HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sve pet, idemo po kantu.  :svakacast:
#degenerik

B
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/ne-dinamo-nije-bez-novca-ali-ima-puno-veci-problem/2478275.aspx?index_ref=rubrika_sport_ostalo_m

Evo kaze Mati da nema brige za dinamo, love ima kolko hoces...dinamo je sada posten klub bez maminja, jedini problem je komunikacija prema van nove uprave no uspio je saznati da ce se dovesti Frigan no za puno manju cifru od Miskove nerealne 5-6 milijuna

Quote from: Bobic on 10.07.2023, 12:38....no uspio je saznati da ce se dovesti Frigan no za puno manju cifru od Miskove nerealne 5-6 milijuna
Sačekajmo kraj prijelaznog roka nikad se ne zna.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Smijati cemo se kad ga prodamo vani, sta ce li onda pisati zg piskaralo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
tovarima je meta Odjidja Ofoe. Jako jako dobar igrač ,iako ima 34 godine. Nažalost dvaput je izdominirao protiv nas kao igrač Olya i onda par godina nakon, Genta. Nadam se ipak da im neće doći, a ako dođe da nije više toliko dobar.

Quote from: Zelko Maler on 11.07.2023, 07:44tovarima je meta Odjidja Ofoe. Jako jako dobar igrač ,iako ima 34 godine. Nažalost dvaput je izdominirao protiv nas kao igrač Olya i onda par godina nakon, Genta. Nadam se ipak da im neće doći, a ako dođe da nije više toliko dobar.

Normalno da nije toliko dobar više. Statistika zadnje dvije sezone OČAJNA. Dovode propalog ocvaloga lika od 34 godine u paničnoj kupovini.  Još jedan koji će zatvoriti mjesto njihovom pomladku ili gladnom domaćem igraču, novac bačen u vjetar višestruko. Nastavlja se srozavanje na svim poljima, neplanski rad, klub se osiromašuje,   menadžeri i privatna parazitska udruga (manjinski vlasnik) sišu lovu. Predivno. #nekabudetogajos
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Zelko Maler on 11.07.2023, 07:44tovarima je meta Odjidja Ofoe. Jako jako dobar igrač ,iako ima 34 godine. Nažalost dvaput je izdominirao protiv nas kao igrač Olya i onda par godina nakon, Genta. Nadam se ipak da im neće doći, a ako dođe da nije više toliko dobar.
Ako im dođe neka bude kao nama Bojinov  :neretljak:

Quote from: Projeto Shalom on 11.07.2023, 07:57

Normalno da nije toliko dobar više. Statistika zadnje dvije sezone OČAJNA. Dovode propalog ocvaloga lika od 34 godine u paničnoj kupovini.  Još jedan koji će zatvoriti mjesto njihovom pomladku ili gladnom domaćem igraču, novac bačen u vjetar višestruko. Nastavlja se srozavanje na svim poljima, neplanski rad, klub se osiromašuje,  menadžeri i privatna parazitska udruga (manjinski vlasnik) sišu lovu. Predivno. #nekabudetogajos

Teško mi je vjerovati da *onako* dobar igrač više nije barem ok, nisu 34 godine tako puno. Meni bi bilo jako drago da našli mladci stasaju uz tako neku iskusnjaru.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

11.07.2023, 11:10 #173 Last Edit: 11.07.2023, 11:13 by Vado Magnar
Quote from: m on 11.07.2023, 08:06Teško mi je vjerovati da *onako* dobar igrač više nije barem ok, nisu 34 godine tako puno. Meni bi bilo jako drago da našli mladci stasaju uz tako neku iskusnjaru.
Imamo Dilavera koji je stara iskusnjara.
Imamo Čabraju koji mladima može reći kako nema smisla ići u Dinamo.
Imamo Mitrovića koji može ispričati kako je to igrati u Turskoj i Belgiji, a i dati gol za reprezentaciju.
Imamo Labrovića koji može pričati kako je bilo trenirati sa zaboravnim Modrićem i igrati Ligu nacija.
A i imamo Pavlovića za kojeg je najbolje da niš ne govori.

Uglavnom, nemam ništa protiv iskusnih igrača (i mislim da si u pravu da ih nama nedostaje), ali dovođenje 34 godišnjeg stranca koji ne zna beknut hrvatski mi se ne čini kao rješenje. To je igrač koji ne može savjetom pomoći mladima da stasaju. Osim ako ne kuže nigerijski poput našeg Djibrille.

Mislim da jezik nije problem obzirom da u Hajduku ionako ne igraju Hrvati. :bo:
#navodninavijač

Dolje govore turski  :neretljak:

Znači za jedno 15 godina i mi ćemo Frigi, Hodža, Labro... Vrime je!  :neretljak:

Z
Quote from: Monarh on 11.07.2023, 12:19Znači za jedno 15 godina i mi ćemo Frigi, Hodža, Labro... Vrime je!  :neretljak:

a trebalo je sad za Krajlu i Kramu pa ovaj prvi će prvi u redu stajat kad će trebat poslije karijere neku funkciju u klubu, a drugi bi vjerojatno sad u dinamo kad nema glavatog, a Rijeka mu je sve dala. Nije isto  jer su ipak Frigan i Hodža naši Riječani ali opet.

Ipak je sletio Ođiđa Ofoe "doli". Dobar pick, ako je i 70% onog starog, pojačanje im je.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Da im bude poput Huga Almeide, to im zelim  ;D .