HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Kako ih onda trlja ako su u džepovima :nisamja:
#navodninavijač

Quote from: TIR on 02.10.2023, 12:54Kako ih onda trlja ako su u džepovima :nisamja:

Mozda dzepni biljar...

M
02.10.2023, 17:56 #1307 Last Edit: 02.10.2023, 17:57 by moreplovac
Quote from: TIR on 02.10.2023, 12:54Kako ih onda trlja ako su u džepovima :nisamja:
;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  :-X  :-X  :-X
Nisi ti bezveze vodeci analiticar ovog foruma a i sire.
Ali da pojasnim, on kao negativac u crticima vizualizira scenu dok daje izjavu za novinare s rukama u djepu i trlja ruke u stvarnosti.

Kritika nas moze uciniti samo boljima

L
Imali netko slučajno dvije pretplate za Rijeka-Hajduk a da ne ide... neka se javi na ig borna_barabaric,  hvala 🔵⚪️

02.10.2023, 21:26 #1310 Last Edit: 02.10.2023, 21:27 by D2
Quote from: tomyrijeka on 02.10.2023, 20:49Pa dobro jesu li ovi normalni ili sta  :bo:  :vijesti:
https://sport.hrt.hr/hrvatski-nogomet/gorica-i-rijeka-igrat-ce-24-sijecnja-11066636
U srijedu, a nakon toga u subotu na Poljud. Dok hajduk igra nakon svoje doma s Varaždinom. I neka netko kaže da to nije slučajno.
Miško zovni frenda predsjednika pa ga pitaj malo za zdravlje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Valjda će do tada govna ispasti iz utrke za naslov.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Kradem od onog Globana.

Kako se kaže? Prvenstvo se dobiva na malim utakmicama  8)

R
Još tovari komentiraju kako je krimos Miško termin dogovorio sa krimosom Črnkom.

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Koje dno dna. Kad misliš da ne može dublje, nađu oni neko novo dno. Vjerojatno će grčki mediji uskoro doći do tih informacija i potencirati skandal. Nisam siguran ima li temelja za izbacivanje Dinama iz europskih natjecanja, ali ako orgnaizirano skrivanje kriminalaca od strane kluba nije zločin, onda ne znam što je.

Svakako ima temelja za optužni prijedlog.

Grci će ovo dočekat na volej.
#degenerik

Ode Tomas ali i Kulešević. Šteta. Jer su dosta loše obavljali svoj posao.  ;D
Baš me zanima kako će se razviti ta priča u Osijeku. Nekako mi se čini da mađarskom investitoru nisu bitni sportski rezultati. 

Quote from: Vado Magnar on 03.10.2023, 11:25Koje dno dna. Kad misliš da ne može dublje, nađu oni neko novo dno. Vjerojatno će grčki mediji uskoro doći do tih informacija i potencirati skandal. Nisam siguran ima li temelja za izbacivanje Dinama iz europskih natjecanja, ali ako orgnaizirano skrivanje kriminalaca od strane kluba nije zločin, onda ne znam što je.

uffff...kamo sreće. Nek ih izbace ove i iduće sezone. Jedna neeuropska sezona će ih junački uzdrmati.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Neka ispadnu iz lige