HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.04.2024, 18:30Ufff kakva prilika za Loksu

x2

Štiti ih Bel... Ali gol visi..

D
Zna li se tko sudi sljedece kolo? Od nasih Pjaci prijeti 3. zuti, ali bome u Mordoru situacija puno gora. Citiram iz germanijaka

"Jedan od njih je Josip Mišić, no on zbog ozljede vjerojatno neće igrati. Dva žuta imaju još Arijan Ademi, Mahir Emreli, Stefan Ristovski, Gabriel Vidović, Moreno Živković i Sandro Kulenović koji je u posljednje vrijeme u sjajnoj formi."

Ristovski, Misic i Ademi su favoriti, a i Kulenovic je dosta agresivan igrac

Cek, ti stvarno mislis da ce netko od njima bitnih dobit 3 zuti?

Nama ce netko dobit sigurno, kladio bih se na Godu nakon ovih medijskih izdrkavanja.

Quote from: moreplovac on 23.04.2024, 06:20https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/celnici-osijeka-okrenuli-su-obraz-na-pravi-samar-situacija-u-var-sobi-prosla-je-ispod-radara-15453156?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1je6m01yyOsXyFpDXj_3VtnuI5DGffSBWmBQTMtZ-TgcHO01hRFVnh8WQ_aem_AbAHpoMC9KKij2wRl9XGPgW2x8Hr9tJ_diQlPfmY7iakaanbR9OZMA227E5YPqUdoS8vF9j1PmCsjrKwnSpuobeV

Zaista je sramotno da nitko nije kažnjen za ovo fabriciranje razgovora u VAR sobi. Zbog ovog bi trebale pljuštati ostavke ako ne i optužni prijedlozi. Zaista mi nije jasno zašto iz Osijeka nisu žešće reagirali na ovo. No, nije samo do njih i drugi bi trebali prozvati one koji su sudjelovali u ovoj prljavoj raboti.

T
https://www.vecernji.hr/sport/video-u-hrvatskoj-je-najvaznije-imati-dzoker-zovi-reci-cu-vam-ekskluzivu-kako-sam-doveo-pjacu-1763684

"Mi sa vrha ne gledamo dole, ovi odozdo gledaju prema nama i zato neću gledat utakmicu Varaždina. Mi gledamo samo sebe i utakmicu protiv Lokomotive."

R
Možda da naši nisu brže bolje potpisali potporu sucima?

Ovako i oni koji se pobune odustanu pomalo.

Z
Mislim da se ne bi trebalo zamarati s tim što pišu mediji... nek' pišu što hoće...mi smo prvi i gledamo sa vrha...

Z
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-suci-dobili-negativne-ocjene-strukan-vjerojatno-ostao-bez-finala-kupa/128729

Akcija discipliniranja sudaca...oteli se nadzoru...😂

Zar finale Kupa neće suditi stranci ? Spominje se Bel... 🤡

D
Upućeni nas uvjeravaju kako je Godin start bio školski primjer crvenog kartona ...

Da upućeni navijači Dinama.

Ne vidim nešto da se piše o navučenom prekršaju za Dinamo iz kojeg su zabili jedini gol protiv Lokomotive.

R
Evo recimo taj Erceg je osim toga starta Gode koji je mogao osuditi kako je htio i nitko mu ne bi zamjerio ostatak utakmice po meni super odsudio .. i sada imas po novinama i portalima o placenika clanke kojima se radi pritisak....kako tako sudac nece podsvjesno drugi puta dvaput razmisliti prije odlike ... taj pritisak na suce na najveci problem ...ti isti novinari imaju stp primjera gde se sudilo u korist Dinama i Hajduka ali to se jedva dotakne....nabim ih sve nakurac

R
I sta sada misliti...od svih Elitnih HNL sudaca oni izgleda imaju samo Bel sposobnoga da im sudi Dinamu...nakon nas , pa VAR pa Lokse poslo kolo sada im sudi u Varaždinu... jos nisam cuo da jedan klub ima svoga suca ...jos malo pa im moze u Autobus

27.04.2024, 09:43 #3283 Last Edit: 27.04.2024, 09:45 by Silvio Dante
Da se pita Puležane, očito oni i ne bi da sezona završi tako brzo. S obzirom jel, na vrlo dobre predstave posljednje vrijeme. Na vrlo dobar nastup protiv nas, nadovezali su pobjede u Osijeku i jučer više nego uvjerljivih 3:0 protiv Belupa.
Igraju dobro stvarno, imaju tih nekih igrača koji bi se u perspektivi mogli pokazati ubrzo vrhunskima. Ekong, Filet, Fago Lawal, Koski, Iowu. Uz vrhunskog golmana Majkića, više nego korektne Majstorovića, Marešića, Hujbera, Maurića, Petrusenka, pa Lisicu, Vuka, Valinčića...
Da se samo kako riješe ovih hnl lopata tipa Blagojevića, Kadušića i Devetka, mogla bi to ubrzo postati i ekipa koja bi se možda mogla upustiti sljedeće sezone i u brobu za europske pozicije. Tramezzani je u Hajduku već pokazao koliko je ozbiljan i natjecateljski trener, a u Istri za razliku od "manitog" Splita može očito dobiti prijeko potreban mir i vrijeme da ju slaže na svoj način.
U konačnici i vrijeme je da konačno malo iskoče izvan zone komfora i neki kurac naprave. Lijepa sredstva troše, neki dan je izašla ona bilanca, oni su po količini utroška odmah iza velike četvorke. Dakle, uz pa pogođenih pojačanja, ti u domaćim okvirima doslovno moraš igrati ozbiljnu/iju ulogu no što ju to Istra u pravilu igra.

Z
27.04.2024, 10:08 #3284 Last Edit: 27.04.2024, 10:45 by ZZZZ7777
"Detalji sukoba još uvijek nisu poznati, a kratak komentar dao je tek Hoffenheimov kapetan Oliver Baumann. "99 posto (navijača) ne razumije nogomet pa nema potrebe govoriti o tome. Naravno da sam u tom trenutku bio malo ljutit", rekao je."

Interesantno.  Onaj 1% je na forumu... 😂