HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Treba divljači zabraniti pristup stadionima. Nije im mjesto među ljudima.

M
Kad vi mislite da su oni dno dna , tamosnji hvataci poena,tzv politicari samo dodaju gas

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/bojan-ivosevic-napao-hns-a-zbog-zatvaranja-poljuda-nastavljaju-hraniti-niske-strasti---841603.html

iliti ako sad nisu zasluzili zatvaranje stadiona i suspenziju,neznam kad su. Dogradonacelnik Splita:"Hold my beer".

Blokirali su prodaju Zapada. Za stadion Veruda, Pula Staro Češko centrifuga odnosno Aldo Di Baggio.
Ri Or Die

Blokirali su i prodaju sjevera. :vijesti:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Samo ne od Rijeke 🤣🤡.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Da li je moguće da ni jedan "naš" novinar nema muda (ili se jednostavno nije sjetio) da direktno traži komentar od NK Istre o očitim dvostrukim standardima?

#degenerik

Quote from: Fornax on 05.04.2024, 16:40Da li je moguće da ni jedan "naš" novinar nema muda (ili se jednostavno nije sjetio) da direktno traži komentar od NK Istre o očitim dvostrukim standardima?

Napisali su Istrijani da su stadion rasprodali "hajdukovci iz Istre" i da nisu prodavali "gostujućima" ništa osim juga.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Quote from: vMario87 on 05.04.2024, 16:42
Quote from: Fornax on 05.04.2024, 16:40Da li je moguće da ni jedan "naš" novinar nema muda (ili se jednostavno nije sjetio) da direktno traži komentar od NK Istre o očitim dvostrukim standardima?

Napisali su Istrijani da su stadion rasprodali "hajdukovci iz Istre" i da nisu prodavali "gostujućima" ništa osim juga.

Jesu, jesu

Evo i mene su bas trazili adresu kad sam kupovao za zapad...

Quote from: Riverpool on 05.04.2024, 16:44
Quote from: vMario87 on 05.04.2024, 16:42

Jesu, jesu

Evo i mene su bas trazili adresu kad sam kupovao za zapad...

Ma pričaju gluposti kreteni. Govore da ne prodaju Zapad i ne otvaraju Istok onima koji su službeno gosti, pa dva odlomka niže kažu da ne mogu utjecat na to tko će im kupovat karte ali da obilježja gostiju nisu dozvoljena..

Bili i ostali tovarske sluge i ništa više.

"Iz NK Istra 1961 informirali su nas kako će nam obavijest o tome hoće li za naše navijače u prodaju pustiti i ulaznice za istočnu tribinu dati naknadno", rekao je glasnogovornik riječkog kluba Marko Babić.

05.04.2024, 17:06 #3115 Last Edit: 05.04.2024, 17:07 by Fornax
Btj Rudeš ima triput bolje uvjete za igru na svom terenu koji ima uvjetnu licencu, nego u Kranjči.

Bome i kamera snima pod puno boljim kutem.

(Osijek je upravo izjednačio)
#degenerik

B
Bome nisam očekivao ovako pedersko ponašanje mada je i od malih tovara previše je.

Čine sve da nas ima što manje u Puli,zato ih treba zatrpati pozivima i mailovima.

Treba online pokupovali ovaj dio do sjevera a kasnije ako ništa fizički kupiti na tisku u Pazinu.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

R
Ako sam dobro primjetio. Lovrić ulazi u igru, dva dodira s loptom kasnije ima dva gola na kontu. Slobodnjak pa pospremanje povratne lopte.

Gledam sad Podcast sa Mudražijom i Silvijom Čabrajom.. Pita ih gledatelj tko im je najbolji golman u HNLu - Mudražiji je to Marković, Čabraji Zelenika a voditelju Lučić.

Mislim da je šutnja najbolji odgovor u ovom slučaju.

Wtf? Kakve su to gluposti?
Daj reci ime podcasta da ga slučajno ne gledam.