HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
ne treba zabpraviti da imaju i teško gostovanje u četvrtak. Njima je to sad u glavi, a nama cijeli tjedan priprema za njih.
Potrošit će se dosta u četvrtak, u najboljem momentu nam dolaze.

05.11.2023, 17:07 #1621 Last Edit: 05.11.2023, 17:09 by D2
Ne treba gledati kakvi su drugi, već kakvi smo mi. Osvojiti prvenstvo možemo samo, ako mi dobro igramo, a ne, ako su drugi loši ili u prijevodu na sebe možemo utjecati pa se time i treba baviti.
Rad, rad i samo kvalitetan rad nas može zadržati na prvom mjestu i osigurati da slijedeće godine možda ponovimo skupine euro natjecanja.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
05.11.2023, 17:32 #1622 Last Edit: 05.11.2023, 17:36 by ZZZZ7777
Vidović nevidljiv...navijam da ga Dinamo ne otkupi... nije on igrač za njih...

Rukavina ne igra...Bara će tražiti raskid ugovora...

B
Ne treba se zamarati drugima ali opet je lijepo kad kiksaju. Uglavnom za Tomićevu Rijeku se pricalo da ce zimski prijelazni rok odredit ambicije Rijeki ali i drugih, to se nikako odradilo sa nase strane..
Cini mi se da je ova sezona skroz drugacija, svi u vrhu imaju koliko toliko dobre ekipe i određenu kvalitetu ali igra sve 3-4 top ekipe je nikakva.. nece tu pomoc nikome 2-3 pojacanja na zimu,  tko prvi poslozi ovo sto vec sad ima kako treba i stvori neku  prepoznatljivu igru taj ce bit prvak.

Dakle ovo je po meni sezona trenera! 

Z
05.11.2023, 17:56 #1624 Last Edit: 05.11.2023, 18:00 by Zelko Maler
navijam da ga se smijeni nakon Plzena. Ne bi nikako volio da dođe u Rijeku. Prevelik bi to nama bio pritisak s tribina, a i đubre bi nabrijalo "svoje" igrače da su svi protiv njega i da igraju za njega.
Na Rujevici očekujem Ademija u prvoj, on će i suditi.

Da nam se vrati Frigi na jednu polusezonu 😎

Ovaj diname nije ništa bolji od nas, treba to u nedjelju riješiti  8)
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

05.11.2023, 18:07 #1627 Last Edit: 05.11.2023, 18:08 by Fornax
I ja bih preferirao da smeće dobije otkaz prije Rijeke. Na Rujevici ga čeka fokus kakav on u životu nije doživio, a ego-tripperi tog tipa se hrane time, čak i kad je negativno. Gledajte Đokovića. Što ga tribine masovnije vrijeđaju, on je ubojitiji. Najveća kazna bi mu bila da ga jednostavno ignoriraju.
#degenerik

Bilo bi dobro kada bi Armada, a i ostale tribine bacile ignore na Jakirovića.  Naravno, na kraju utakmice nek padne vređaona. To bi olakšalo posao našim igračima.

Nadao sam se porazu protiv lokse pa se džubre izvukao u zadnji čas, pa sam mantrao poraz protiv Vž-a ali govno ima devet života. Eventualni poraz protiv Viktorije mislim da ga neće maknuti s klupe. 
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

05.11.2023, 19:43 #1630 Last Edit: 05.11.2023, 19:46 by sthlm1987
Obrnuta psihologija. U dogovoru s klubom slozit da prije utakmice sluzbeni spiker procita "toplu dobrodoslicu covjeku koji je Rijeku podigao na vrh" na sto ga cijeli stadion gromograsnim pljeskom i skandiranjem "Jakire" nagradi i baci u razmisljanje. Zna on dobro kakva je ljudska nula, takve najvise zaboli ironija.

Inace, kad pricam o obrnutoj psihologiji. 2009.sam imao zabranu, 1g, svaka tekma Rijeka 6 sati u 1.PP  Svi panduri su bili izrazito korektni i prijateljski natrojeni, osim jednog, koji je isijavao pogled mrznje i uvijek trazio nesto da me "jebe". Igrala je Rijeka neki derbi na veliku subotu, ja sam u 00:00 trebao bit slobodan na Uskrs. I tako, negdje 23:58 uleti moj brat s frendom, onako pozitiva totalna, krenem ja ca a kaze car "sta ti glumis, sad ces tu ostati jos dva sata."
Prosla zabrana, plodine bosangeles, ja sa starom u kupnji, kad doticni sa zenom na kasi. Pricam ja staroj kako je to ljudski olos koji mi je radio probleme. Staru zamracilo, kaze odi tamo, pljuni ga u lice itd. Al ja kao ja, znam da takve ljude to ne boli, njih boli kad im pokazes dobrotu, kad pokazes da si bolji od tame koju isijavaju. Odem ja do covjeka, stisak ruke,oooo gospodine, kako ste, kako obitelj...Upoznam mu zenu, iscavrljam se s njima i nastavim svojim putem. Trebam li naglasiti kako je doticni promijenio sve boje lica kroz tih par minuta?

Zato Jakire, dobrodosao!
Rijeka u srcu, Armada do groba!

A
Tom ljudskom smeću nikakva dobrodošlica nije dobro došla. Treba mu jasno i glasno i dugotrajno pokazati gdje mu je mjesto. Takva smeća ne zaslužuju da troše zrak sa Kvarnera i želim mu da mu ovo bude zadnji posjet ikada na naš Kvarner. Ne mogu i ne želim razmišljati ikako drugačije osim da mu poručim i poželim upravo ono što je i zaslužio.

Obrnuta psihologija bi bila bas pravi rijecki odgovor. Za vrijeđanje ima vremena, ja bi najvise volio da dobijemo i da najjace odjekuje: Jakire ostani!

Nego, mi smo izgubili od Dinama zadnjih 7 utakmica. Nismo ih dobili vec 11 utakmica u prvenstvu. Zadnji put smo ih dobili 2021 godine.

I po zakonu velikih brojeva, vrijeme je da ih konacno isprasimo.

Z
Ne očekujem previše šizofrenije... više ignore...kao Levaju

Quote from: Vado Magnar on 05.11.2023, 18:16Bilo bi dobro kada bi Armada, a i ostale tribine bacile ignore na Jakirovića.  Naravno, na kraju utakmice nek padne vređaona. To bi olakšalo posao našim igračima.
Pa nismo rasturili bas ni Livajaju s umri tako da....Najbitnije je zatvoriti Misica da ga nema previše materinu,odigrati kvalitetno presing jer ne znaju se s njim nositi i paziti se zadnjih deset minuta,uglavnom odigrati utakmicu na nivou ala Lille,Šarani,Gorica pa i turad a hoće li Sopic mijenjati šta u formaciji kao npr.igrati odozads s Selahijem I Hodom ili Bandom e to ćemo vidjeti.
Volim grad koji teče