HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ja bi pare od klauzule preusmjerio u premije za tri boda i popratio sa statusom hvala sto nam plaćate da vas guzimo.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

kasno palis i ne pratis na satu  8) . stavio kolega jucer na drugoj temi  :)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

hadjuk je isto danas na TV-u, ako koga zanima

TV Jabuka nakon Tarota i prodaje kristala. VHS snimka sa početka stoljeća kad su prvi i zadnji put ušli u skupine (tamo se i obrukali).
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

24.08.2023, 18:19 #814 Last Edit: 24.08.2023, 19:00 by Uzaludni
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Z
razumljjivo da traže ogrmonu odštetu. Jbg platiti ga 2.5 mil eura u onom Bjeličinom ludilu kad se je htio boriti za naslov pa je spiskao trogodišnji bađet i sad se Osijek vadi iz tog. Uglavnom platili ga 2.5 mil eura, plaća mu je navodno 500-600k i 20% prodaje ide Alavesu. Nema tu puno zarade, osim ako neće biti 5+ mil eura prodaja, a to sumnjam.

Z
u nedjelju neće igrati Ivanušec, Šutalo i Livaković.

"naš" Nevistić na golu, iza stevo ristić aka tatoo majstor, Mišić u sredini, drmić možda zaigra od prve i pobegulja na klupi. očekujem i Marina u drugom poluvremenu. ne bi se čudio da i Menalo iskrsne u rosteru nakon mjesec dana. btj koliko ih ima.

fali im još samo da glupan potpiše dana navečer i skupili bi sva govna.

"Zaboravlja se što sam napravio u Rijeci"

"Rijeka? Znam ja koja je istina, nema razloga da ulazimo u to. Najlakše je sve okriviti na mene. Ja sam ta persona non grata. Zaboravlja se što sam ja napravio, a ja znam što sam napravio i kakvu sam ekipu ostavio. Za godinu dana će biti vjerojatno par transfera po 3-4 milijuna eura. Atmosfera će biti nabrijana, kolega Sopić je moj prijatelj, uzeo je ovdje s Goricom bod. Pokušat ćemo sve napraviti da pobijedimo, ali najbitnije mi je da mi damo sve od sebe, a onda to publika prepozna."

"Ambicija? Mene nitko nije pitao gdje sam bio 2015. godine. Nitko me nije pitao ništa kad sam dobio dvaput otkaz. Samo moja obitelj i ja znamo što se događalo. Ako nemaš ambiciju, ne možeš ništa napraviti u životu. Bit će uspona i padova, ali vjerujem više uspona."
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 24.08.2023, 22:42"Zaboravlja se što sam napravio u Rijeci"

"Rijeka? Znam ja koja je istina, nema razloga da ulazimo u to. Najlakše je sve okriviti na mene. Ja sam ta persona non grata. Zaboravlja se što sam ja napravio, a ja znam što sam napravio i kakvu sam ekipu ostavio. Za godinu dana će biti vjerojatno par transfera po 3-4 milijuna eura. Atmosfera će biti nabrijana, kolega Sopić je moj prijatelj, uzeo je ovdje s Goricom bod. Pokušat ćemo sve napraviti da pobijedimo, ali najbitnije mi je da mi damo sve od sebe, a onda to publika prepozna."

"Ambicija? Mene nitko nije pitao gdje sam bio 2015. godine. Nitko me nije pitao ništa kad sam dobio dvaput otkaz. Samo moja obitelj i ja znamo što se događalo. Ako nemaš ambiciju, ne možeš ništa napraviti u životu. Bit će uspona i padova, ali vjerujem više uspona."
Odjebi!

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 24.08.2023, 22:42"Zaboravlja se što sam napravio u Rijeci"
Znaš onu o čovjeku koju izgradi sto mostova i popuši jedan kurac...
#degenerik

B
Iznervirao se govno bosansko dok je to pričao
Krepaj u najvećim mukama!
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Da mu nije bio Rijeke još bi bio po pašnjacima BIH  :jbg:

Z
Pobjegulja je sve unaprijed isplanirao...i opstrukcije transfera...i odgode...

Z
Evo navodno i Osijek ganja Brodića... Varaždin traži 1,5 mil....na kraju će opet Dinamo uzeti samo da ne ode konkurenciji.

M
Quote from: Basso on 24.08.2023, 22:46Iznervirao se govno bosansko dok je to pričao
Krepaj u najvećim mukama!
drago mi je da je nervozan, ego mu je okrhnut, neka