HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ovakva Gorica bi izgubila od Orijenta.

Z

Ovo je namjerno. Ovaj treći gol je očito puštanje.  :jbg:

Z
Banić dijeli šakom i kapom.

Mi morali kopat i orat da ih dobijemo, a ovima se praktički izmiču po terenu.
#degenerik

Nama ne odgovara sto slabi kvaliteta hnl-a jer se mi sa svima moramo potuc a turcima opet pola lige skida gace kao u dobra stara vremena.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Ali nam odgovara to što će suditi stranci i to je naša najveća prednost u odnosu na rivale. Mi "samo" moramo igrati svoju igru i bićemo prvaci
 Malo me zabrinjava dinamo, počeli su igrati, ali ako mi budemo pravi, mogu nam ga posaugat svi.
Btw,ako neko nema kartu, ja popušio zabranu godinu dana zbog ubacivanja plastične čaše u teren,neka mi se javi na private

10.03.2024, 11:30 #2647 Last Edit: 10.03.2024, 11:31 by 🔵 D10S ⚪️
Ili je prošlo ispod radara ili nisam pratio na satu.

Angažirati će se strani sudac i za utakmicu Osijek - Rijeka ako se bude odlučivalo o prvaku.

https://www.sportcom.hr/regionalni-sport/rijeka/marijan-kustic-odgovorio-na-pitanje-hoce-li-angazirati-stranog-suca-ako-utakmica-osijek-rijeka-bude-odlucivala-o-prvaku

Hm, a šta ako se bude odlučivalo za naslov u zadnjem kolu protiv Slavena? Onda mogu Bel i Jović da nas uništi???
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Zajec Zeko novi prezidente Dinama, navijački izbor.

Bit će zanimljivo vidjet kako će njega tretirati obzirom da su dvije ovosezonske legende Šimića i Bišćana šikanirali ko zadnja govna.

A kakogod njima ide period normalizacije gdje neće imati 10 igrača svake godine koji su im višak a mogu ih utopiti za milijun svakog. Dapače, kostur ekipe je 30+, a za veću prodaju tek Baturina. Bit će njima zanimljivo narednih godina.
#navodninavijač

M
https://www.index.hr/sport/clanak/video-zajec-stao-pred-boyse-i-uzviknuo-imamo-dinamo/2546017.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d

Kad je jedna druga osoba tako izjavila za Hrvatsku, ostavio je iza sebe pljacku i pustosenje drzave na svim razinama. Samo kazem.

Z
Belupo skinuo gače, iduće kolo očekujem borbu za goli život s njihove strane.

Quote from: Zelko Maler on 10.03.2024, 17:53Belupo skinuo gače, iduće kolo očekujem borbu za goli život s njihove strane.

Neda Lepinjica, ipak je on naš  8)
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

2-2!!!!

Još pol sata, da vidimo na koji način će se opet Jakir izvući

Jbt ovi se samo na nas i europu napale ko životinje....

Sumnjam da ce belupo ovo izdrzat....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
Slaven mora ići po treći gol tako da završi 3-3