HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
22.07.2023, 13:50 #345 Last Edit: 22.07.2023, 13:51 by ZZZZ7777
Ništa Santos.
Samo Leonardo Vonić.
Palim se na ove iz Švabije...

Z
nećemo stati s pojačanjiđa dok se u svlačionici ne počne njemački pričati!!!

btw Radeljić zna njemački

Radeljić
Dilaver
Pašalić
Ivanović
Petrović
Galešić

oni znaju njemački.

zna i Profa nešto sigurno

B
Pa ci
Quote from: goginho on 22.07.2023, 09:09
Quote from: Bobic on 22.07.2023, 01:41
Quote from: sthlm1987 on 21.07.2023, 23:01Mislim da podcjenjujete magarad, imaju vlaja koji je presao igricu a ovaj mali litavac ce bit svjetska klasa. Sad ce ih standardno ponijet euforija, odradili su jake pripreme kao i mi. Iza njih stoji medijska masinerija, Kusticev HNS, institucije i HDZ. Veceras je dinamo izgledao dobro i uigrano al vidjelo se da ovi mogu zapaprit sto su i na kraju i napravili. Po meni su nazalost prvi favorit prvenstva.
Ma slazem se nazalost, prvi favoriti su, necu rec da su dobri jer nisu- no dinamo je losiji, a magarad ima levaju i jaca je od ostatka liga za nijansu...uz pogurance nebi ovaj put bilo cudo da su prvaci...
No mislim da ovaj put imamo sansu vecu nego inace-svake sezone ulazim s nekom malom nadom da imamo bar 10% sanse za naslov (ok prosle je nisam imao cim poceo cirkus sa biranjem trenera dok pripreme trajale), no ovaj put imam neku vecu nadu-imamo bar 25% sanse...optimizam me neki pere

Ma kakvi jebeni favoriti?! Vas par je euforija udarila prije nego tovare.

Njih će euforija isprva dići ali znamo kako to biva kad se ogole slabosti..

Mene jedino zanima kako će se njihova pobjeda reflektirati na našu tekmu.. jasno je da treba prvo izdržati 15-20', a što bude vrijeme odmicalo pokušati ubosti nešto..

Nebi nam bilo značajno lakše ni da su izgubili jer bi se doma vadili na nama, u svakom slučaju, gledat prvo sebe a procjene ostavimo barem nakon 10.kola..

Pa citaj sta pisem? Nisam rekao da su kvalitetom ili igrom najbolji i da su zbog toga favoriti, nego zbog razloga koje smp navodili prije....mi smo trebali 2017.te biti 50% jaci od ostatka lige i dinama da bi bili prvaci sa jedva 2 boda prednosti a rasturali smo svih...oni prosle sezone su bili u razini nas i osijeka po kvaliteti- a imali su 20 bodova vise od nas i borili se za prvaka...nisu ni sada bolji-ali poanta je da oni nazalost nemoraju biti odlicni da bi bili u utrci...malo galame, malo kmecanja i par solidnih utakmica evo ih u utrci

Quote from: Arci1984 on 22.07.2023, 12:27Rožmana? Zašto?
Ne nego traktor.
#degenerik

I
Kulenović je otpisan u Dinamu tako da, ako njega dovodimo, nema nikakvih posudbi.

Bez obzira što nije gol igrač, mislim da bi u ovom našem sustavu bez klasične špice on jako dobro došao. Tehnički je dobar, jak na lopti, jak u skoku, bio bi odlična mantinela za krila i igrače iz drugog plana.

Čak bi s njim mogli igrat i 4-4-2 jer bi bio kompatibilan s oba naša druga napadača, i Obregonom koji voli loptu u prostor i Ivanovićem.

Ako tražimo baš klasičnu špicu koja će zabit 15 golova, onda on nije taj, ali takvog treba platiti dobre pare, nećemo ga dobit za ništa.

Quote from: Bobic on 22.07.2023, 14:51Pa ci
Quote from: goginho on 22.07.2023, 09:09
Quote from: Bobic on 22.07.2023, 01:41
Quote from: sthlm1987 on 21.07.2023, 23:01Mislim da podcjenjujete magarad, imaju vlaja koji je presao igricu a ovaj mali litavac ce bit svjetska klasa. Sad ce ih standardno ponijet euforija, odradili su jake pripreme kao i mi. Iza njih stoji medijska masinerija, Kusticev HNS, institucije i HDZ. Veceras je dinamo izgledao dobro i uigrano al vidjelo se da ovi mogu zapaprit sto su i na kraju i napravili. Po meni su nazalost prvi favorit prvenstva.
Ma slazem se nazalost, prvi favoriti su, necu rec da su dobri jer nisu- no dinamo je losiji, a magarad ima levaju i jaca je od ostatka liga za nijansu...uz pogurance nebi ovaj put bilo cudo da su prvaci...
No mislim da ovaj put imamo sansu vecu nego inace-svake sezone ulazim s nekom malom nadom da imamo bar 10% sanse za naslov (ok prosle je nisam imao cim poceo cirkus sa biranjem trenera dok pripreme trajale), no ovaj put imam neku vecu nadu-imamo bar 25% sanse...optimizam me neki pere

Ma kakvi jebeni favoriti?! Vas par je euforija udarila prije nego tovare.

Njih će euforija isprva dići ali znamo kako to biva kad se ogole slabosti..

Mene jedino zanima kako će se njihova pobjeda reflektirati na našu tekmu.. jasno je da treba prvo izdržati 15-20', a što bude vrijeme odmicalo pokušati ubosti nešto..

Nebi nam bilo značajno lakše ni da su izgubili jer bi se doma vadili na nama, u svakom slučaju, gledat prvo sebe a procjene ostavimo barem nakon 10.kola..

Pa citaj sta pisem? Nisam rekao da su kvalitetom ili igrom najbolji i da su zbog toga favoriti, nego zbog razloga koje smp navodili prije....mi smo trebali 2017.te biti 50% jaci od ostatka lige i dinama da bi bili prvaci sa jedva 2 boda prednosti a rasturali smo svih...oni prosle sezone su bili u razini nas i osijeka po kvaliteti- a imali su 20 bodova vise od nas i borili se za prvaka...nisu ni sada bolji-ali poanta je da oni nazalost nemoraju biti odlicni da bi bili u utrci...malo galame, malo kmecanja i par solidnih utakmica evo ih u utrci
Zato smo dogodine mogli osvojiti naslov sa preko 20 bodova prednosti a ono ostali bez nje na glupa 3 boda zaostatka  :jbg:
Forza Fiume ale!

A

Bezlični kapa dolje, nenormalan stadion za naše pojmove. Baš uvod u 21. stoljeće pored ona dva smeća, pardon nacionalne baštine čije ćemo uređivanje plaćati mi, ako do njega ikad dođe.

Vidi se sad koliko je Rujevica zbrda-zdola sa rupom između tribina i bez krova na istoku, nažalost. Koliko je god pojam za ostalih 8 stadiona, Osijekov je sad razina iznad.

Uz sitnu razliku da našeg nije financirala ničija vlada. ;)
#navodninavijač

Budući da je Pampas koštao kao gotovo tri Rujevice, nema smisla ulaziti u ikakve usporedbe.

Ali previše praznih stolica imaju na otvorenju.
#degenerik

Sramota solidna da nije pun stadion na OTVARANJU.

TV prijenos odnosno kamera i preglednost igre vrhunska. Liga nam je bolja.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Ne gledam ali pogledat cu neku reportazicu da vidim kako to cudo izgleda.

Da mi imamo takav stadion ne bi niti jedna jedina stolica ostala prazna. Bez obzira na godisnje odmore, ljetovanja i ostala sranja.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: TIR on 22.07.2023, 21:29Uz sitnu razliku da našeg nije financirala ničija vlada. ;)
Nigerijska?  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Baš previše praznih stolica za otvorenje novog stadiona .. bez obzira na vrijeme i protivnika...

Ali stadion je definitivno top...
Meni se osobno ne sviđa krov ali ok, nebitno u cijeloj priči...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Stadion je top, mora se priznati!

Čak i odlična tekma Osijeka na otvaranju, lijepo, odma liga izgleda ozbiljnije.. šteta da nema više ovakvih stadiona, odma taj nogomet dobije ocjenu više..

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.07.2023, 21:57Da mi imamo takav stadion ne bi niti jedna jedina stolica ostala prazna. Bez obzira na godisnje odmore, ljetovanja i ostala sranja.
Fascinatno je da oni Osječani koji nisu baš vični nogometu nisu kupili kartu čisto da mogu pričat kako su bili na otvorenju.

Znači potpuno je izostao onaj event faktor, gdje je bitno ići negdje jer svi ostali idu i sutra će te netko pitat jesi li bio, a tebe će bit sramota reć da nisi.

#degenerik