HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: david_ri on 15.04.2024, 12:37Vidim "Profa" je poceo igrati 3 - 5 - 2. Ima li netko da je popratio malo kakva im je igra? Nekako mi budi optimizam sto mjenjaju sustav, moglo bi se ispostaviti da ih to eksperimentiranje kosta bodova. Poljud u kupu i ovu utakmicu im je to donijelo bodove. Pitanje kako ce im to funkcionirati protiv npr. Lokomotive ili nas?

Sustav stvoren da naši bokovi izlaze 1v1

Z
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/njemacki-mediji-hrvat-nije-jedini-bayern-se-sprema-opeljesiti-prvaka/2556586.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_m

Veća riba jede manju... opet...

Inače za vikend,  Loksa je izgleda jedini klub koji nam može pomoći i uzeti bodove Dinamu ...

15.04.2024, 14:16 #3212 Last Edit: 15.04.2024, 14:17 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: ZZZZ7777 on 15.04.2024, 14:13https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/njemacki-mediji-hrvat-nije-jedini-bayern-se-sprema-opeljesiti-prvaka/2556586.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_m

Veća riba jede manju... opet...

Inače za vikend,  Loksa je izgleda jedini klub koji nam može pomoći i uzeti bodove Dinamu ...
Tu sam nadu izgubio nakon sto se Cop ocistio kartona. Ako svi misle poput njega da sad treba dinamu olaksati...Vise se uzdam u Vz ali doma ne sad u srijedu na ruglomiru.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ne znam zašto ali ja nekako mislim da bi im Vž mogao otkinuti koji bod :bo:  :bo:
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Svi se nadamo i ocekujemo to.  ;D

R
Bez Postonjskog koji normalno odrađuje kartone teško

Loksa možda iznenadi, ali ako nije Gorica otela bodove kad je mogla neće ni Varaždin

Osijek bi mogao

Ja se nadam prije svake njijove utakmice, ali mi se cini da nam ne preostaje nista drugo nego se uzdati u se' i svoje kljuse. Dobiti sve do 4.5 i uzeti im mjeru tu na Ruji pa smo onda u vrlo dobroj poziciji.

Bojim se da slinamo nece dopustiti nikakav gubitak bodova, i tu ne mislim samo na sportski segment.

Lupili su oni dobar niz. Od onog Osijeka kad su se (opet) naguzili u 94. za 1-1 imaju 6/6 pobjeda u HNL-u, od toga u 4 utakmice bez primljenog gola, 2x na Poljudu. Doduše treba biti realan pa reći da su imali kući i Slaven i Istru (mi vani oba), a "gostovanja" Rudešu i Gorici koja su na kraju bila praktički 0:3 bez borbe.

Smiješno je što ove sezone nisu bili prvi nijednom, a ako dobiju sutra Varaždin i riješe Lokomotivu prije naše utakmice s Goricom, svi će vrištat da je "Dinamo preuzeo vrh" i da je to sad to.

Njima dolazi teži period sada, ovog su riješili bez greške, ali to je bilo i očekivano. Varaždin doma ne računam baš, ali Lokomotiva se itekako bori za Europu, a gostovanje u Varaždinu ipak nije isto kao Gorici. I onda idu na noge nama, a zatim im dolazi Osijek koji je ove sezone do 90. minute imao 7 od 9 bodova protiv Dinama, da bi na kraju osvojili 1 bod...
#navodninavijač

M

Z
16.04.2024, 13:20 #3220 Last Edit: 16.04.2024, 13:26 by ZZZZ7777

16.04.2024, 13:25 #3221 Last Edit: 16.04.2024, 13:27 by Uzaludni
Quote from: ZZZZ7777 on 16.04.2024, 13:20https://telesport.telegram.hr/na-prvu/bayerov-direktor-vec-najavljuje-rasipanje-sampionskog-kadra-za-nas-je-to-nuzan-potez/

Nadam se da ce ove sezone osvojit i DFB Pokal i Europa ligu, pa nek se onda raspadnu ako moraju.

p.s. mozda smo u krivoj temi? 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Carro poput Miškovića. Bayer poput Rijeke. Čini se kao lijepa priča, a u biti pažljiv rad i vaganje svakog centa.
Jedini pravi način ako nisi dotiran od države.

B
Za sve one koji se nadaju da bi varazdin mogao bar malo pomoći:

https://sportnet.hr/vijesti/595560/nogomet-supersport-hnl/safaric-ocekuje-nas-goropadni-dinamo-osvjezit-cemo-momcad-i-mozda-pruziti-sansu-onima-koji-su-manje-igrali/

Ovakav varazdin i rudeš na mksimiru u zadnjem kolo garantiraju dinamu već sad sigurnih 6 bodova.

Moramo pobijediti sljedećih 5 i to je to onda. Zadnje kolo fešta protiv belupa

M
Varazdin je i 99-te isto to napravio kad je igrao s dinamom(croatijom) dok smo mi igrali protiv osijeka. Maksimalno olaksat Mordoru.

Sami protiv svih, a varazdinci oj jabuke vam gorke  ;D  ;D  ;D