HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hmm jučer je komentator rekao 9000 ljudi, a bila je i kiša. Ne vidim u toj brojci ništa baš poražavajuće, pogotovo kad se zna koliko ljudi inače u prosjeku prati Osijek. Ovo su prebacili preko 100%.
Usporedba s nama isto ne stoji jer ni Rujevica nije na otvaranju bila ispunjena do zadnje stolice. Plus mi smo još imali i ekipu koja je nešto i osvajala za razliku od njih, koje nogometna euforija za sada može prati jedino zbog financija, a ne i zbog nekog sportskog rezultata.
Zato budimo manje bahati tj. tovarski raspoloženi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Savršen nogometni stadion. Predivan. Bit će tužni kad im tovari pokidaju i zapale sve.

Kada padnu na prosjek od 3-4 tisuće izgledati ce odvratno. Također generički stadion može biti bilo gdje u svijetu.

U usporedbi s našim, kada je lopta na južnom golu, a na kameri se pokaže Turnić, Kr(e)čki most, pola Kvarnera... nema greške.

Iako je ne vole mnogi, iako je arhitekt diletant, iako je zbilja toliko ružna da je lijepa, Ruja ima dušu.

Biram naš najružniji stadion na svijetu sa najboljim pogledom ispred Pampasa. Nisam subjektivan, čisto realno.

Samo da su napravili sjevernu cestu  nesposobni gradski drugovi da se mogu ljudi družit, ali tko broji neispunjena SDPova obećanja došao je do 5 znamenki odavno.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

23.07.2023, 09:52 #362 Last Edit: 23.07.2023, 09:54 by Projeto
Quote from: D2 on 23.07.2023, 09:42Hmm jučer je komentator rekao 9000 ljudi, a bila je i kiša. Ne vidim u toj brojci ništa baš poražavajuće, pogotovo kad se zna koliko ljudi inače u prosjeku prati Osijek. Ovo su prebacili preko 100%.
Usporedba s nama isto ne stoji jer ni Rujevica nije na otvaranju bila ispunjena do zadnje stolice. Plus mi smo još imali i ekipu koja je nešto i osvajala za razliku od njih, koje nogometna euforija za sada može prati jedino zbog financija, a ne i zbog nekog sportskog rezultata.
Zato budimo manje bahati tj. tovarski raspoloženi.

Ne širimo fejk njuze...

QuoteČast da kao gost 02. kolovoza 2015. god. sudjeluje na otvaranju "Rujevice" pripala je zagrebačkoj Lokomotivi. Rasprodane su sve ulaznice puštene u prodaju, njih 5454. Rijeka je istrčala u sljedećem sastavu: Vargić, Ristovski, Mitrović, Samardžić, Leovac, Bradarić, Močinić, Tomasov, Moises, Sharbini, Bezjak. Golom u 6′ Rijeka je povela, a strijelac tog prvog pogotka s Rujevice bio je Marin Leovac.

A ako je rekao 9000 znači da je zaokružio na više i da ih je bilo manje. Dakle više od 5000 neprodanih karata.

Quote from: D2 on 23.07.2023, 09:42Hmm jučer je komentator rekao 9000 ljudi, a bila je i kiša. Ne vidim u toj brojci ništa baš poražavajuće, pogotovo kad se zna koliko ljudi inače u prosjeku prati Osijek
Pa nije u pitanju derbi ili neka euro tekma, nego jebeno otvorenje prvog stadiona takvog tipa u Hrvatskoj.

Bokte, pa da mi je OS bliže, ja bi sigurno išao.

Stadion se otvara jednom u povijesti i više nikad.

QuoteUsporedba s nama isto ne stoji jer ni Rujevica nije na otvaranju bila ispunjena do zadnje stolice.

Nije točno.

#degenerik

Imaju natkriven stadion tako da kisa nije izlika.

Rujevica je "stadion" koji pogotovo na samom pocetku nije bio prihvacen od dosta navijaca.

Da se takav stadion izgradi na kantridi,na prvoj tekmi bio bi ispunjen i jos bi mnogi ostali bez ulaznica.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Pampas je ustvari natkrivena Ruja.
Cheap stadion za razliku od kampa na Ruji. Sagrađen na ravnoj ledini nakon 5 godina. Ruja je rađena kao privremeni zamjenski stadion, zato je tako i projektirana.
Svejedno lijepo je vidjeti nešto novo. Čestitke.

23.07.2023, 10:02 #366 Last Edit: 23.07.2023, 10:03 by Uzaludni
Stadion Pampas je prekrasan, kad sam gledao jučer odmah mi bude žao zašto se još ne uloži Rujevicu barem da se natkriju ove dvije tribine. Otprilike ovako, s otvorenim pogledom na Kvarner:

http://forum.lokalpatrioti-rijeka.com/viewtopic.php?p=99162#p99162

Što se tiče posjete, pustimo ih bar do polusezone pa da vidimo kakav će prosjek biti
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Samo da ju je barem projektirao netko sa mozgom ili barem osjećajem za detalje (redovi donji nisu pod krovom, tribine nesimetrične, ograde ispred nekih redova smetaju pogledu i miljardu sitnica...).

Ali svejedno je popunjena više od pola, a na otvaranju rasprodana kao od šale unatoč pokušaju širenja lažnih vijesti da nije.

Z
Quote from: Uzaludni on 23.07.2023, 10:02Stadion Pampas je prekrasan, kad sam gledao jučer odmah mi bude žao zašto se još ne uloži Rujevicu samo da se natkriju ove dvije tribine. Otprilike ovako, s otvorenim pogledom na Kvarner:

rijeka.com/viewtopic.php?p=99162#p99162

Što se tiče posjete, pustimo ih bar do polusezone pa da vidimo kakav će prosjek biti

Da nije zamišljena kao zamjenski stadion Rujevica je mogla biti sagrađena kao pravi stadion za ne puno veću lovu. Ali mi smo maštali o Kantridi...

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.07.2023, 09:56Da se takav stadion izgradi na kantridi,na prvoj tekmi bio bi ispunjen i jos bi mnogi ostali bez ulaznica.
Da se stadion za 30.000 ljudi izgradi na Kantridi, Riječani koji žive u inozemstvu bi masovno uzimali godišnji da dođu na to otvorenje i bio bi krcat.

To je taj event faktor o kojem sam govorio. Kad se održava neki događaj na koji jednostavno moraš ići. Pa i na otvorenju EPK je bilo katastrofa vrijeme pa smo napravili takav show da je "komunistički dernek" bio glavna tema u Hrvatskoj idućih deset dana. To je ta neka gradska, lokalpatriotska sinergija koja u Osijeku očito baš i ne postoji.
#degenerik

Quote from: ZZZZ7777 on 23.07.2023, 10:05
Quote from: Uzaludni on 23.07.2023, 10:02Stadion Pampas je prekrasan, kad sam gledao jučer odmah mi bude žao zašto se još ne uloži Rujevicu samo da se natkriju ove dvije tribine. Otprilike ovako, s otvorenim pogledom na Kvarner:

Da nije zamišljena kao zamjenski stadion Rujevica je mogla biti sagrađena kao pravi stadion za ne puno veću lovu. Ali mi smo maštali o Kantridi...

Što je učinjeno je učinjeno, nema svrhe sad o tome. Ali i ovo što imamo se da još lijepo nadograditi i urediti.
Koliko ja znam, u planu je natkrivanje istočne tribine i dodavanje sky boxeva na nju. Sjever se za sada ne planira natkrivati.
Kad će ovo na istoku biti, neznam, možda čekaju da HNS uleti s parama

OK, očito podaci iz novina govore drukčije od onog čega se sjećam s prve utakmice što se tiče popunjenosti (iako sam ja upotrijebio taj izraz i točno na to mislio, ali ako vas veseli...)
BTW nisam rekao da nismo bolje popunili od šarana.
Ja stvarno nisam očekivao da će oni sami popuniti Pampas obzirom na činjenicu koliko ljudi navija za Osijek. I ako je bilo 9000, došlo gledati samo Osijek oni su napravili primjetan skok gledanosti. Kiša kod mnogih ne utječe samo na to hoće li suhe guzice gledati utakmicu, ima onih kojima se po takvom vremenu ne da izlaziti van.

O tome hoće li naš stadion biti ispunjen do zadnje stolice na otvaranju ćemo pričati kad se izgradi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Trudim se naći prazne stolice na slikama (osim kaveza naravno), ali ne uspijevam...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/utakmica-rijeke-i-lokomotive-4168071

Popunjeno sve.

Quote from: Uzaludni on 23.07.2023, 10:09
Quote from: ZZZZ7777 on 23.07.2023, 10:05

Što je učinjeno je učinjeno, nema svrhe sad o tome. Ali i ovo što imamo se da još lijepo nadograditi i urediti.
Koliko ja znam, u planu je natkrivanje istočne tribine i dodavanje sky boxeva na nju. Sjever se za sada ne planira natkrivati.
Kad će ovo na istoku biti, neznam, možda čekaju da HNS uleti s parama
Meni je iskreno bzvz natkriti Ruju ako sve tri tribine nece biti spojene i da budu iste visine i da sjever natkriju. Ovako cemo imati polunatkriveni frankestajn.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Projeto on 23.07.2023, 10:15Trudim se naći prazne stolice na slikama (osim kaveza naravno), ali ne uspijevam...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/utakmica-rijeke-i-lokomotive-4168071

Popunjeno sve.

A dobro, ako ćemo biti skroz fer, to je bilo otvaranje stadiona od cca 5.5 tis mjesta u doba najveće euforije. Baš me zanima dal bi se popunio do zadnjeg mjesta stadion od 13 tis. uz nekakvu sadašnju prosječnu euforiju, da to tako nazovem 😊
Kapacitet nove Kantride se planirao za nekih 14, jel?