HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S obzirom šta dolazi iz smjera Italije razmisljam, u kontekstu Zg derbija, da li munju privlači šuplje i kockasto i da li u bojama za tetovaže ima metala?

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 21.07.2023, 15:15S obzirom šta dolazi iz smjera Italije razmisljam, u kontekstu Zg derbija, da li munju privlači šuplje i kockasto i da li u bojama za tetovaže ima metala?

Kaže dr.Gugle:

There are more than 200 colorants and additives used to produce tattoo inks. Most standard tattoo ink colors are derived from heavy metals, including antimony, beryllium, lead, cobalt-nickel, chromium, and arsenic. Other additives include surfactants, binding agents, fillers, and preservatives.

Jebenti ćo, morat ću se i ja pripazit 😂
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 21.07.2023, 15:43
Quote from: Projeto on 21.07.2023, 15:15S obzirom šta dolazi iz smjera Italije razmisljam, u kontekstu Zg derbija, da li munju privlači šuplje i kockasto i da li u bojama za tetovaže ima metala?

Kaže dr.Gugle:

There are more than 200 colorants and additives used to produce tattoo inks. Most standard tattoo ink colors are derived from heavy metals, including antimony, beryllium, lead, cobalt-nickel, chromium, and arsenic. Other additives include surfactants, binding agents, fillers, and preservatives.

Jebenti ćo, morat ću se i ja pripazit 😂

Isto  :D . Ne izlazim iz stana, danas forum i netflix na repertoaru  8) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Šta, tetovirali ste si krila anđela iznad trtice i sad je frka? :) Pazite se! 

Neka bude 0 u derbiju i sranje od nogometa i bez krađe tovara da ne mora suditi Kustić osobno Jadranski da zadovolji histerične licemjere.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

21.07.2023, 16:04 #259 Last Edit: 21.07.2023, 16:04 by Uzaludni
Quote from: Projeto on 21.07.2023, 15:54Šta, tetovirali ste si krila anđela iznad trtice i sad je frka? :) Pazite se! 

Malog leptirića  ;)

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/alternativni-vodic-kroz-hnl-biscanu-trebaju-prevoditelji-a-u-hajduku-je-vrag-odnija-prisu-15357768

Nego, u nedostatku boljeg, čitam malo SN.
Naravno opet o dva kluba bratska, nama predviđaju mirnu sezonu u njihovom retrovizoru.
Sviđa mi se to. Najbolja pozicija je kad te podcijenjuju i ne očekuju puno. Nek se hajduk dinamo zajednica (u daljnjem tekstu HDZ) fino fokusiraju jedni na druge, jedva čekam kad nam nalete na volej

Ako se utakmica ne odgodi nadam se da će biti isključenja. Šimiji pak želim nešto više  :nisamja: 

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.07.2023, 17:47Ako se utakmica ne odgodi nadam se da će biti isključenja. Šimiji pak želim nešto više  :nisamja: 

Otvoreni prijelom? Da svi vide kakav je iznutra   ;D

U Germanijaku naslov krece nova borba za naslov. Jebem ti to umjetno forsiranje. Dvije malo bolje sezone tovara iskljucivo zahvaljujuci sucima odnosno HNS-u i eto ti kao ozbiljnog izazivaca za titulu. Dno!!!

Nek dinamo zrtvuje nekog juniora da onom debilu polomi noge....

Nek izgube i jedni i drugi veceras...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Na istoj smo valnoj duljini. A da se to dogodi imali bi prekid HNL-a sve dok se ovaj ne oporavi pa taman trajao 6mj  8) .

A
Di se možemo zalit da maknu sa Maxsporta reklamu od Tommya jebem im mater da im jebem

Quote from: Arci1984 on 21.07.2023, 19:54Di se možemo zalit da maknu sa Maxsporta reklamu od Tommya jebem im mater da im jebem

Plati vise pa će maknut....
Jebena mašinerija, kad vidim i čujem ono za dicu i hajduk uši mi prokrvare....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

21.07.2023, 20:06 #267 Last Edit: 21.07.2023, 20:07 by Zaf
Mislim da se svi trebamo manje opterećivati smećem prevrtljivim, režimskim. Iako se slazem da je to lakše reci nego učiniti, ali trebamo stremiti k tome. 😁

Samo Rijeka!!

A
Quote from: Marin_ri on 21.07.2023, 20:05
Quote from: Arci1984 on 21.07.2023, 19:54Di se možemo zalit da maknu sa Maxsporta reklamu od Tommya jebem im mater da im jebem

Plati vise pa će maknut....
Jebena mašinerija, kad vidim i čujem ono za dicu i hajduk uši mi prokrvare....
Upravo se ta reklama vrti na Maxsportu. Nema od drugih klubova samo od tih govana

Dinamo izgleda kao momčad.

Što god tko mislio, Bišćan je bog svlačionice.
#degenerik