HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

E
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 16.05.2024, 14:53
Quote from: efx on 16.05.2024, 13:57
Quote from: Fornax on 16.05.2024, 13:14Pola ovih naših sudaca bi u nekoj stranoj ligi gdje nema utjecaja sa strane vjerojatno sudili vrlo dobro.

Problem je što baš zbog tih utjecaja sa strane hrvatski suci nikad neće dobiti šansu na većoj sceni. Srbin će sudit finale lige prvaka, Slovenac će sudit finale Eura, Hrvatu je plafon utakmica skupine Europske lige.

Ne sjećam se koja je sezona bila ni koji je sudac. Jedan od "naših" je sudio Fenerhbaceovu utakmicu Europskog kupa. Sutradan me jedan turski kolega pitao kakve to majmune imamo kao suce. Rekao mu: što želiš? Ovo je normalan vikend za nas.  ;D
Mislim da je sudac bio Bebek

Kratko sam provjerio. Da, Bebek je bio. Ivan Grozni :D

U Njemačkoj je 99% Turaka (barem mlađi, za starije nema pojma, valjda Galata?) navijači Fenera.

Tamo gdje sam ja tada radio bilo ih je dosta u proizvodnji i svi su plakali kao mala djeca.

Kad su mi se htjeli požaliti samo sam reklao "sad vidite kako je to" :D

https://www.dailysabah.com/football/2016/03/18/turkey-talks-ivan-the-terrible

B
Pedercina se toliko razbahatio da sada ubacuje svog sina od 16 g da igra..

Kakvu smo mi bombu izbjegli  :sta:  :sta:

Mali je inače rođen dok je profa bez diplome igrao za Rijeku.
#navodninavijač

18.05.2024, 22:50 #3423 Last Edit: 18.05.2024, 22:50 by Vado Magnar
Quote from: Bobic on 18.05.2024, 21:29Pedercina se toliko razbahatio da sada ubacuje svog sina od 16 g da igra..

wtf???
Ne znam... da neki naš trener uvede svog sina od 16g da igra na nekoj službenoj utakmici našeg kluba smatrao bih to izuzetno neprimjerenim potezom. Puno razloga:
1. To je bjelodani nepotizam. Mali je došao do prilike jer mu stari vodi momčad.
2. Potencijalno se time ruši hijerarhija u momčadi jer je jasno da oni koji su bliže treneru imaju više šansi.
3. Jer je pitanje da li time vlastitom djetetu, kao otac, radiš medvjeđu uslugu. Možda si mu time zapravo zatvorio brojna vrata. A i kakva je to škola? Zovi čovjeka? mah...
4. Jer za malog do danas nitko nije ni čuo. Pa kako opravdati takav potez?
5. Je li taj mali to zaslužio svojim talentom/igrama. Rekao bih, onako, na neviđeno kad govorimo o Jakireviću jr., da u Dinamovoj školi ima i boljih.
6. Jer se šalje kriva slika u javnost (vidi 1, 2, 3, 4 i 5)

Vjerojatno bi se moglo još toga nabrajati. Ali eto, Jakirović baš potvrđuje da je, ah... jbg. kako da to pristojno kažem... seljačina? S time da nemam namjere vrijeđati seljake koji rade pošten posao.

Baš dobro da ga nema na našoj klupi.

EDIT: to što ga nazivaju profa je uvreda za sve profesore.

Inače Osijek je kupio Marka Soldu, def. vezni u Gorici na posudbi iz Dinama. Samo 400 tisuća eura odštete uz pretpostavku postotka prodaje, izvanredan transfer. Uz Botu i milijune u budžetu koje su uštedjeli ove godine ja očekujem da će oni dogodine biti među favoritima. Pogotovo ako Dinamo i mi završimo u grupama na jesen.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/doznajemo-osijek-kupio-dinamovog-igraca-mladi-vatreni-stize-na-opus-arenu-evo-o-kojoj-je-cifri-rijec-15462138
#navodninavijač

Quote from: TIR on 18.05.2024, 22:55Inače Osijek je kupio Marka Soldu, def. vezni u Gorici na posudbi iz Dinama. Samo 400 tisuća eura odštete uz pretpostavku postotka prodaje, izvanredan transfer. Uz Botu i milijune u budžetu koje su uštedjeli ove godine ja očekujem da će oni dogodine biti među favoritima. Pogotovo ako Dinamo i mi završimo u grupama na jesen.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/doznajemo-osijek-kupio-dinamovog-igraca-mladi-vatreni-stize-na-opus-arenu-evo-o-kojoj-je-cifri-rijec-15462138

Soldo je zanimljiv igrač. Nisu male novce dali za njega. Bit će zanimljivo vidjeti u kojem će se pravcu kretati Osijekove ambicije. Ovo izgleda kao ozbiljan, što bi ameri rekli, stejtment.

A
Quote from: Vado Magnar on 18.05.2024, 23:10
Quote from: TIR on 18.05.2024, 22:55Inače Osijek je kupio Marka Soldu, def. vezni u Gorici na posudbi iz Dinama. Samo 400 tisuća eura odštete uz pretpostavku postotka prodaje, izvanredan transfer. Uz Botu i milijune u budžetu koje su uštedjeli ove godine ja očekujem da će oni dogodine biti među favoritima. Pogotovo ako Dinamo i mi završimo u grupama na jesen.

Soldo je zanimljiv igrač. Nisu male novce dali za njega. Bit će zanimljivo vidjeti u kojem će se pravcu kretati Osijekove ambicije. Ovo izgleda kao ozbiljan, što bi ameri rekli, stejtment.
Još jedno govno od igraca. Zadnju na Rujevici je na izlasku našima rekao bit ce Rijeka kurac šampion. Tako se barem pričalo.

I
AKo netko zna napraviti "zvijezdu" onda su to mediji...
Boto i Osijek  ::)  ;D

Kao da nismo sami svjesni što znači i što treba sve za biti konkurentan, a kamoli za osvojiti.

19.05.2024, 09:22 #3428 Last Edit: 19.05.2024, 09:24 by Silvio Dante
I nisam nešto specijalno zapazio tog Soldu, ni po čemu mi nije bio intrigantan. No ok. Ali mislim nekako da će Osijek biti dobar sljedeće sezone. Koliko, ne znam. Njima vrlo malo, specijalno u fazi obrane fali, da se sasvim legitimno mogu upustiti u borbu za sami vrh nakon što su ovu sezonu dobrano zasrali.
Dosta će ovisiti o ostanku/ odlasku Miereza, koji je za mene bez sumnje igrač sezone. S njim i bez njega oni su nebo i zemlja, s obzirom na energiju, moć i sve što taj lik njima donosi. Dobili su kroz ovu sezonu fantastičnog, doslovno fantističnog mladog Matkovića pred kojim je nesumnjivo velika karijera. Bukvić je tu već duže, Prekodravac je klasični zahvalni i vrijedni domaći igrač kojeg nikad ne možeš kupiti niti dovesti sa strane a koji tako puno donosi.
Rekoh, mislim da će biti sve bolji i bolji, doduše ne znam kakva je pozicija Zekića? Ali mislim da idu s njim i u sljedeću sezonu. Ako pogode s ciljanim pojačanjima, eto njih sljedeće sezone ponovo u ozbiljnoj igri za sve, to ne sumnjam.

Jednako tako, Istra igra fantastično proljeće. Isto ekipa s golemim potencijalom, baš se lijepu ekipu složili. Isto im vrlo malo da se baš ozbiljno uključe u borbu za ozbiljne stvari. Trenera imaju, to je već vrlo bitna stvar. od koje sve zapravo i kreće.

Jebena sezona u najavi.

R
Mene interesira koja je max cifra za koju smo mi spremni dati za odstetu...meni tih 400 za Soldu danas ne zvuci neka velika lova...nije valjda kod nas samo u obzir dolaze igace bez ugovora

Z
Nije li taj Soldo igrač Dinama ? Drožđek također ? Što sad neprijateljstvo više ne važi ? :neretljak:

Quote from: Ro-Ro on 19.05.2024, 09:46Mene interesira koja je max cifra za koju smo mi spremni dati za odstetu...meni tih 400 za Soldu danas ne zvuci neka velika lova...nije valjda kod nas samo u obzir dolaze igace bez ugovora

Taj podatak nećemo nikad doznati. Miškovićeva omerta je tu na djelu.  :nisamja:

Quote from: Vado Magnar on 18.05.2024, 22:50
Quote from: Bobic on 18.05.2024, 21:29Pedercina se toliko razbahatio da sada ubacuje svog sina od 16 g da igra..

wtf???
Ne znam... da neki naš trener uvede svog sina od 16g da igra na nekoj službenoj utakmici našeg kluba smatrao bih to izuzetno neprimjerenim potezom. Puno razloga:
1. To je bjelodani nepotizam. Mali je došao do prilike jer mu stari vodi momčad.
2. Potencijalno se time ruši hijerarhija u momčadi jer je jasno da oni koji su bliže treneru imaju više šansi.
3. Jer je pitanje da li time vlastitom djetetu, kao otac, radiš medvjeđu uslugu. Možda si mu time zapravo zatvorio brojna vrata. A i kakva je to škola? Zovi čovjeka? mah...
4. Jer za malog do danas nitko nije ni čuo. Pa kako opravdati takav potez?
5. Je li taj mali to zaslužio svojim talentom/igrama. Rekao bih, onako, na neviđeno kad govorimo o Jakireviću jr., da u Dinamovoj školi ima i boljih.
6. Jer se šalje kriva slika u javnost (vidi 1, 2, 3, 4 i 5)

Vjerojatno bi se moglo još toga nabrajati. Ali eto, Jakirović baš potvrđuje da je, ah... jbg. kako da to pristojno kažem... seljačina? S time da nemam namjere vrijeđati seljake koji rade pošten posao.

Baš dobro da ga nema na našoj klupi.

EDIT: to što ga nazivaju profa je uvreda za sve profesore.

zvali smo ga i mi profa, sta sad... nek ga zovu kako hoće, bmk
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

F
Quote from: Vado Magnar on 18.05.2024, 22:50EDIT: to što ga nazivaju profa je uvreda za sve profesore.
Ni za polovicu, realno.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

D
Zekic dobio otkaz, vjv Boto dovodi svog nekog pajdasa.