HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Naravno, očekivano se i dogodilo...fala bogu pa se ne čudim 😂
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Govna lopovska. Koji sam se kurac natjerao da gledam ovu lakrdiju 🤮🤮
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Liga je regularna. Move along. Nothing to see here.

Jel Puksar komentirao utakmicu? Covjek svrsavao na golove dinama 🤮.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Zaista ne treba gledati HNL. Škodi zdravlju. Pratiti Rijeku. Naše igre. Pa na kraju sezone pogledati jesmo li prvi, drugi ili treći.

Kakav cirkus....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

D
Ma dobro je ovo. Olaksali nam posao u sljedecem kolu jer lokosima ce biti tesko prvenstveno mentalno se dignuti nakon ovoga.

A oni upali u euforiju i jakir ostaje jos neko vrijeme sto nam ide u prilog. Potpuno zelen i nedorasao trener, za Dinamo ali i Rijeku.

Pritom mislim na Kekovu Rijeku, sa automatizmima, taktickim glavom i repom.

Stvarno imamo odlicnu priliku uzeti sve ove godine. Liga je u slobodnom padu

29.10.2023, 20:02 #1552 Last Edit: 29.10.2023, 20:48 by Snjesko
Lakrdija, nisu ni gledali penal Katarine na Tuciju, ali zato za Dinamo odmah sudi.
Bilo je i vecih respecta 2017 pa smo ih rijesili, ali da je muka, muka je.
Btw, ono na Selahiju u prvom poluvremenu mi se cinio cisti penal

Tri pada u 16 smo imali, ni kod jednoga se nije uhvatio za slušalicu.
#degenerik

Quote from: Fornax on 29.10.2023, 20:08Tri pada u 16 smo imali, ni kod jednoga se nije uhvatio za slušalicu.

Iskreno, iz fotelje pred ekranom nakon ponovljene snimke - ne bih svirao niti jedan.

..na selahiju čisti penal..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Quote from: Fornax on 29.10.2023, 20:08Tri pada u 16 smo imali, ni kod jednoga se nije uhvatio za slušalicu.

Dobro, dva od tri su se bar s tribine cinili smjehotresni, posebno onaj Jankovicev, a onaj u 1HT na Selahiju mi je bio daleko od oka, al mi ima najvise mesa za penal. Ne moze se podvest pod "remplanje" ako je s ledja...trebao bih pogledat snimku.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

T
29.10.2023, 21:35 #1557 Last Edit: 30.10.2023, 08:24 by toñito
Quote from: Boy1da on 29.10.2023, 21:25

Dobro, dva od tri su se bar s tribine cinili smjehotresni, posebno onaj Jankovicev, a onaj u 1HT na Selahiju mi je bio daleko od oka, al mi ima najvise mesa za penal. Ne moze se podvest pod "remplanje" ako je s ledja...trebao bih pogledat snimku.

Nije problem sta je penal ili sta nije penal. Problem je kriterij po kojem se ti penali sviraju.
Jovic danas po inerciji dao penal Dinamu, ali je valjda vec i njima neugodno pa ga ponistili.

Lokomotiva takav penal dobila nije, Rijeka takav penal dobila nije i to nije problem ako je takav kriterij.  Problem je kada se takav penal svira drugim momcadima olako.
Samo imaj ujednačeno suđenje, i sudi uvijek isto.

M
Toñito sve rekao, točno to.
Jednu utakmicu nije penal ( ovisno o boji dresa) ,opravdaju se na kriterij a drugu jest penal isto tako neka opravdanja na intenzitet.
Ja nebi recimo okarakterizirao ono na Selahiju, isto ko što mi nije penal onaj faul Pjace kad se ogradio u naših 16m.

..nije isto..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..