HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Čudno ću zvučati, ali mogu to razumjeti. Ako netko stvarno ide u Split svaka dva tjedna, nemam ništa protiv takvih. Ne mora mi 100% grada navijati za moj klub, pogotovo obzirom na mahom doseljeničku populaciju protekloga stoljeća. Jasno dok god ne sere po Rijeci.

O članku na indexu ništa osim smijeha.
#navodninavijač

Bio sam tamo jednom! Idem vidjeti mogu li naći račun i tažiti povrat. Odvratna pizza bila. Ali razumno piše čovjek.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Jbga, ja dan danas relativno često odem u Ex, a lošu hranu sam tamo jeo možda u 2-3 navrata. Doduše, znalo se desit da ljudi tamo dobiju staklo u tanjuru, ali nije to do gazde.

#degenerik

Takve stvari se trudim izbjegavati maksimalno. Starcima sam,recimo,zabranio uopće ulaziti u Tommya. Da je besplatno. Pivo koje ih sponzorira ne pijem. Deklariranim tovarima koji direktno pomažu hadjuku nešto ostavit? Prije bi si ruku odrezao

B
 EX i milenko su od danas na mojoj crnoj listi  ;D
Na dvije strane dijeli se svijet , ili si za Rijeku ili ne !
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

M
Ništa EX, ništa Tommy, ništa Karlovačko.
Nek se drugdje deklariraju, a kad vidim na max tv učlani dicu ma mrš.
A na Korzu reklama tu je tvoje misto. Daj odjebi.

21.10.2023, 16:05 #1431 Last Edit: 21.10.2023, 16:06 by Silvio Dante
Živim doslovno na minut hoda od ex-a. Kao mlađi sam jeo, često. Znate onu, starci odu negdje, evo vam pa si uzmite nešto. I šta ćemo nego u ex, kao i svi u ovom dijelu grada. Ali kako su godine prolazile, tako se sve rijeđe i rijeđe išlo, i iz razloga što se kriteriji dižu. Jednostavno. Tako da ušao nisam brat bratu 15 godina.

U obranu vlasnika odnosno dotičnog. Čovjek je više nego normalan, dio zajednice, sudjeluje u svim aktivnostima koje kao zajednica, kvart, župa imamo ili njegujemo. Dosta naše ekipe ga poštuje, redovito i dalje idu u taj objekt. Zato što rekoh, čovjek i obitelj su vrlo normalni. Nikako nikakvi radikali, mrzitelji Rijeke ili bilo što slično. Samo navijači Hajduka. Njihovo pravo. Budimo normalni, principijelni i ne širimo ovu priču kako ne bi otišla tamo di ne bi smijela.

Pa zna se to i tamo di se ne bi smjelo. Čini mi se da je i neki grafit ala "tovari mrš" ili tako nešto pored exa pred malo

Z
21.10.2023, 17:49 #1433 Last Edit: 21.10.2023, 17:51 by Zelko Maler
nema baš golova ovaj vikend. Sutra isto očekujem jako tvrdu utakmicu.

Gledao sažetke Slavena, trebali su dobiti 3:0 Rudeš, vidim sad isto dosta šansi za Vž-Loksa. Ništa nejde u gol. Samo da nama sutra uđe.

Btw Hoxha jučer opet radio što je htio i s loptom i s protivničkim igračima.

E
Quote from: bob marley on 21.10.2023, 17:25Pa zna se to i tamo di se ne bi smjelo. Čini mi se da je i neki grafit ala "tovari mrš" ili tako nešto pored exa pred malo

Quote from: bob marley on 21.10.2023, 15:09Takve stvari se trudim izbjegavati maksimalno. Starcima sam,recimo,zabranio uopće ulaziti u Tommya. Da je besplatno. Pivo koje ih sponzorira ne pijem. Deklariranim tovarima koji direktno pomažu hadjuku nešto ostavit? Prije bi si ruku odrezao

+ 1, cak i goste iz svedske educiram da se k***** ne pije. A u Ex vise nebi isao jest ni da je lik najnormalnije bice naseg grade, neka hvala.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: Fornax on 21.10.2023, 14:34Jbga, ja dan danas relativno često odem u Ex, a lošu hranu sam tamo jeo možda u 2-3 navrata. Doduše, znalo se desit da ljudi tamo dobiju staklo u tanjuru, ali nije to do gazde.

Jednom davno bio tamo, nije moj kraj grada. Naručio lazanje i dobio valjda najgoru lazanju koju sam u životu probao, a jeo sam ih stvarno svugdje. Nikad više nisam otišao tamo. Za ostalo - za koga navijaju itd me čisto zaboli 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

21.10.2023, 18:34 #1437 Last Edit: 21.10.2023, 19:43 by Starless
Prije jedno petnaestak godina ušao u Tommy preko puta sadašnjeg Medica kad unutra adjucki jogurt i čokoladice,probušio im koliko sam stigao a čokoladice pretvorio u čokolino.Odem nakon petnaestak dana kad oni još drže adjucki asortiman a ja ponovio postupak a moja žena/abab me blijedo gleda a danas je sve iritira u svezi Dalmacijom pogotovo to njihovo preseravanje s dijalektom na javnim servisima.Ako si došao nešto prodavati u našem kraju pa stavi mona Riječki jogurt i čokoladice a ne boje kluba koji je bliže Turskoj nego zapadu .Uglavnom nakon par mjeseci opet odem u Tommyja noć adjuckog jogurta i čokoladica ali koliko sam čuo i drugi su im bušili i mljeli njihove klupske asortimana.A šta se tiče Silova pobegulje Zadarske jebe mi se za koga navija ako ne sere protiv grada koji mu je pružio sve a čini mi se da njegov sin navija za Rijeku bar sam tako čuo.
Volim grad koji teče

Quote from: bob marley on 21.10.2023, 15:09Takve stvari se trudim izbjegavati maksimalno. Starcima sam,recimo,zabranio uopće ulaziti u Tommya. Da je besplatno. Pivo koje ih sponzorira ne pijem. Deklariranim tovarima koji direktno pomažu hadjuku nešto ostavit? Prije bi si ruku odrezao
Amen. Nisam u Exu bio valjda 30+ godina.

Tommy? Nego kako. Letim

Z
nisam nikad bio u tommyu, čak ni na parkingu  tommya