HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Nama uvijek odgovara kada suparnici igraju neriješeno, ali ovo je bila prilika da tovari odmah na početku potonu.

Neće se moć živit od ovih dole sad...🤦
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Projeto on 21.07.2023, 21:59A niš morati ćemo gasiti euforiju. Nadam se samo da će biti letova sa Kosova na vrijeme da stignemo :)
Eto nam prilike drugi tjedan iako Ce to biti tesko pogotovo sto imamo utakmicu preko tjedna za razliku od njih oni Ce se mirno pripremati samo za nas
Forza Fiume ale!

Ljudi moji ma boli nas kurac za jedne i druge, mi smo RIJEKA  :nisamja:

kako je ovo dinamo uspio izgubit....

petković i penal...  moja sestra bi ga bolje pucala....

gasi internet sad 2-3 dana, neće se moći živjeti od propagande...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Koliko pojedinci nariču, netko neupućen bi pomislio da je na forumu navijača dinama.

Samo još jedna u nizu opomena. Pazimo/ pazite se hajduka. Ovaj dinamo je prilikom, sezona lova je otvorena i službeno.

Tko prvi...

Petkovic idijot. A sad ce mediji terorizirati ostatak hr. A nista Rijeka ce ugasit euforiju na sroljudu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.07.2023, 22:03Petkovic idijot. A sad ce mediji terorizirati ostatak hr. A nista Rijeka ce ugasit euforiju na sroljudu.

Sa dvije pobjede u prva dva kola izbijamo odmah na čelo table 💪
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Z
U biti mi gledamo sebe. Mi trebamo odraditi svoj dio posla i riješiti tovare. Sada će biti još slađe.

Jebem ti boga petkovica i sve zajedno :jbg:
Kuham :jbg:  :jbg:  :jbg:  :jbg:
Jebeni cetnici
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Z
Sada sedam dana ne otvaram portale....ne mogu provariti tu bjesomučnu propagandu

Od portala je veci problem fejs. Jer upravo tamo iskacu portali sa svih strana 👀
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
21.07.2023, 22:23 #297 Last Edit: 21.07.2023, 22:25 by armada
Hebeš jajduke, oni će ionako sami sebe pobijediti kao i uvijek. Mene ovo večeras jako veseli jer je vidljivo da pola igrača dinameta nisu glavom unutra. Prvenstveno mislim na Petkovića, Livakovića, Ivanušeca. Roster im je takav da im veznjak igra beka, a bek stopera...prilika samo takva. A jajduk, podsjeća me na Rijeku lani na početku sezone...Vrančić, Halilović, Pavlović, Mitrović...euforija još viših tonova od Loreen, a prezentacija rutinerska, ali veteranska...ponekad pasa, ponekad ne, a večeras je pasala.

A
Loši su i jedni i drugi, jebat ćemo ih ove sezone

Koliko god ne volim kad tovari pobjede,ovo je u jednu ruku dobro jer ce protiv nas izgorit od želje nece prestat pisat mašinerija da je to ta sezona, onda ih klasicno zatucemo i svemir se vraca u ravnotežu.
RI053