HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Smatrao sam da će Šimija brzo u penziju...ali ovo je nadmašio sva očekivanja...ide u penziju nakon ove sezone, a možda već i na ovu zimu...koji likac  :neretljak:

Quote from: D2 on 11.10.2023, 08:13Za početak dana povampireni Fiuman se naslađuje nevoljama u plavom raju. Očekujem razočarenje minimalno nad Kantridom, Zametom i Krnjevom.  8)

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/preokret-u-dinamu-u-24-sata-nitko-nije-imao-pojma-sto-ce-simic-napraviti-sad-krece-borba-za-vlast-15383068

U 14h sam još pio kavu u Historyu, a samo 2h poslije...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
11.10.2023, 08:36 #1367 Last Edit: 11.10.2023, 08:38 by ZZZZ7777
Znači istina je da Hajduk plaća igrače u nekretninama...ne plaća samo suce...

Z
Levaja sigurno nije odličan igrač. On je svoju kvalitetu pokazao dok je igrao vani, a nigdje nije ostavio traga. Nula bodova.
U HNL je zaštićen i protežiran ko medvjed. Medijski napumpan. Prije Levaje najbolji igrač lige je bio Tino Sven Sušić...to sve govori...to je to isto...

Tino Sven... Taj mi je u glavi spremljen u istoj ladici kao Palaversa, jedva mu se uopće mogu sjetiti face.
#degenerik

Z
Tino Sven Sušić je bio velika faca kao i sada Levaja...to sve govori...oni uvijek imaju novog Tina Svena...

Evo sada već guraju svoje igrače u reprezentaciju za Euro... kažu da Hajduk mora imati predstavnika  :neretljak:
Lučić, Šarlija, Uremović... čudo da su zaboravili Melnjaka, prije Hajduka svi se s njim sprdali, ali sad je galaktikos  :neretljak:

Odličan igrač, ali u specifičnim okolnostima. Mislim da ne bi bio igrač razlike da ga samo premjestiš u bilo koji drugi klub u ligi. Ali po meni je pogrešno ići na njihovu retoriku pa automatski sve tuđe ili rivalsko = loše.

A propos Šimića, taj "novi" Dinamov put gdje su u prva tri-četiri transfera opisali detalje modela isplate do centa, okupili domaća imena i legende pa nakon prve naznake da neće biti instant rezultata prekrižili i Bišćana, sad i Šimića, odjebali strance (Mihajlčenko, Bernauer, Kaneko) i brže bolje se vratili svojim tvorničkim postavkama. Vratili dopingiranog kapetana-legendu koji ne može ni hodati zadnje 2 godine, doveli seljačku hulju za trenera (taktički slabijeg od Bišćana), a preko medija na sve načine pokušavaju omalovažavati konkurenciju narativom da su oni jedini pravi put svakom talentiranom igraču. Od inicijalne Šimićeve ideje da neće kupovati svaki HNL šrot su se vratili ka poznatom receptu po primjeru Brodića - koji eto pazi čuda 4 zaredom nema gol.

I na kraju dođeš do kadra gdje su unazad godinu i pol-dvije prodali Šutala, Ivanušeca, Livakovića i Oršića. U aktualnom kadru jedino što je stvarno klasa iznad su Baturina, Petković i Mišić (koji je koketirao sa Turcima nešto i obzirom da do repke neće nikako, možda poželi opet malo vani). Kozmička pravda ih je isto stigla u vidu višemjesečnih ozlijeda i Kačavende i Stojkovića.

Mislili su u mjesec-dva napraviti kompletni rebuild bez da pate rezultat, atmosfera i stabilnost, moš mislit da to ide tek tako. Događa im se što i nama nakon 2017/18 sezone, smjena generacija. I mi smo se tražili nakon što smo u godinu dana ostali bez skoro čitave jedanaestorke. Problem je što su oni ušli u tu smjenu na apsolutno pogrešan način i opet se nagomilali igračima koje su u početku na sva vrata označili kao višak - Marin, Kulenović, Menalo, Emreli i slični. Onda kad su skužili da se nitko ne trga platiti Dinamu milijun (plus tim igračima još cca milijun ukupno za trogodišnji ugovor), bam eto njih natrag u kadru.

Vođa uže obrane trenutno im je Dino Perić, igrač koji je tamo od naše šampionske sezone, i nikad, al baš nikad nitko izvana nije nazvao i tražio da ga se kupi. Ali takav uredno "vrijedi" 4.5m eura, iako bi kod nas bio na 800 tisuća. Prvog golmana viceprvaka su zamijenili Nevistićem, koji je kao učio od njega zadnje 3 godine, ali i dalje ima iste mane kao kod nas i stvarno se pokazuje kao one-hit wonder na kojem smo mi digli 3 milijuna eura. Rezerve ni nemaju, pretpostavljam da će milijun ići Lokomotivi za Čavlinu uskoro, jer u HNL-u nema dostupnog instant pojačanja za njih. Rotacija im je nikakva pa Perković i Drmić imaju po 170 minuta terena svaki, a odlični igrači obojica. Previše senatora i ustaljenih da se da prilika novima i uklopi ih se u sastav.

Najzanimljivije jest što su sa talentiranim izlaznim juniorima učinili netipičnu stvar. Katinić je preko Brava prodan u Emirate, Krdžalić i Topić posuđeni Lokomotivi i Rudešu, Rukavina grije klupu, jedino Sučić nešto igra. Pored poviše spomenutih ozlijeđenih, nemaju dragulja u izlogu kao inače. Vidović ako nešto i pokaže, aktivirat će se njemu želja za Bundesligom prije nego za HNL pašnjacima unatoč njihovoj dogovorenoj odšteti i profesoru-šaptaču.

Treneru koji nije svemoguć i motivatorsko-menadžerskom aspektu unatoč, na terenu već bilježi neuspjeh za neuspjehom kada su u pitanju nešto više od "letit će igrači po terenu kao ludi". Pa je spušio i dobivenu Spartu, osramotio se na Kosovu, u Osijeku ga posralo i poguralo, a izgubio je i Poljud. Iako ima lakši raspored sada, ima i dvaput Viktoriju Plzen, a onda u studenom i nas i Astanu i Čehe i Osijek. Klupa mu se već lagano trese, iako je on mudar pa se u medijima predstavlja kao da ima obraza dati ostavku ako zajebe. Zna i on da ga nakon ovog što je učinio Rijeci, a nakon eventualnog neuspjeha u Dinamu čeka samo eventualno Osijek u HNL-u, ili mjesto izbornika BiH.

Ne bi im bio u koži. Ali svemu unatoč, oni su sa utakmicom manje na 3 boda od nas... Imaju laganu grupu u KL, i jedan naš kiks se brzo pretvori u novog-starog prvaka.
#navodninavijač

R
Lijep komad teksta TIR!

-zeleni forumaš

A di su dica iz prošlosezonskog finala "lige prvaka"?  :bo:
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
Quote from: Marin_ri on 11.10.2023, 21:25A di su dica iz prošlosezonskog finala "lige prvaka"?  :bo:

Ha ha ha...😂
Viceprvaci 😂
Panjine selekcionirane da se uzme juniorska kanta pošto poto... frustracije na najjače...selekcioniraju se fizički razvijeniji igrači kako bi se dobio efekat igranja osmaša protiv petog razreda...kada se fizikalne izniveliraju ishod znamo...ne mogu igrati ni u širokom ni u radomlju...

Quote from: Marin_ri on 11.10.2023, 21:25A di su dica iz prošlosezonskog finala "lige prvaka"?  :bo:
Imaju po par kila viška. Od fritula, naravno.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 12.10.2023, 08:19
Imaju po par kila viška. Od fritula, naravno.
Sram te budi na dicu ovakve postove, povampireni Fiumanu jedan.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Marko Silov, naravno.
#degenerik

Quote from: Fornax on 12.10.2023, 12:26

Marko Silov, naravno.

Ti tovarski novinari stvarno mogu nevidjeno srat na usta.
Rijeka u srcu, Armada do groba!