HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: SandroB on 10.02.2024, 18:08Koji je onaj kepec iz Lokomotive koji im je dvaput dao loptu pred 2:2? Isćepat ga odmah i poslat u tri p. materine.
Art Smakaj. Nevjerojatan lik, gledaš i ne vjeruješ što čovjek radi...

Hoće li dobiti pedalu ili neće 🤡? Neka njega još neko vrijeme  :neretljak: .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
pisalo je negdje da je dinamo već u kontaktu s Dambrauskasom. Vjerojatno je zato jaran tako nervozan , evo pobjegao je odma u tunel.

Radije ne. Taman će odraditi Betis, ispasti i onda pobrat kurčinu u Maksimiru. :neretljak:
#navodninavijač

M
Quote from: Snjesko on 10.02.2024, 16:55Jucer sam iz 2 izvora cuo da Hajduk mora bit prvi ove godine i da ce se sve napravit da tako bude.
Obicno odmahnem na takve tvrdnje, ali mislim si ako je netko na vrhu tako odlucio... Ako je mogla proc ova svinjarija sa Turudicem za glavnog drzavnog odvjetnika, ovo je sitnica realno.
Ajde iznesi vise detalja pa cemo preventivno obavijestiti medije.

O
Gledam Lokomotivu već koliko godina dosta, pa otkud te Albance dovode, koga imaju tamo da im igrače dovode, koga god dovedu od tamo su dosta solidni igrači.

O
Quote from: Morcic on 11.02.2024, 07:54
Quote from: Snjesko on 10.02.2024, 16:55Jucer sam iz 2 izvora cuo da Hajduk mora bit prvi ove godine i da ce se sve napravit da tako bude.
Obicno odmahnem na takve tvrdnje, ali mislim si ako je netko na vrhu tako odlucio... Ako je mogla proc ova svinjarija sa Turudicem za glavnog drzavnog odvjetnika, ovo je sitnica realno.
Ajde iznesi vise detalja pa cemo preventivno obavijestiti medije.

Nitko od nas ne zna da tovari moraju biti prvaci, iako sve nažalost vidimo, ali Snješko i da je tovarima namješteno prvenstvo tebi i nama sigurno neće nitko reći to, ni 2 ni 5 izvora tako da je bolje da se te stvari ne stavljaju tu na forum, jer iritiraju sve nas ovdje, kažem iako znamo šta se događa da  pod svaku cijenu na silu žele prvenstvo.

11.02.2024, 09:10 #2272 Last Edit: 11.02.2024, 09:12 by beetlebum
Quote from: Orpat on 11.02.2024, 09:01Gledam Lokomotivu već koliko godina dosta, pa otkud te Albance dovode, koga imaju tamo da im igrače dovode, koga god dovedu od tamo su dosta solidni igrači.

Njihov bivši trener u mlađima je bio Albanac (ako se ne varam) i onda je otisao iz Lokomotive skautirat Albaniju i Kosovo. Tad su krenuli s Cokajem, Kastratijem i ekipom i očito ostali dolje prisutni. Velik bazen igrača za ovo područje i valjda su ga prvi ozbiljno shvatili.

Edit: išao sam googlat, Besnik Prenga je skaut, nešta se skitao ovdje po HNLu 90ih pa preselio u trenerske i skautske vode.

Z
gledam raspored dinama, idemo na ruglo u najboljem mogućem trenutku, ne može nam s bolje poklopiti, dalje je sve na nama.

Naravno da treba puhati na hladno, pogotovo ako si navijač Rijeke, a imaš u ligi dva državotvorna kluba i ugrožavaš njihove ambicije.
Dinamo je ponudio priliku nama i Hajduku, mi ne moramo, no, oni ako ove godine ne osvoje prijeti im kataklizma velikih razmjera.
Iz njihovog kuta gledanja, bolje da prvak bude Dinamo nego li Rijeka. Ne toliko zbog "rečkih Srba" koliko zbog preispitivanja modela vlasništva, tj. i oni sami u vlastitim redovima imaju sve više oponenata i preispitivanja je li to zaista dobar model.

I sam svakodnevno čujem "zašto će Hajduk biti prvak", od najviše navijača, izbora, politike... Najnovije je to da Super Sport i T- Com to isto žele. Kao, najviše se uplaćuje u Dalmaciji i najviše se kupuju paketi prijenosa kod njihovih navijača  :bo:  :neretljak:.

Ja i dalje vjerujem da je teren glavno mjerilo, ne možda jedino ali glavno. Nama u prilog ide i ponašanje tovara koji su digli tlak ostatku države pa smo iznenada mi postali "rezervni" klub ostalim navijačima. Mi smo u odličnoj situaciji, NE MORAMO osvojiti naslov, ako ga odvojimo biti će to sjajan uspjeh popraćen čestitkama od svih ostalih, čak i od dijela ovih s juga, doduše malog, ali...

Ako pak Hajduk osvoji naslov, gori će sve, padati će se u nesvijest, čitat ćemo kako je Ante iz Muća ustao iz kolica nakon 45 godina, Manda iz Kaštela je zbog toga progledala a Špiro će u čast toga plivati iz Brodarice prema Anconi. No, ostati će da im je naslov poklonjen, da su gurani, i koliko su god medijski gurani ostati će ta sjena koju neće moći isprati. Naravo, boli njih ona stvar za način i kako, no kod ostalih će to biti protumačeno usudio bi se reći, u rangu 99. godine.

A
Quote from: Zelko Maler on 11.02.2024, 09:28gledam raspored dinama, idemo na ruglo u najboljem mogućem trenutku, ne može nam s bolje poklopiti, dalje je sve na nama.
Da, jos ako uhvate s Betisom aktivan rezultat u prvoj...

Quote from: at72 on 11.02.2024, 09:34
Quote from: Zelko Maler on 11.02.2024, 09:28gledam raspored dinama, idemo na ruglo u najboljem mogućem trenutku, ne može nam s bolje poklopiti, dalje je sve na nama.
Misliš reći, ako se ukažu vanzemaljci u Sevilli?

A
Quote from: Monarh on 11.02.2024, 09:38
Quote from: at72 on 11.02.2024, 09:34
Misliš reći, ako se ukažu vanzemaljci u Sevilli?

Zar se nisu vec ukazali u Splitu  ;D

Mi na ruglu uspijevamo biti sjebaniji od najgore verzije dinama koji prosipa bodove protiv lokse, gorice...😁 . Ili nas razvale ili dobijemo neki glupi gol ili nešto treće.

Ali i ja se tješim da ćemo ih ovaj put maznut.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 11.02.2024, 09:44

Mi na ruglu uspijevamo biti sjebaniji od najgore verzije dinama koji prosipa bodove protiv lokse, gorice...😁 . Ili nas razvale ili dobijemo neki glupi gol ili nešto treće.

Ali i ja se tješim da ćemo ih ovaj put maznut.

upravo zato sam to i napisao, ali jučer oni kondicijski nisu mogli parirati Loksi nakon kompletnih priprema i 7 dana odmora između utakmica. Zato očekujem da izgore u iduća 2 tjedna kad imaju 4 utakmice, 2x Betis, Vž i mi zadnji da ih ubijemo.