HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Ah da, zaboravih...reklo je ono ljudsko smeće kako "on preuzima odgovornost", a u nastavku trabunja o temi "kazniti igrače"??? Baš se pitam kako je to točno on preuzeo odgovornost uz misli da kazni igrače??? Ima tu za @Badbeat materijala kod tog smeća koliko voliš  :neretljak:

A
Mini kviz  8)  trener na slici je:
a) trener slinama
b) ništa od navedenog
c) trener Lokse

A
23.01.2024, 20:58 #2072 Last Edit: 23.01.2024, 21:01 by armada
Još jedan mini kviz za neznalice...Preuzimanje odgovornosti na sebe, ali da drugi plate je:
a) logično
b) mrzim navijače Rijeke
c) licemjerno

Bilo bi šteta da mu odmah daju otkaz. Ali po ovim izjavama koje je dao nakon utakmice zaista ne vidim kako može neka polusmislena uprava ne dati otkaz takvom klaunu. Hercegovački Cosmi.

Da je Maminjo tu, ovaj bi vjerojatno prvo dobio porciju u svlačionici, a onda otkaz... Ali tko će ovoga potjerat? Ona Perasica? Lol, nema tamo nitko muda. Još je tu odšteta.
#degenerik

A
I da odemo malo dalje :)

Hoćemo opet pjevati onu dobru staru "Jakire ostani", bar do slijedeće utakmice s nama?  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

E
Čitam komentare purgera, većina ih je u smislu Jakire daj sam ostavku. Ne kuže da taj kreten ne bi dao ostavku da još skupi 10 poraza za redom samo čeka otpremninu, naučio ga je prijatelj iz Turske (Njemačke)...

M
24.01.2024, 03:48 #2078 Last Edit: 24.01.2024, 04:04 by moreplovac
Quote from: Fornax on 23.01.2024, 21:11Da je Maminjo tu, ovaj bi vjerojatno prvo dobio porciju u svlačionici, a onda otkaz... Ali tko će ovoga potjerat? Ona Perasica? Lol, nema tamo nitko muda. Još je tu odšteta.
A šta kaže Mrčela?
Ovi otpuste Smrada, on dobije odštetu, vraća se u Ri kao heroj, riječki Mata Hari, dovodi Mrčelu i Ristovskog(na čijem listu desne noge tatoo Riječka ura i prešaran grički top), i Rijeka kao majka nestašnog sina prihvati i spari ga u Dynamic Trio sa Sopićem i DRS-om.
Na ozbiljnu notu  ;D, jel Bosna još zainteresirana  ;D?

B
27.01.2024, 06:47 #2079 Last Edit: 27.01.2024, 06:53 by Boy3006
Kazu ovi doli da su i Brekala dogovorili.. 
Uh, ako slucajno ne osvojimo mi volio bi da osvoji dinamo, unatoc smradu koji ionako nece docekat kraj sezone na klupi. Samo da sadisticku uzivam u njihovoj patnji..

27.01.2024, 10:56 #2080 Last Edit: 27.01.2024, 10:57 by Silvio Dante
A ne želim uopće na taj način razmišljati. Dok god Rijeka ima i teoretske šanse da bude ta koja će prva ipak presijeći ciljnu vrpcu.
Kad i ako se to pokaže kao nedostižno, tad i prestaju moje okupacije tko će, kako i kada, jebe mi se iskreno.

Ono što moram registrirati da je iz dana u dan, sada već imamo lijep uzorak da je to i iz mjeseca u mjesec, dinamo sve pogubljeniji. Poražen, nesiguran, neuvjerljiv, nokontretan klub, bez jasne upravljačke strukure i ljudi koji operativno mogu hendlati tako složenim sustavom. Dok su se mogli pouzdati u kadar, u imena koja su ranije uvijek nosila prevagu ma šta god se događalo okolo i pod utjecajem vanjskih faktora, danas čak ni po toj stavci uopće više ne stoje tako bajno. Jer 4 ili 5 vodećih igrača ove Rijeke, ti već jučer i bez iti jednog treninga, ulaze u najboljih 11 ovog dinama. Kao i 4 ili 5 stožernih igrača Hajduka. Uremović, Šarlija, Žaper, Pukstas, Livaja...
Jednostavno osiromašen i očerupan kadar, kojem su i dalje glavne uzdanice isti ljudi kao i prije 3 godine. Samo stariji za te 3 godine. Mišić, Ademi, Rostovski, Petković. Ništa novo nisu doveli, ništa novo nisu stvorili, samo životarenje i parazitiranje na staroj "slavi". Baturina se ne razvija kako su željeli, Vidović vidno da gubi status s kojim je računao i s kojim je doveden, Bulat nikako da se isprofilira, Kaneko je još uvijek mnogo zelen.
A to može do jednog dana, nikako zauvijek. Lagao bih kad bih rekao da me ne veseli sve što proživljavaju, dosta je bilo više i njihovog "zuluma". Ako to znači da će se ovi dolje za promjenu osladiti, a neka. Jebe mi se, neće svijet stati niti će se desiti išta što već nije viđeno.

Inače me manje svrbi dinamova titula, ali ove godine me boli kurac. Nek ih svemir kazni za ono što su nam učinili.
#degenerik

Samo što mi i takav nesiguran, neuvjerljiv i sjebani dinamo nismo u stanju dobiti, pogotovo ne na Ruglomiru. To mi je fascinantno.  Za mjesec dana igramo protiv njih gore, bilo bi vrijeme da ih u prvenstvu nakon pune 3g odnosno 12 utakmica maznemo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Svaki pad Dinama je ultimativna pobjeda za hrvatski nogomet. Makar Hajduk osvojio 10 Liga prvaka zaredom, a Rijeka bankrotirala (nit će Dinamo propast nit će Hajduk osvajat nit će Rijeka bankrotirat). I to je zdrav nogomet, bez monopola i hobotnica koje sežu u gro grana normalnog života, sve podređene nogometnom klubu. Jer može gradonačelnik Pule drukat za tovare, predsjednik države, stranke bit iz Splita, član NH, ma štogod, ali u iole sređenoj državi nema više pranja para kroz državna sponzorstva, blokirane račune i ostalo. Odnosno ima nakon što se hobotnica izgradi. Dinamu je za razinu sa svog maksimuma trebalo 20ak godina Mamića, a ja sam uvjeren da je njegov profil neponovljiv. Neće Hajduk tj ulica to napravit u mjesec dana, ni s jednom titulom ili njih pet, bez brige. A i ako budu, dok oni to budu gradili, otvaraju se šanse drugima, ovi će se htjet vratit, mi smo tu, eventualno će Osijek vidit svoju neku priliku i tako u krug prema normalnijoj povijesti lige od naše trenutne.

Za svako normalno tržište pa tako i naše domaće nogometno je najbitnija zdrava konkurencija. Nema većeg zla za hrvatski nogomet od Croatije i što je ona slabija, to će svima drugima - pa tako i nama - biti bolje. A kratkoročno, dal će Hajduk uzet titulu tu i tamo...pa šta mislite do kraja vaših života da Hajduk neće osvojit HNL? Hoće li stati svijet nakon toga? Naravno da ne. Za moj klub koji isto ima ambicije biti prvi, biti najbolji, smatram da svako slabljenje hobotnice koja pod sobom ima uigrane medije, reprezentacije, kampove, lokalne moćnike, sudačku organizaciju i gro drugih stvari, predstavlja korak naprijed. Da će mi bit imalo drago što će Hajduk osvojit ligu kad-tad, bilo za 2 bilo za 15 godina, neće. Al u konačnici ako Rijeka nije prva, boli me kurac tko je.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 27.01.2024, 12:02Svaki pad Dinama je ultimativna pobjeda za hrvatski nogomet. Makar Hajduk osvojio 10 Liga prvaka zaredom, a Rijeka bankrotirala (nit će Dinamo propast nit će Hajduk osvajat nit će Rijeka bankrotirat). I to je zdrav nogomet, bez monopola i hobotnica koje sežu u gro grana normalnog života, sve podređene nogometnom klubu. Jer može gradonačelnik Pule drukat za tovare, predsjednik države, stranke bit iz Splita, član NH, ma štogod, ali u iole sređenoj državi nema više pranja para kroz državna sponzorstva, blokirane račune i ostalo. Odnosno ima nakon što se hobotnica izgradi. Dinamu je za razinu sa svog maksimuma trebalo 20ak godina Mamića, a ja sam uvjeren da je njegov profil neponovljiv. Neće Hajduk tj ulica to napravit u mjesec dana, ni s jednom titulom ili njih pet, bez brige. A i ako budu, dok oni to budu gradili, otvaraju se šanse drugima, ovi će se htjet vratit, mi smo tu, eventualno će Osijek vidit svoju neku priliku i tako u krug prema normalnijoj povijesti lige od naše trenutne.

Za svako normalno tržište pa tako i naše domaće nogometno je najbitnija zdrava konkurencija. Nema većeg zla za hrvatski nogomet od Croatije i što je ona slabija, to će svima drugima - pa tako i nama - biti bolje. A kratkoročno, dal će Hajduk uzet titulu tu i tamo...pa šta mislite do kraja vaših života da Hajduk neće osvojit HNL? Hoće li stati svijet nakon toga? Naravno da ne. Za moj klub koji isto ima ambicije biti prvi, biti najbolji, smatram da svako slabljenje hobotnice koja pod sobom ima uigrane medije, reprezentacije, kampove, lokalne moćnike, sudačku organizaciju i gro drugih stvari, predstavlja korak naprijed. Da će mi bit imalo drago što će Hajduk osvojit ligu kad-tad, bilo za 2 bilo za 15 godina, neće. Al u konačnici ako Rijeka nije prva, boli me kurac tko je.

Da
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍