HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Još se jednom pokazalo da pun Poljud Hajduku ne donosi prednost, nego baš naprotiv, stvara negativnu psihozu. Na poluvremenu zvižduci, a u cijelom drugom atmosfera gotovo mučna.

Mi smo baš ono, dijametralna suprotnost. Mi stvaramo polje pozitivne energije, dok poljudske tribine stvaraju samo pritisak.

#degenerik

Z
Quote from: Fornax on 02.09.2023, 23:40Još se jednom pokazalo da pun Poljud Hajduku ne donosi prednost, nego baš naprotiv, stvara negativnu psihozu. Na poluvremenu zvižduci, a u cijelom drugom atmosfera gotovo mučna.

Mi smo baš ono, dijametralna suprotnost. Mi stvaramo polje pozitivne energije, dok poljudske tribine stvaraju samo pritisak.

pa Rijeka je napisala doktroski rad na tome. Osijek i Dinamo ni blizu ne naprave takvu psihozu dole ko mi kad vodimo.

Z
dinamo ako sutra dobije u Osijeku ovi dole će puknuti ko pičke, da su danas dobili otišli bi na +8.

Volio bih da Šarani dobiju, da se bosanskom đubretu malo zatrese stolica. Ali ne znam koliko je realno da ekipa koja je popila tri komada od Rudeša i četiri od Istre dobije Dinama.
#degenerik

Z
vidjet ćemo kako će im u obrani odigrati Dambraiev, Stroypa, Evangelou i Renan Guedes, ja sam optimist.  :neretljak:

Dobro bi bilo da šarani uzmu bar jedan bod, ako ne i sva tri. Dinamo kuha. Što temperatura bude veća - to je veća šansa za jedan pošteni meltdown.
Istri svaka čast. A meni nije jasno kako onaj MMA potez Šarlije nije rezultirao crvenim kartonom.  :bo:

Ako mi pobjedimo Varaždin, nek i šarani dobiju dinameta. Ako mi kiksamo, nek slinamo pobjedi. Koliko god mi gnk bio mrzak, ne bi mogo podnijet da tovari osvoje..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
U normalnijim okolnostima radije bi gnk prvak nego ovi dole... na zadnji dogadaji su me skroz okrenuli-radije bi progutao ajdukovu titulu nego da gledam jakira , rileta i ostale izdajnike kako se vesele...
No necu ni razmisljati o tome- dokle god postoje sanse samo cu jedno sanjati: Rijeka prvak

03.09.2023, 02:32 #923 Last Edit: 03.09.2023, 02:43 by Marabunt Campetto
Quote from: Projeto on 02.09.2023, 23:23Priča o tri magarca

Bila jednom tri magarca. Sagradila su kuću od kamena. Došle lisica i koza ispred vratiju i rekli "magarčići mali pustite nas unutra da vam govorimo kako ste najbolji". Magarčići otvore vrata, koza nabije na rogove jednoga u kući kamenoj, a lisica pojede preostalu dvojicu. The end.

Ili priča o 3 praseta, kako su 3 praseta napravili kuće?!
A onda te mali pita, tata a zašto smo mi podstanari? Hm... 🙄
Mali trči po ulici, i svinje imaju kuću...Moj tata nema!
Traume ti dijete iz djetinjstva ima...
Ri Or Die

Quote from: Bobic on 03.09.2023, 02:30U normalnijim okolnostima radije bi gnk prvak nego ovi dole... na zadnji dogadaji su me skroz okrenuli-radije bi progutao ajdukovu titulu nego da gledam jakira , rileta i ostale izdajnike kako se vesele...
No necu ni razmisljati o tome- dokle god postoje sanse samo cu jedno sanjati: Rijeka prvak

Kako god...Kustić, Jakopušić, babo Bogdanović NBA posuđen novac za Fritaju, mešetarenja građevinskog zemljišta u Makarskoj za Ođiđu Ofo-a, LUKOIL, opraštanje dugova, državni sponzorstvi, krađa Gradu Rijeci Mediteranskih igara, i onda političkom odlukom igre prebačene u Split. A Rijeka, tobože "će opet osvojit Mediteranske igre" zauzvrat dobili koksaru Bakar. Inače bi se još tresla, Stara plinara kako Vinko Coce kaže u pjesmici, a ne školjkica...Ljubo Pavasović Visković odvjetnik mafijaš itd.
Kad sve zbrojim i oduzmem...Bolje i GNK Dinamo, nego Gayduk Split. Ako Rijeka, ne uspije...
Ri Or Die

R
Evo sad gledam nokaut Šarlije. Pa debil Cmrčnjak govori kako Šarlija nije bio svijestan di se nalazi Erceg. Šupak tovarski od komentatora "ne vidi" da ga vuče za dres.

Quote from: Marabunt Campetto on 03.09.2023, 02:32
Quote from: Projeto on 02.09.2023, 23:23Priča o tri magarca

Bila jednom tri magarca. Sagradila su kuću od kamena. Došle lisica i koza ispred vratiju i rekli "magarčići mali pustite nas unutra da vam govorimo kako ste najbolji". Magarčići otvore vrata, koza nabije na rogove jednoga u kući kamenoj, a lisica pojede preostalu dvojicu. The end.

Ili priča o 3 praseta, kako su 3 praseta napravili kuće?!
A onda te mali pita, tata a zašto smo mi podstanari? Hm... 🙄
Mali trči po ulici, i svinje imaju kuću...Moj tata nema!
Traume ti dijete iz djetinjstva ima...

Istina, ali te  traume ti izgrade čvršći karakter.

Sve te strašne, ali neistinite bajke. Lovci koji paraju i šivaju trbuhe vukovima, vještice koje kuhaju djecu, žene koje režu stopala da bi stale u cipele od stakla, hadjuk koji je ozbiljan klub...
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Sa jedne strane mrzim Dinamo, ali sa druge strane Livaja i tovari.

Whoever wins, we lose.

Samo Rijeka u biti...

Z
Hajduk je očajna seoska ekipa. Jednom je moralo stati. Igra na horuk, na galamu. Ovratan sudački poguranac. Na sroljudu je prava kaubojština, nema žutih kartona, nema crvenih protiv Hajduka. Livaja gomila faula u napadu koje ne sviraju. Odvratno. Sada slijedi niz poraza... ako na kraju budu četvrti mogu se tuć nogom u guzicu.

Z
Gamad stalno nešto računa ,zbraja , oduzima...prave računovođe...
Jučer najavljuju +11 od Dinama...?! Koja bahatost i omalovažavanje ostalih klubova...