HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Svaki trener koji na utakmici ne iskoristi svih 5 zamjena ne zna raditi svoj posao... pretpostavljam da svaki klub ima roster od 16-17 igrača...

Ne kužim kako su mogli škartirat Menala na uštrb Marina. U ovakvoj utakmici bi im došao kao naručen svojom prodornošću i solidnom egzekucijom.
Ok kao Marin je nešto mlađi i ima resale value ali njega ubacivati u takvoj utakmici. Pri rezultatu 2:0 a suparnik se mora u potpunosti otvoriti? Mah.
Bišćanov poraz. Come back je uspio složiti, ali ne i zadržati.

Quote from: Monarh on 20.08.2023, 07:43Dinamo jakooooo loše izgleda, još ako odu Livi, Šutalo, Petko, Ivanušec, a osigurali su neku od grupnih faza Europe, oni sa ovim kadrom nemogu na ta dva fronta. Svašta su oni kupovali kroz povijest, ali ovaj Ukrajinac na lijevo beku bi mogao ubrzo ući u anale, ruku pod ruku sa onim Costo, Munozom i ostalom ekipom žešćih promašaja.
Bišćan priča za sebe, iskoristi 1 zamjenu u 90 minuta, još kad vodiš, da je napravio još dvije ćapio bi koju minutu u nadoknadi, razbio njima ritam. Totalno taktički podbacio.

Realno su oni izgledali dobro, uz naravno nekoliko šansi AEKa, ali imati 0:2 na onoj atmosferi i uz linč javni nije lako.. ali nezz koji k je zablokirao, mogao je ukrasti vrijeme, osvježiti ekipu, ubacit stopera (Perića),  Baturinu.. dobro kaže TIR, očito dobro pripremljeno ali loše vođeno.. samo što ovo jebeno košta..

Mi ćemo biti isto umorni od Lillea u Zg, vidjet ćemo, imaju oni još tekmu u čet

Quote from: ZZZZ7777 on 20.08.2023, 09:16Svaki trener koji na utakmici ne iskoristi svih 5 zamjena ne zna raditi svoj posao... pretpostavljam da svaki klub ima roster od 16-17 igrača...

Volio bi da to objasniš i Guardioli, on često završi sa jednom.. ali šta on zna, ćelava prevara

Z
Pravila o 5 izmjena je najveći forte što su treneri mogli dobiti... mnogi treneri nemaju pojma što bi sa tim... mnogi ne znaju kako taktički izvesti 5 izmjena u 3 pokušaja...imaju probleme ko Levaja sa kazaljkama na satu...
Samo nemojte ubacivati Guardiola kao argument molim lijepo... govorim načelno

Početak sudačke nadoknade, imaš prolaz i dvije ture izmjena na raspolaganju. Protivnik igra va banqe.

Bišćanov epski blunder.
#degenerik

Z
Sada će nas mediji opet maltretirati sa Jakirevićem u Dinamu...

Čujem da je Kek viđen na špici na Cvjetnom.  8)
#degenerik

Quote from: ZZZZ7777 on 20.08.2023, 09:46Sada će nas mediji opet maltretirati sa Jakirevićem u Dinamu...

Ma jok, sad će krenuti opet s Kekom u dinamu

Puko.
#degenerik

20.08.2023, 10:38 #744 Last Edit: 20.08.2023, 10:40 by goginho
Quote from: Fornax on 20.08.2023, 09:59

Puko.

pogledaj mu objavu na instagramu od prije tjedan dana, grčki mediji ga izvukli iz 'Metastaza'  i stavili u svoj dnevnik i priču o nazi huliganima iz Zg...  ;D

Edit: evo našo 

U međuvremenu, u poljudskom polju distorzije stvarnosti:

#degenerik

Quote from: TIR on 20.08.2023, 09:05Komično je zapravo da se probio s takvim jasnim manama. Lik može savršeno pripremiti utakmicu, ali svaki put će fulati sve zamjene, a momčad mu ne može hodati nakon 60ak minuta igre. Mene fascinira što mu Baturina ima 20 minuta protiv AEKa.

Lijepo mi je bilo za čuti smijeh s kata iznad sinoć, mislio sam slave ljudi prošao Dinamo, onda otvorim sofascore i vidim pao gol za 2-2. :)

EDIT: a nemoguće me fasciniraju rezultati Hrvatskih klubova u Grčkoj: AEK, Olymp i PAOK.

Kući smo od AEKa dobili gol u 69., od PAOKa u 80. min (ok za 0:2).
Ali u Grčkoj smo imali 0:2 protiv AEKa, 0:1 protiv Olympa i PAOKa, i opet bez pobjede.

Dinamo je od Olympa u grupi LP 2015. izgubio 2:1 - gol u 90, a 1998. 2:0 - gol u 80.
Osijek je 2001. od AEKa u UEFA kupu izgubio 3:2 - gol u 79.
Hajduk 2011. od AEKa u grupi EL 3:1, gol 69' i 90'. Neki dan od PAOKa u 79 i 90. minuti.

Od 12 gostovanja, u barem 7 se Grci vrate ili preokrenu u posljednjih 20-30 minuta.

+Lokomotiva je 2015. AEK dobila doma 2:1 - ovi su zabili u 92. Dole je pukla 6:0.

https://twitter.com/tgloban/status/1693181691299328121

Pozz šjor Globan
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 20.08.2023, 09:05Komično je zapravo da se probio s takvim jasnim manama. Lik može savršeno pripremiti utakmicu, ali svaki put će fulati sve zamjene, a momčad mu ne može hodati nakon 60ak minuta igre. Mene fascinira što mu Baturina ima 20 minuta protiv AEKa.

Lijepo mi je bilo za čuti smijeh s kata iznad sinoć, mislio sam slave ljudi prošao Dinamo, onda otvorim sofascore i vidim pao gol za 2-2. :)

EDIT: a nemoguće me fasciniraju rezultati Hrvatskih klubova u Grčkoj: AEK, Olymp i PAOK.

Kući smo od AEKa dobili gol u 69., od PAOKa u 80. min (ok za 0:2).
Ali u Grčkoj smo imali 0:2 protiv AEKa, 0:1 protiv Olympa i PAOKa, i opet bez pobjede.

Dinamo je od Olympa u grupi LP 2015. izgubio 2:1 - gol u 90, a 1998. 2:0 - gol u 80.
Osijek je 2001. od AEKa u UEFA kupu izgubio 3:2 - gol u 79.
Hajduk 2011. od AEKa u grupi EL 3:1, gol 69' i 90'. Neki dan od PAOKa u 79 i 90. minuti.

Od 12 gostovanja, u barem 7 se Grci vrate ili preokrenu u posljednjih 20-30 minuta.

+Lokomotiva je 2015. AEK dobila doma 2:1 - ovi su zabili u 92. Dole je pukla 6:0.

Baturina je imao dosta visoku temperaturu sigurno tjedan dana. Tako su rekli. Nije bio spreman za prvu, a nije se oporavio do druge. Igrao bi on.

A mislim... Možeš to i tako gledat, ali...
#degenerik

Z
Grci kuže da moraju imati 15-20 okej nogometaša. Znači svi su tu negdje. Nema jednog-dva  vrhunskog i ostalo ispdo prosjeka Kad radiš 5 izmjena ne pada ti kvaliteta. Jbg imaju love. Kod nas drkaju na Livaju i 10 panjeva. Ili Petkovićevu petu na utakmicu cijeli stadion se diže. Panathinaikos ima rezervne vzenjake na klupi Kleinheislera, Cokaja i Čerina. Koga god da stave u 70 i nekoj minuti neće pasti kvaliteta. Mi stavimo Lepinju ili Libera.

Jučer je AEK napravio 5 izmjena koji im mogu biti prvotimci, imaju ekipu od kojih sigurno 15-16 igrača mogu biti prvotimci, a zamjene su mrvicu ispod. Dinamo uvede Marina.