HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jebem ti vikend bez HNL-a.   
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
25.03.2024, 10:18 #2926 Last Edit: 25.03.2024, 10:25 by ZZZZ7777
Pišu da tovari žele dovesti Rebića... znači počele pripreme za slijedeću sezonu...😂

To je igrač kojeg NE bi volio vidjeti kod nas. Hiper problematičan, umišljen, potencijalna bomba u svlačionici. Neka njega u Hajduka. Možda se potuče s Livajom.

Quote from: ZZZZ7777 on 25.03.2024, 10:18Pišu da tovari žele dovesti Rebića... znači počele pripreme za slijedeću sezonu...😂

Ako Šibenik uđe u SuperSport HNL neće biti ni prvaci Dalmacije.

kada sam već tu, neznam ako ste vidjeli popis novog Dinamovog vodstva i raznoraznih odbora, toliko HDZa, "stručnjaka", ministara, "vodećih gospodarstvenika", 200 bogatih obitelji.... gore nije bilo od Tuđmana i Gojka Šuška, šta se ove sezone uzme, uzme... do daljnjega

Quote from: ri5gile on 25.03.2024, 22:55kada sam već tu, neznam ako ste vidjeli popis novog Dinamovog vodstva i raznoraznih odbora, toliko HDZa, "stručnjaka", ministara, "vodećih gospodarstvenika", 200 bogatih obitelji.... gore nije bilo od Tuđmana i Gojka Šuška, šta se ove sezone uzme, uzme... do daljnjega

Pa ne bih se slozio. Takvi su unistili Hrvatsku pa mogu i dinamo.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Z
Quote from: ri5gile on 25.03.2024, 22:55kada sam već tu, neznam ako ste vidjeli popis novog Dinamovog vodstva i raznoraznih odbora, toliko HDZa, "stručnjaka", ministara, "vodećih gospodarstvenika", 200 bogatih obitelji.... gore nije bilo od Tuđmana i Gojka Šuška, šta se ove sezone uzme, uzme... do daljnjega

Jesu li donijeli svoj novac ? Znači putevima našega ajduka... sretno u propast...

Z
Inače u subotu igramo utakmicu svih utakmica...💪

Inače, na stranicama hns-a sam vidio da je objavljen raspored do 33. kola.:svakacast:
29. kolo
7.4. nedjelja, vs hadjuk u 19:30

30. kolo
14.4. nedjelja, vs pula u 19:00

31. kolo
21.4. nedjelja, vs gorica u 19:10

32. kolo
28.4. nedjelja, vs lokosi u 19:20

33. kolo
5.5 nedjelja, vs gnk u 19:30

Kao i šampionske, Rijeka igra zadnja u kolu svaki put.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 26.03.2024, 14:59Kao i šampionske, Rijeka igra zadnja u kolu svaki put.

Je li to problem? Je li zaista frka ako znaš da moraš pobijediti jer su ovi koji su već odigrali - pobjedili. Ne vrijedi li isto? Igraš ranije i moraš pobjediti, jer ako i oni pobjede onda si u zaostatku.

Nekako mi se ne čini kao nešto važno.

Kao i Pejin koji je uskrsnuo niotkud. Ako nije loše, ne možeš reći da nije čudno da se (opet) podudara. Al dobro, ne znam da li je prošle godine uvijek vodeći igrao posljednji.

Ja to gledam kao obavezni dodatni pritisak ako očekivano Dinamo i Hajduk pobijede svoje utakmice prije naše.
#navodninavijač

Ja se nadam olakšanju ako kiksaju  ;D

Quote from: Estel on 26.03.2024, 15:25Ja se nadam olakšanju ako kiksaju  ;D

Pa to! Je li čaša polu puna ili polu prazna? Pitanje perspektive. Meni se čini da nema razlike.

A ima razlike, psihički je pritisak, kao i pucat drugi u raspucavanju.

Drzimo fige da Big Zacc to drzi sve naspanano.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è