HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Na purgerskom forumu tvrde da jedan ne iskljucuje drugog.  Ma samo neka laprdaju, oni bi da ga im damo za dzaba.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

24.06.2023, 10:42 #106 Last Edit: 24.06.2023, 12:35 by Vado Magnar
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 24.06.2023, 09:14Na purgerskom forumu tvrde da jedan ne iskljucuje drugog.  Ma samo neka laprdaju, oni bi da ga im damo za dzaba.

U pravu su. Jedno ne iskuljučuje drugo. Moramo pričekati kraj prijelaznog roka i tada ćemo moći nešto suvislije reći. Do tada možemo trljati ruke. Prema onoj Tirovoj Fornaxovoj krivulji sada smo u ulaznoj putanji, obajva transfera nekog od nositelja igre u Dinamo nas strmoglavljuje. Vrijeme će pokazati.

Fornaxovoj ;)

S tim da ako do takvog transfera dođe, može komotno krivulja u trajnu negativu.
#navodninavijač

24.06.2023, 12:32 #108 Last Edit: 24.06.2023, 12:33 by Hololulu
Priča miška da se nema para uopće ne drži vodu ako se desi ta prodaja..
Doveo si 5-6 igrača a nisi nikog riješio.. Samo je dokaz da miško ima para.. Nisi platio odšetu ali plačaš plaču i menađeru ili igraču za potpis.

Zato s tom floskulom neka odjebe..

Unaprijed šaljem miškovića u PM zbog prodaje frigana silama zla..

Ta floskula o ne imanju para je dobra floskula. Para se nema za neke veće, jače transfere, ali očito se ima dovoljno za dovest pregršt igrača, a i ono što je najskuplje - napravit rez u kojem se 10-15 igrača prekriži i apsorbiraju se svi troškovi transfera, potpisa, plaće, managerskih postotaka itd.
Neka svi govore o tome kako nemamo para. To je ok. Bolje nego dovoditi Lovrića za 4m € i ne napraviti ništa, ili inzistirati na igraču upitne kvalitete poput Žapera za 1-1.5m €. U međuvremenu mi slažemu mladu i potentnu momčad koja će svima moći zapapriti. Nema mega zvijezda, ali se vidi smisao u onome što se radi.

A silama zla ćemo ako do toga dođe. Za sada ih nema.

Quote from: Vado Magnar on 24.06.2023, 12:40Ta floskula o ne imanju para je dobra floskula. Para se nema za neke veće, jače transfere, ali očito se ima dovoljno za dovest pregršt igrača, a i ono što je najskuplje - napravit rez u kojem se 10-15 igrača prekriži i apsorbiraju se svi troškovi transfera, potpisa, plaće, managerskih postotaka itd.
Neka svi govore o tome kako nemamo para. To je ok. Bolje nego dovoditi Lovrića za 4m € i ne napraviti ništa, ili inzistirati na igraču upitne kvalitete poput Žapera za 1-1.5m €. U međuvremenu mi slažemu mladu i potentnu momčad koja će svima moći zapapriti. Nema mega zvijezda, ali se vidi smisao u onome što se radi.

Uopće nisam propitivao sadašnju sportsku politikom koja mi je ok.. S obzirom kako je bilo prije..

Nego point je bio kako je Damir Mišković jedan mutikaša i smutljivac premazan svim mastima.
Sve će on izokrenuti i po svojoj volji napraviti..
Jebe se njemu za identitet kluba i navijača..

Ta drskost prema najvećim rivalu.. Da kaže ne.. I fuck off...

Nego samo svoje iluzije i brije izbrijava..

Križ na dresu... Nova kantrida.. 1906g..

Teški demagog.. Sve će izokrenuti..

Baš.. Ono.. Ugly..

B
Quote from: Hololulu on 24.06.2023, 16:29
Quote from: Vado Magnar on 24.06.2023, 12:40Ta floskula o ne imanju para je dobra floskula. Para se nema za neke veće, jače transfere, ali očito se ima dovoljno za dovest pregršt igrača, a i ono što je najskuplje - napravit rez u kojem se 10-15 igrača prekriži i apsorbiraju se svi troškovi transfera, potpisa, plaće, managerskih postotaka itd.

Uopće nisam propitivao sadašnju sportsku politikom koja mi je ok.. S obzirom kako je bilo prije..

Nego point je bio kako je Damir Mišković jedan mutikaša i smutljivac premazan svim mastima.
Sve će on izokrenuti i po svojoj volji napraviti..
Jebe se njemu za identitet kluba i navijača..

Ta drskost prema najvećim rivalu.. Da kaže ne.. I fuck off...

Nego samo svoje iluzije i brije izbrijava..

Križ na dresu... Nova kantrida.. 1906g..

Teški demagog.. Sve će izokrenuti..

Baš.. Ono.. Ugly..

A dobro sad pretjerujes...zamjeram i ja Misku neke stvari ali daleko vise toga dobroga je donio.
Mutikasa je al u nekom pozitivnom svjetlu, uspjet ce bez bekih velikih para napraviti neki deal za ubost igraca ili prodat-naravno sve u nasim realnim okvirima jer se ne zovemo dinamo il hajduk i ne financiraju nas porezni obveznici...
Ugodit navijacima je tesko, prodaja dinamu je mrska ali ako igrac hoce otici u dinamo za 5x vecu placu sta da radi? Da je Friganu mrzak dinamo odavno bi zavrsio pricu on sam. Evo bas jucer Bayern uzeo po stoti put kljucnog igraca Borusiji(guerero). Jednostavno radi sta misli da je najbolje dugorocno...
Te floskule kako se osijek odupre kupnji od din/haj su mozda bile tocne kad madar djelio sakom i kapom, zamisli da nama sad hajduk uzima kapetana za milijun? Bas me zanima koliko ce se sada odupirati osjecani.
Kriz na dresu- mene ne smeta, bio je simpaticno osvjezenje, uostalom prevledavale su na njemu nase boje ionako...sad opet osvjezenje novi dres, ne vidim sta tu treba zamjerat ikome
1906.- oke tu se slazem, sranje i natezanje povijesti

Nemojte stavljat veliku rijeku i mali nk bezlicini u istu recenicu. Hvala  8)

Z
Istrijani skinuli gače za Bakrara. 400 k posudba + potencijalni otkup 1.1 mil eura druge godine. Praktički risk fre potez za Dinamo, jebeš 400 k eura.

Trebalo im je udariti odma 2-2.5 mil eura fix transfer hoćeš nećeš

"Hrvatska udruga "Nogometni sindikat", nakon tijesnog poraza od Rijeke prije nekoliko dana, danas je svladala drugog člana SuperSport HNL-a rezultatom 2:1.

Strijelci za pobjedničku momčad bili su Leon Kreković i Matko Babić, dok je počasni gol za domaćina postigao Luka Kapulica u završnici susreta."

https://ofenziva.ffa.hr/vijesti/osijek-potpisao-brazilca-na-kriticnoj-poziciji/511575/

Neloš potez Osijeka. Ako je iole na tragu onog Brazilca iz Olympiacosa koji im je igrao na beku (Igora Silve), dobro su prošli.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Ništa od Bakrara u dinamu jer Štefulj ne želi na posudbu u Istru 8). A prošlo ljeto je odbio posudbu u Varaždin  :neretljak: .

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 26.06.2023, 20:09Ništa od Bakrara u dinamu jer Štefulj ne želi na posudbu u Istru 8). A prošlo ljeto je odbio posudbu u Varaždin  :neretljak: .

I opet smo ih sjebali. Sad im treba uzeti Bakrara. 🤣🤣

I
Taj Štefulj je najbolji transfer koji smo napravili ikad. ;D

M
Quote from: Ian Curtis on 27.06.2023, 10:03Taj Štefulj je najbolji transfer koji smo napravili ikad. ;D
Pa da. Iskreno bio sam u banani ali dugoročno Miško može arapima predavanja dat za prodaju