HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Zanima me kako bi jučer na Opus Areni ovi s jug reagirali da su izgubili.

R
Evo sad protiv Gorice nisu spustili gornju ogradu a trebali su. Navijači Gorice baš neće neku frku skuhat.

M
Quote from: Brijest on 09.11.2023, 15:41Zanima me kako bi jučer na Opus Areni ovi s jug reagirali da su izgubili.
Ili bar neriješeno.
Ali teško ćemo to saznat jer ovi oštre kurčiće samo kad trebaju igrat protiv nas, i galame samo kad igraju s nama.
Ovi im pišaju i seru u dvorištu a oni gledaju u pod.

K
Quote from: Brijest on 09.11.2023, 15:38
Quote from: TIR on 09.11.2023, 13:18Imaju oni vrlo jaku mašineriju koja se opet temelji na istom tom busanju u prsa, često onih koji s njima veze nemaju. Kao Osječani koji su uzeli tribinu do Torcide - koja budi rečeno nije ni jebeni kavez uspjela rasprodati - i slavili golove i sve šanse. Kao i redari ispred njihove tribine, kao i vatrogasci - sve riječi sa foruma lega.

Zato se nikad nitko od bitnijih nije dosjetio argumenta Dugopolja i Kantride, ali se svi vole zakačit za pojam kavez i on je danas postao normala.

Meni je GOSTUJUĆI SEKTOR Rujevice ružan, jako ružan. Ali u nijednom trenutku ga nisam smatrao nepotrebnim. On je apsolutno svrsishodan i ne bi mu mijenjao ništa. Zapravo bi, zatvorio bi ga u pleksiglas sa svih strana i skinuo sve ograde kad ne gostuje Hajduk.

Šta nisu na Rujevici skinuli kavez par tekmi?

Mobilna je, moze se dignut i spustit po potrebi.
I na Istoku ima opcija dva nivoa.

M
Jel ima opcija plina? Pitam za frenda

09.11.2023, 20:00 #1686 Last Edit: 09.11.2023, 20:19 by Starless
Quote from: moreplovac on 09.11.2023, 19:32Jel ima opcija plina? Pitam za frenda
Je,bas sam to htijeo napisati,zatvoriti ih u plexiglas pustiti im heavy metal jer to njihove uši ne mogu podnijeti a kad ih to izludi pustiti im Ciklon B.
Volim grad koji teče

Ma kakvi, ništa od toga.
Dakle, ja bi njih dočekao na način da bi spustio ogradu, otvorio totalno. Oni nebi izdržali da ne naprave neko sranje.
E onda bi za sljedeću utakmicu s njima skinuo tih 400 stolica, zatvorio kavez kako je i sada i nabacao unutra bale sa sijenom i na taj način dočekao stoku kako i priliči.

Kako kukaju zbog "lošeg" suđenja  ;D . Onaj Strupar ne zna složit dvije rečenice i samo kuka. Koji kreten je njega pozvao u studio  :neretljak: ...  Kulenović kaže da se nešto treba promijenit po pitanju suđenja  :neretljak: . Hrpa klaunova  8) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

09.11.2023, 21:11 #1689 Last Edit: 09.11.2023, 21:12 by beetlebum
Index:

Za mišljenje o ovom kaznenom udarcu smo pitali sudačkog eksperta koji je želio ostati anoniman, ali je ustvrdio kako je Dinamo oštećen.

:svakacast:

Sudački ekspert?
Krpa iz metastaza.

Quote from: Monarh on 09.11.2023, 20:56Ma kakvi, ništa od toga.
Dakle, ja bi njih dočekao na način da bi spustio ogradu, otvorio totalno. Oni nebi izdržali da ne naprave neko sranje.
E onda bi za sljedeću utakmicu s njima skinuo tih 400 stolica, zatvorio kavez kako je i sada i nabacao unutra bale sa sijenom i na taj način dočekao stoku kako i priliči.

Imali su na Kantridi izdanja u tisucama, Misku su jednom slozili sranje i nikad vise. Napravio covjek kavez, s par tisuca ih srezao na 300+ i mogu oni lajat na mjesec al to je tako.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

E
Šta kaže Jakir hoće li pasti tetovaža bujola konerencije :bo:

Quote from: elnino4 on 09.11.2023, 22:16Šta kaže Jakir hoće li pasti tetovaža bujola konerencije :bo:
pa još uvijek je može osvojiti 🤣

Svi su se smijali Argentini kad je izgubila od Saudijske Arabije, tako da, nemojte se zajebavat.
#degenerik

B
Uh bas gustam u kmecanju, ovaj put sa sjevera...
Tek kad izadu izvan okvira HNLa se vidi koliko su zasticeni doma...toliko da im smeta kad je sudenje zaista bilo posteno-na koju se situaciju oni tocno zale danas?!:
1. Ruka Misica cista i neprirodni polozaj-skace ko balerina i blokira loptu(nije udarac na gol ali neprirodna ruka)-ovo je preklasicni primjer penala
2. Faul Viktorijinog golmana na Baturini? - nema govora, golman se bacio na loptu, zavrsio ma podu i baturina se doslovce zabija u njega
3. Linije za ofsajd se ne vide i jbga-no ovakve linije imamo u hnlu pa isto nista ne vidimo.

Razlika je sta u HNLu ne postoji sansa da sve tri ove odluke budu kontra dinama, i sad kad se dosudi posteno oni su u nevjerici...nakon ona 2 penala u osijeku nisu se zalili