igračima (Veiga) na travnjaku :) Ipak im je došao veliki klub.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: TIR on 27.05.2023, 20:59Kako je jak Nediljko :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Jako mi je žao da neće osvojiti trofej sa nama ili zaigrati u skupinama. Zaslužuje. Ali možda ga zadržimo.

F
Godu dobiješ kad uzmeš Vukčevića i oduzmeš mu brzinu i centaršut.

Neprihvatljivo je da za igrača te razine ima mjesta u Rijeci. Jbte, nekad se ovdje po Žuti pljuvalo... Nemoguće da su standardi toliko pali.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Da, standardi su vrlo niski postali.

Goda baš loš. Iznimno. Ali ni štoperi nisu baš nešto sjajno odigrali. Mierez namučio i Galešića i Mitrovića. Galešić neki sitni kiksevi (ovaj penal smatram poklonom sudačke organizacije Osijeku za oprost od Gradskog vrta), a Mitrović nakon sedamdesete je ostao bez snage. Vidi se da zna, ali nema sape.

Izmjene, sve, ali baš sve su bile lošije od igrača koje su zamijenili.

D
Ovdje nema penala ni pod mikroskopom.
Ponovno mlak ulaz u drugo poluvrijeme.
Od Gode sigurno ima bar jedan bolji u juniorima, to je igrač za treću ligu.
Sve skupa u kakvom smo ambisu bili ove sezone dobro je završilo.
Da pogledamo te bar četiri europske utakmice pa jovo nanovo.

Ne znam je li momcima u plavim danas dresovima bilo poznato da im remi danas i nije bio baš najsretnijom opcijom?
S pobjedom bi bili ispred Osijeka, s remijem su ostali iza. Kažem, po govoru tijela i intenzitetu s kojim su oni odigrali skoro pa svih 90 minuta, rekao bih da su ovu utakmicu više izletom doživjeli. Nego ozbiljnim iskušenjem.

No ok, da je drukčije frapiralo bi me. Ipak je trebalo sezonu završiti na način kako si i odradio posljednjih mjesec i više dana. Darovnički.
Gorici si omugućio 3 vrijedna boda u borbi za goli život.
Istri si omogućio da nastave sanjati svoje europske snove.
Jednako kao i Varaždinu.
Dinamo jasno da je utakmica da se dečki nauživaju i ništa više.
A Osijek se opraštao od Gradskog vrta. Ne bi bilo fer zaista da se tu sad nešto junačiš i bacaš na glavu.
Misionari s Kvarnera!

Suma sumarum. Dvije godine zaredom van Top3. Minus 30 za prvakom, minus 20 za drugoplasiranim. Čestitke svima. Zajedno Hrvatska!!

Mah, ako ćemo iskreno ova utakmica je zaista bila nebitna. Ok, raspored na kraju, 50k€, bolji međusobni omjer nisu gluposti.
Ali, ajmo biti relani, nakon onog groznog jesenskog dijela posao je na proljeće izvrsno odrađen. Da su nam ponudili tako što u siječnju, svi bi to odmah potpisali.
A ono što je bitno, to je momčad u nastajanju. Uz malo sreće, čekaju nas sretni dani.

11 sezona u vrhu, 11 godina izborene Europe, zastrašujući kontinuitet, neviđen u povijesti Rijeke.

Lijepa priča se nastavlja...

Oproštaj Osijeka s kultnog stadiona na kojem nisu nikad ništa osvojili otkako je Hrvatske (jer ukradeni Kup Cibaliji su osvojili na Maksimiru). U Jugi zadnji trofej im je iz 1981., kad su postali prvaci druge lige.

I šta naprave, pred 11 tisuća ljudi koji su se došli oprostiti, uspiju fulat penal za pobjedu u 95. minuti protiv ekipe koja je na poluvremenu otišla na godišnji odmor :svakacast:

BE ZLI ČNI

Jedva čekam Opus Arenu iz više razloga: prvo i osnovno moderan novi stadion, nikad dosta toga. Zatim da budu jednako neuspješni i na drugom stadionu, a i da se domaćoj javnosti pokaže da nije ipak Rujevica seljački stadion gdje gledatelji pljuju po igračima 0-24 - jer sad će biti još jedan stadion sa tribinom 3 metra od travnjaka. ;)
#navodninavijač

M
Ja neću puno komentirat, krećem trenirat, iako sam desnjak garantiram bar 2 ubacaja lijevom. Da Goda, osim prgavog stava tipa, nogometno majko mila, ubacaji harakiri.
Penal, poklon hns i sudačke organizacije za oproštaj, za dobru suradnju sve ove godine. Ovakav penal za nas bi sudio jedino zagriženi navijač sa članskom iskaznicom i bar 20 gostovanja. A i njemu bi bilo malo bed.
Kreće prijelazni rok
E da, Đuro opet dobar

Bezlicni GV, bezlicni klub i bezlicni navijaci. Stvarno je velika nepravda sto se nije ulozilo u jedini kultni klub iz Slavonije.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Moram reci da ove izjave Jakira i njegovo zadovoljstvo nakon remija u Osijeku a da ne govorim nakon postignutog gola protiv Dinama :sta: , nisu ono sto zelim slusat od trenera Rijeke. Cak moram reci da bi jos i mogao slusat takve izjave da mu je momcad na terenu djelovala agresivno, zeljno i borbeno. Znam da su bili na dnu, znam da su sada 4., ali isto tako znam da u ovoj ligi osim Dinama nema poluozbiljnih 11 igraca u niti jednoj momcadi. Iz tog razloga stvarno nisam zadovoljan s ovakvim izjavama trenera od kojeg mi navijaci ocekujemo borbu za trofeje (znam u klubu se nitko ne misli borit za trofeje ali jbg, mi moramo sanjat).

Za kraj moram reci da kad vidim Selahija, Vukcevica, Galesica (da ne nabrajam samo ove sporedne) i ekipu, stvarno im zelim svu srecu u daljnjim igrackim i zivotnim utakmicama ali da to ne bude u nasoj Rijeci  :nisamja:

Z
onaj penal na kraju je dolaz da je ta utakmica bila ko i ona na oproštaju pekara, samo ovi nisu dovoljno jaki ko dinamo pa treba pomoć suca.  Jakir 3x po 1:1 s Os, onu na Ruji mu zamjeram što nije dobio.

Bezlični na oproštaju od svog stadiona se idu opterećivat gostima , odnosno Rijekom umjesto da svo navijanje kanaliziraju u oproštaj od svog stadiona, i prema svom klubu oni opet ne kuže da su i njima i nama neprijatelji dva  režimska, opet su ispali seljačine.

Što se tiče igračkog kadara, samo ću ovo reči, svi ćete razumjeti. Veldine Hodža, velik si. Najbolji veznjak Rijeke. Neću sad ulaziti u neke teške teme ,ali ljubav prema Rijeci je neusporediva u usporedbi Frigana i Hodže, dok se prema van to možda ne vidi, jedan ipak dosta više voli Rijeku.

Posipam se pepelom u vezi Naisa. Zaslužio je iduće sezone po meni dres Rijeke.