HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: ZZZZ7777 on 13.05.2024, 14:03
Quote from: sthlm1987 on 13.05.2024, 14:01
Quote from: aahzinho on 13.05.2024, 11:06
Quote from: D2 on 13.05.2024, 10:19Oprosti, ali .... nakon one sprdačine Bela na utakmici u Maksimiru, Rijeka si nije smjela dozvoliti, zbog vlastitog poštovanja, da joj Bel barem ovu sezonu više sudi.
BTW Očekujem ga na Rujevici.

Klub niti jednom riječju nije potegao suđenje ovu sezonu, pa ne vidim zašto bi se sad žalili.
I u nedavnom intervjuu SN se Miško više osvrnuo na galamu koja se digla oko sudaca i VAR leaksa, a ne na "kvalitetu" samog suđenja.
A i famozni klupski pečat nije tako davno bio na određenom dopisu.

Zašto bi se mi, jadne budale, nervirali, kad vidim da u klubu nitko ne pati od nesanice zbog toga?

Zato sto volimo klub puno vise od funkcionera.

Slažem se. Navijamo za klub, a ne za vlasnika ili činovnike u klubu...

Nemoj da te @Projeto čuje 🤭
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: sthlm1987 on 13.05.2024, 14:01Zato sto volimo klub puno vise od funkcionera.

Naravno. Ovo je bio samo bolan pokušaj sarkazma.
Ali nakon svih godina ove uprave i njihovog stava o sucima i suđenju, očekivati ikakvu reakciju od njih je čisti mazohizam.
Zato me i iznenadi svatko tko se takom nečemu još uvijek nada.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 13.05.2024, 22:14....
Ali nakon svih godina ove uprave i njihovog stava o sucima i suđenju, očekivati ikakvu reakciju od njih je čisti mazohizam.
Zato me i iznenadi svatko tko se takom nečemu još uvijek nada.
U nadi je spas, a Nada je....
Iako nemojmo biti selektivnog pamćenja, 2017. g. da nije bilo reakcije u jednom trenutku pitanje je kako bi se i ta godina završila.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

2017. su si oni sami pucali u nogu slučajem "Respect" jer preko svega se može preći, ali ono je ipak bilo preko svih granica.

Problem je što se ovdje mora desiti nešto stvarno suludo da bi isprovociralo našu reakciju, tipa ofsajd Kulenović - Yateke. Kolarićevih 12-1 u prekršajima na poluvremenu je praktički prošlo ispod radara, nitko se nije udostojio ni prokopati da vidi da li je u hrvatskom nogometu ikad prije viđeno išta slično.

#degenerik

M
14.05.2024, 08:20 #3409 Last Edit: 14.05.2024, 08:21 by moreplovac
Quote from: Fornax on 14.05.2024, 08:172017. su si oni sami pucali u nogu slučajem "Respect" jer preko svega se može preći, ali ono je ipak bilo preko svih granica.

Problem je što se ovdje mora desiti nešto stvarno suludo da bi isprovociralo našu reakciju, tipa ofsajd Kulenović - Yateke. Kolarićevih 12-1 u prekršajima na poluvremenu je praktički prošlo ispod radara, nitko se nije udostojio ni prokopati da vidi da li je u hrvatskom nogometu ikad prije viđeno išta slično.

Da,u komentarima je neki dinamovac komentirao da smo mesarska momčad i kako smo se izvukli sa "ništa " žutih

Pa ti vidi, to je reakcija

I
Quote from: Fornax on 14.05.2024, 08:172017. su si oni sami pucali u nogu slučajem "Respect" jer preko svega se može preći, ali ono je ipak bilo preko svih granica.

I Soudani u Vinkovcima...

2017 u Koprivnici nam je suđeno (bubam iz glave) 28 prekrsaja, a Belupu 5 ili tako nesto. Utakmica je zavrsila rezultatom 0:0

Quote from: Snjesko on 14.05.2024, 13:49

2017 u Koprivnici nam je suđeno (bubam iz glave) 28 prekrsaja, a Belupu 5 ili tako nesto. Utakmica je zavrsila rezultatom 0:0
Je,toga se jako dobro sjećam jer je Jeličić u emisiji Stadion ili kako se je vec zvala napomenuo da li je to normalno da je Rijeka napravila 33,34 prekršaja Slaven samo 4 te da sumnja u korektnost suca i njegovo znanje.
Volim grad koji teče

I Franku crveni nakon kraja utakmice za "pusti smrada" uz prigodne 3 utakmice kazne taman da propusti ono klanje u Maksimiru.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Z
Sad je potpuno jasno da HNS nije doveo strane sudce da bi poboljšao suđenje, već isključivo zato da primiri i ušutka trenutno drečavce sa juga. 

16.05.2024, 11:24 #3415 Last Edit: 16.05.2024, 11:25 by goginho
Quote from: ZZZZ7777 on 16.05.2024, 10:37Sad je potpuno jasno da HNS nije doveo strane sudce da bi poboljšao suđenje, već isključivo zato da primiri i ušutka trenutno drečavce sa juga. 

Naravno da su dovedeni zbog hajdukovaca koji su zapravo i pustili u javnost komunikaciju VAR dobe.

Ko nam je kriv kad mi šutimo na sve, pa nam stave Bela (bmk što je juče dobro sudio, lik je dokazano smeće).. znaš kad bi nam Bel sudio onakav penal sa Rujevice u ligi, nikad pa ni tad..

Bez obzira što su suce izvana doveli da smire tenzije, svejedno je to dobar potez.. druga je stvar što se dinamo prošetao proljećem po ligi sa Belom i Kolarićem 'u klupskom busu'.. i nije naravno do sudaca samo, mi smo se sjebali u Kranjči i na Rujevici, o Vž nema smisla ni pričati... O drugim klubovima isto neću, jasno je da su neki bili fino 'motivirani' protiv nas, ali tu smo mi ispali naivni, morali smo očekivati da će se ići na nož sa nama

Pola ovih naših sudaca bi u nekoj stranoj ligi gdje nema utjecaja sa strane vjerojatno sudili vrlo dobro.

Problem je što baš zbog tih utjecaja sa strane hrvatski suci nikad neće dobiti šansu na većoj sceni. Srbin će sudit finale lige prvaka, Slovenac će sudit finale Eura, Hrvatu je plafon utakmica skupine Europske lige.
#degenerik

R
Quote from: Fornax on 16.05.2024, 13:14Pola ovih naših sudaca bi u nekoj stranoj ligi gdje nema utjecaja sa strane vjerojatno sudili vrlo dobro.

Problem je što baš zbog tih utjecaja sa strane hrvatski suci nikad neće dobiti šansu na većoj sceni. Srbin će sudit finale lige prvaka, Slovenac će sudit finale Eura, Hrvatu je plafon utakmica skupine Europske lige.

Ma dobro ima pritisaka I u Srbiji kao i u BIH ali ono sta sam ja primjetio kod nas da nasi suci jako sjeckaju igru , odnosno rade sude svaki 50/50 % kontakt nego postuju prednost a sve to radi alibija , rade suditi nego da se nesto desi..psovanje Bela nakon Maricevog gola na Maksi je čisti primjer....vani se pusta kontakt i igra je automatski brza...ima i gresaka naravno ali kriterij je isti pa se nitko ne buni..kod nas u derbijima rade cirkus...a da se moze naravno da moze...pokazao je jucer

E
Quote from: Fornax on 16.05.2024, 13:14Pola ovih naših sudaca bi u nekoj stranoj ligi gdje nema utjecaja sa strane vjerojatno sudili vrlo dobro.

Ne sjećam se koja je sezona bila ni koji je sudac. Jedan od "naših" je sudio Fenerhbaceovu utakmicu Europskog kupa. Sutradan me jedan turski kolega pitao kakve to majmune imamo kao suce. Rekao mu: što želiš? Ovo je normalan vikend za nas.  ;D

Quote from: efx on 16.05.2024, 13:57

Ne sjećam se koja je sezona bila ni koji je sudac. Jedan od "naših" je sudio Fenerhbaceovu utakmicu Europskog kupa. Sutradan me jedan turski kolega pitao kakve to majmune imamo kao suce. Rekao mu: što želiš? Ovo je normalan vikend za nas.  ;D
Mislim da je sudac bio Bebek
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡