HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
Paraziti se dogovaraju... kaže jakobušuć pola Maksimiru, pola nama... jedan stadion Zagrebu, jedan nama...😂

Quote from: Zelko Maler on 21.12.2023, 18:40...
kako su  u takvom minusu imaju preko 100k članovs, imaju rekordnu prodaju dresova
Nemaju. Ni centa od toga.

To je članstvo Udruge NH od čega "klub" nema ništa. Za razliku od Rijeke koja ima svaki € od članstva.

Quote from: Zaf on 22.12.2023, 00:09Nemaju. Ni centa od toga.

To je članstvo Udruge NH od čega "klub" nema ništa. Za razliku od Rijeke koja ima svaki € od članstva.

Članarine se bilježe kao pozajmice Seoske Zadruge klubu. I mislim da se onda prebijaju i kao povećanje udjela u vlasništvu kluba.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Zaf on 22.12.2023, 00:09
Quote from: Zelko Maler on 21.12.2023, 18:40...
kako su  u takvom minusu imaju preko 100k članovs, imaju rekordnu prodaju dresova
Nemaju. Ni centa od toga.
Ima dio.
Ta udruga prosljeđuje dio (navodno veći dio) od skupljenih članarina u klub kao pozajmice s kojima onda imaju namjeru preuzeti dio u vlasničkoj strukturi. Na taj način dugoročno misle da navijači preuzmu klub. Ideja sama po sebi o preuzimanju kluba od strane navijača i nije strana.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: aahzinho on 22.12.2023, 08:30
Quote from: Zaf on 22.12.2023, 00:09Nemaju. Ni centa od toga.

Članarine se bilježe kao pozajmice Seoske Zadruge klubu. I mislim da se onda prebijaju i kao povećanje udjela u vlasništvu kluba.
Pretekao si me.  ;D  ;D
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Nisam znao taj detalj. Ali koja je to sprdačina  :sta:  ;D

Evo Karoglan nas još ne otpisuje pa se nemojmo ni mi.  8)
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/karoglan-se-osvrnuo-na-sudenje-i-regularnost-prvenstva-a-odgovorio-je-i-na-pitanje-stize-li-perisic-u-hajduk-15408964

"Je li Dinamo jedini protukandidat za prvo mjesto?
- Dinamo i Rijeka. Držao bih Rijeku tu, s obzirom na manju razinu pritiska i da će se više igrati nogometa. Rujevica je brza, drugačiji teren. Po meni je to utrka u troje i nema tu puno priče, ni alibija, imaš samo cilj, a to je pokušati osvojiti naslov prvaka.

Zvonimir Šarlija je rekao da je prvenstvo neregularno jer dvije odgođene utakmice Dinama i jedna Rijeke nisu odigrane tijekom jeseni?
- Nije prvenstvo neregularno, muči me jedino što se rosteri mijenjaju. Volio bih da se barem jedno kolo odigralo prošle srijede, 20. prosinca, jer se to moglo. To pravilo o odgađanju je definitivno pogrešno i dobro je da su ga promijenili za narednu sezonu – zaključio je Karoglan"

Htio je ambicioznu sredinu  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Laslo potpisao za Hajduk nekada bivsi igrač Osijeka
Forza Fiume ale!

Z
Quote from: tomyrijeka on 02.01.2024, 21:48Laslo potpisao za Hajduk nekada bivsi igrač Osijeka

E... potpisao svakako... :neretljak:
Da Rijeka to napravi bio bi naslov : Rijeka posudila igrača Panathinaikosa !
Ovaj nema niti opciju otkupa...

Kad će krenuti članci da mu je dida Mađar navijao za Hajduk jer je dolazio na more u Kaštele?

Dobro će se uklopiti, galamžija.
#navodninavijač

Z
Toni Fruk izabran za najboljeg igrača HNL u  jeseni 23/24 po SN forumu  :svakacast: