HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: armada on 26.10.2023, 20:10Može "jakire ostani", ali tek nakon zadnjeg sučevog zvižduka. Do tada ona iz Lillea i to od prve do zadnje sekunde tekme...
2 hours repeat "na-na-na-nanananana-jakirović pederčino"  :neretljak:
Uhhh, kao na Kantridi protiv Partizana.  8)
To bi bilo brutalno.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Quote from: D2 on 26.10.2023, 20:16
Quote from: armada on 26.10.2023, 20:10Može "jakire ostani", ali tek nakon zadnjeg sučevog zvižduka. Do tada ona iz Lillea i to od prve do zadnje sekunde tekme...
To bi bilo brutalno.

Baš tako...kao onomad..."lala-lalala-lala lala-lalala-lala Forza Rijeka hej, Forza Rijeka hej, Forza Rijeka, Forza Rijeka hej" na 2 hour repeat

Hebote kako je ono bilo moćno i sad se naježim od te ljetne noći. Meni osobno, vjerojatno najemotivnije navijanje...ono kada sa svim srcem pokažeš igračima i klubu što u praksi znači "i kad dođu nevolje i kad nema nade..."  :svakacast:

26.10.2023, 22:09 #1502 Last Edit: 26.10.2023, 22:09 by D2
Quote from: armada on 26.10.2023, 21:07
Quote from: D2 on 26.10.2023, 20:16
To bi bilo brutalno.

Baš tako...kao onomad..."lala-lalala-lala lala-lalala-lala Forza Rijeka hej, Forza Rijeka hej, Forza Rijeka, Forza Rijeka hej" na 2 hour repeat

Hebote kako je ono bilo moćno i sad se naježim od te ljetne noći. Meni osobno, vjerojatno najemotivnije navijanje...ono kada sa svim srcem pokažeš igračima i klubu što u praksi znači "i kad dođu nevolje i kad nema nade..."  :svakacast:
Na kraju smo navijanjem ubili bilo kakvu želju za slavljem partizanovcima. Čak su i oni izjavljivali da tako nešto je neviđeno. Samo taj prkos smo pokazali tada i pitanje je hoće li se ikada tako nešto opet ponoviti. Igrači su se bili predali, ali mi im nismo dali gušta.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Gledam na papiru trenutni Dinamo bez Petkovića.

Nevistić - Moharrami, Ristovski, Perić, Ljubičić - Bulat, Mišić, Baturina - Špikić, Emreli, Vidović
Labrović - Smolčić, Mitrović, Galešić, Goda - Selahi, Hodža - Pašalić, Janković, Pjaca - Ivanović

Boldani su za klasu jači od svog konkurenta iz drugog kluba. Svi ostali su tu negdje.
#navodninavijač

0-1 🤡
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Pederčino koprcaj se u svojim govnima 🤡🤣🤪.

F
Jakire pusaa

Vjerojatno najgluplji potez ovog desetljeća u HNL-u.

Vjerojatno i dulje od toga.
A vjerojatno i šire.

Uživaj u novom šamaranju kapetana Leotara, seljačino.
#navodninavijač

Da vidimo hoće li sam ponudit ostavku ili će se izmotavat kao protiv Balkania

F
Quote from: bob marley on 26.10.2023, 22:59Da vidimo hoće li sam ponudit ostavku ili će se izmotavat kao protiv Balkania

Nema taj obraza

Neće taj sam otići, a na Rujevicu neće ne stići jer će sigurno odgodit tu utakmicu....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

T
Nego, zna li netko kako izgleda trofej Konferencijske lige?
Poslao bih skicu tetoveže Jakiru, pa ako mu stane na prsa ili na čelo bilo bi odlično.

A mi se trebamo prestat bavit tim idijotom i zaboravit na "osvete" jer cemo sjebat sami sebe. On moze Rijeku dobit samo na galamu, u normalnim okolnostima nema prevelike sanse.

R
Jakir out Bjelkan in. E to bi bio posao!  ;D  ;D  ;D

Ne razmišljam o ostavci. To bi značilo da bježim

Ali ti voliš bježati  :D.

B
Nisam ocekivao ovakav potop pobegulje...govorili smo :Karma je kurva, sve se vraca sve placa i slicne floskule-no nismo ocekivali iskreno to-znamo da u zivotu nije tako, cesto supci i dno od ljudi zivi dobro i uspjesno...
No drago mi da ova ljiga od jakira izuzetak- los dinamo je ucinio jos losijim i svjestan je i sam da mu je ovo zadnji ozbiljan posao u europskom nogometu...nelojalan, lazljiv, i nesposoban do bola- jedini klub s kojim je spojiv je gnjk- i nakon sta ga oni odjebu, takvu ljigu vise nitko nece zaposlit.

Kupaj se u vlastitim govnima smrade sad