HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Quote from: D2 on 02.05.2024, 10:11
Quote from: Monarh on 02.05.2024, 06:41A nitko da u tim tekstovima, komentarima, spomene kako je za vrijeme gradnje Drosine Istra igrala domaće utakmice na Kantridi.
Jadni morali su, ne bi oni, ali im zločesti HNS nije dao igrati drugdje u Istri ili u Splita.

Nego, ili tada to nisam pomno pratio ili sam jednostavno zaboravio pa me malo Wikipedija podsjetila. Znači samo da rezimiramo naučeno, Demoni su otišli iz još uvijek živućeg kluba navijati za višerangirani klub pod uvjetom da ovaj promjeni ime i boje u klub za koji su do tada navijali. Meni se nekako vrtila u glavi informacija da je NK Istra prestala postojati pa da su onda promijenili klub, ali ovo da cijela navijačka skupina napusti klub..... ča vas ni sram gumeni bomboni.

https://hr.wikipedia.org/wiki/NK_Istra_1961
"U ljeto 2007., nakon što je pulski trećeligaš Istra, nekoliko puta odbio spajanje s Pulom, Istrini navijači Demoni su izjavili da će podržat Pulu (koja dotad nije imala organiziranu grupu navijača), ako promijene ime, te plave klupske boje u žuto-zelene. To je učinjeno pa je klub peti put u šest godina promijenio ime, ovaj put u NK Istra 1961"
Istina sve, samo sto Istrina pretvorba kao kluba koji tavori na dnu nije posebno dotakla vecinu nogometnog puka...
Recimo nasi sljedeci suparnici i vjeciti prvaci- osnovani su ako se ne varam 2004. kao udruga gradana koja nema veza sa starim milijunskim dugovima dinama ali ostavili su si sve pehare...samo sto je to ipak bilo od nacionalnog interesa. Rijetko koji medij je detaljnije o tome pisao...tako da i bbb imaju jedva 20 godina podrske svom klubu

Quote from: Bobic on 02.05.2024, 19:23Istina sve, samo sto Istrina pretvorba kao kluba koji tavori na dnu nije posebno dotakla vecinu nogometnog puka...
Recimo nasi sljedeci suparnici i vjeciti prvaci- osnovani su ako se ne varam 2004. kao udruga gradana koja nema veza sa starim milijunskim dugovima dinama ali ostavili su si sve pehare...samo sto je to ipak bilo od nacionalnog interesa. Rijetko koji medij je detaljnije o tome pisao...tako da i bbb imaju jedva 20 godina podrske svom klubu
Vezano za ovaj novi Dinamo koji je smuljao sve što se smuljati moglo oko pravne (ne)sljednosti. Čak i razumijem kako su to sve uspjeli izvesti kod naših "institucija", ali kako je to muljanje uspjelo proći UEFA-u?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

E
Quote from: D2 on 03.05.2024, 08:13
Quote from: Bobic on 02.05.2024, 19:23Istina sve, samo sto Istrina pretvorba kao kluba koji tavori na dnu nije posebno dotakla vecinu nogometnog puka...
Vezano za ovaj novi Dinamo koji je smuljao sve što se smuljati moglo oko pravne (ne)sljednosti. Čak i razumijem kako su to sve uspjeli izvesti kod naših "institucija", ali kako je to muljanje uspjelo proći UEFA-u?

Nitko se ne buni. A ako se netko i požali, odgovor je uvijek isti: to je stvar Hrvatskog nogometnog saveza.

Javljaju se samo kad političari rade nešto protiv nogometnog saveza. Ali kako je i kod nas više-manje isto, nije ih briga.

Quote from: efx on 03.05.2024, 08:31
Quote from: D2 on 03.05.2024, 08:13
Nitko se ne buni. A ako se netko i požali, odgovor je uvijek isti: to je stvar Hrvatskog nogometnog saveza.
Javljaju se samo kad političari rade nešto protiv nogometnog saveza. Ali kako je i kod nas više-manje isto, nije ih briga.

Pa i nije baš, jer se radi o akumuliranim koeficijentima za EURO takmičenja. Ne može tek tako jedan klub preuzeti koeficijent od drugog. No očito se i kod UEFA-e oni vode kao pravni sljednik.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

To je vjerojatno pitanje za CAS.

Meni je jebeno da čak ni jedan "borac protiv mraka" Hajduk nikad nije pokrenuo ništa u tom smislu.
#degenerik

Quote from: Fornax on 03.05.2024, 10:08To je vjerojatno pitanje za CAS.

Meni je jebeno da čak ni jedan "borac protiv mraka" Hajduk nikad nije pokrenuo ništa u tom smislu.
Vrana vrani oci ne kopa. Cast medju lopovima... ima tu narodnih poslovica za primijeniti.

Racunaju da imaju jedan kvisko za kad oni budu trebali to izvesti.

20 godina je prošlo, ta priča je gotova.
#degenerik

M
Quote from: Fornax on 03.05.2024, 10:08To je vjerojatno pitanje za CAS.

Mozda jer bi se potegnulo pitanje o hajduk sirio doo i kako su trgovali s blokiranim racunom,a vjerojatno imaju jos mnogo toga za otkriti.

#degenerik

M
Nama bi prijateljski klub iz Istre prepustio bodove  ;D

M
Osijek Lokomotiva danas,iskreno,ne zbog poraza proslo kolo nego radi kluba kao samoga,volio bi da Osijek dobije. Iako su oni nesto kao nabrijani na nas radi par utakmica i zaboravljaju da je isto tako bilo kad se i njima svasta dosudjivalo protiv nas,ali na stranu s tim, cijenim sto nisu na drzavnoj sisi,kao dva najhrvatskija kluba.
I isto kao i mi nisu od drzavnog interesa. Jos uvijek me jebe to da ce sjevernjacima i juznjacima drzava gradit stadion.

Neka mi ga popuse bezlicna stoka. Kad citas njihov forum saznas da cemo opet propast jer cijela zarada od nasih igraca ide svima samo ne klubu 🤣. Nabijem vas na kurac seljacine.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Za Osijek definitivno. U ovakvim situacijama uvijek za klub koji ima navijace i tradiciju i koji moze nesto napravit u Europi. Neka se dignu i nakon sto mi dignemo kantu ove, neka oni dignu sljedecu. Za Dinamo 2 nikad, pa ni tad.

Lokomotiva se danas s loptom nije sastala.....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

B
Dobro je, osijek se napunio samopuzdanjem pred dinamo, Mierez nije dobio treci zuti...oni su jos zadnja sansa da otkinu nesto dinamu, uz nasu pobjedu sutra